Constanta la apel !!! (33)
Raspunsuri - Pagina 5
laura111 spune:
Roxi, fetelor, sa va povestesc ce a fost de fapt cu durerile de urechi ale lui Vlad (aviz celor cu copii de cam 5 ani si peste) : tot acuza el dureri de urechi si am sunat la Bucuresti, la sotia lui var-miu care e rezidenta in anul 4 pe ORL si ea mi-a dat tratam. pt. otita. Nefacand febra copilul, ea a presupus ca are otita seroasa in urechea medie... Buuuun, ii fac eu tratamentul , ii trec lui Vlad durerile, si vineri, cand maica-mea avea ora la dentist ii zic sa-l ia si pe Vlad cu ea sa-l mai vada dr. la dintzi. Si de unde credeti ca erau durerile de urechi ??? Bingo ! De la "maselele de 6 ani" (care lui Vlad i-au iesit la 5 ani)! Normal ca avea dureri bietul copil din moment ce i-au erupt toate 4 maselele , 2 sus si 2 jos, dintr-o data . Am mai trecut un hop !
Cornelia, superbe pozele, minunat Stefanel, fericiti parinti ... Bravo voua !
De abia astept sa faci poze cu tandreturile dintre Maria si micutzul ei fratzior...
Tatiana, zi tu cand, si ne vedem in Tara Piticilor. Eu nu stau prea bine la capitolul organizari intalniri. Pana la 6 seara fi-miu doarme, ca vine de la gradi si baga somnic vreo 2 ore, deci dupa 7 as putea...
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
roxanaz spune:
buna dimineatza!
am fost ieri la gratare si am descoperit aseara ca-s bronzata pe o mana...ca o tractoritsa get-beget. eu declar cu aceasta ocazie deschis sezonul la costum de baie....o sa dau iama in magazine! si grasunu e bronzat pe maini ca un tzigan...trebuie sa ii iau crema de protectie!
Laura asa deci mama...de la maselutze....bine ca ai descoperit!
Sanzi, gata, la gradi de azi?
Jone, asa e cum a zis Tatiana, magazine....destul de multe, acuma depinde si de tine ce limita superioara ai la buget, ca lucrusoare se gasesc! felicitari pentru botez....nu ai stat in biserica?
Dana stai ca asta e deabia inceputul cu tzipetele! o sa ii treaca in vreo 10 zile...si dupa vreo citeva luni le descopera din nou!
tre sa fug, ca grasunu e la el in camera si a inchis usa!
o zi super tuturor!
Cornelia spune:
Mii de pupici. Vroiam sa va mai scriu una alta, dar am doi urlatori langa mine in momentul asta.
Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos
BraveGirl spune:
Va citesc de ceva timp si m-am hotarat sa va scriu si eu pt ca desi sunt pe cale sa devin bucuresteanca (ma marit cu un bucurestean)sunt constanteanca. Sper sa ma primiti si pe mine...
Corina
Albumul meu
roxanaz spune:
acum ne-am intors de afara.
Corina, cum sa nu te primim, se poate? spune-ne mai multe despre tine!
Cornelia hihihi doi urlatori? pupici Mariutei si lui Stefan!
heheh Tatiana sa ziceti mersi ca aveti o juma de dinte....noi nici unu'!!!
gen68 spune:
salutari si de la noi!
cornelush, ai un baietel pe cinste. frumos, alb la fata (imi aduc aminte de al meu ce rosu era si uratel, batrinicios) nu prea am vazut cum sta cu parul. are chica sau nu? sa-ti traiasca!
mey, dady, sinzi, am citit in urma de nush ce reteta cu ficatei, ia bagati ca n-am vazut cum ii faceti. si mi-e o pohta, iar mie nu imi ies niciodata ficateii la tigaie. roxa, vreun sfat ceva?
laura, mi se zburleste parul. maselute, dejaaa? wow! vlad e la grupa pregatitoare? il dai de la 6 sau de la 7 ani la scoala? oricum, la cat e de dezvoltat, o sa-l dai de la 6 ani, cred.
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
acum ne-am intors de afara.
Corina, cum sa nu te primim, se poate? spune-ne mai multe despre tine!
Am terminat liceul (Mircea) in 2000 si acum sunt studenta la Medicina Veterinara, anul5, in Buc si la Finanta-Banci anul1, la Andrei Saguna in Cta. Si ce e cel mai important acum pt mine: PE 1 OCT MA MARIT!!!!!Deci sunt in pregatiri...dar avem o mare problema: nu ne-am gasit nasi
Pupici
Corina
Albumul meu
irinabungau spune:
Salutare la Constantence!!
Nu am mai trecut de mult pe la voi, vroiam sa va spun ca si eu si bebelusha mea suntem bine si ca numaram saptamanile - multe de altfel - ramase pana la marea intalnire...
Voi va mai intalniti sambata, duminica in parc??? Acu' ca tot a venit caldura, vreau si eu cu voi... chiar daca nu am carutz de impins, am burtica d carat...
Pupici,
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
roxanaz spune:
hehehe Gen de care ficatei vrei? nu stiu de ce reteta zici tu, dar ii poti face simpli, cu ceapa multa, intr-un ceaun de tuci ca ies cel mai bine. pui 2-3 linguri de ulei si calesti 3 cepe taiate feliutze subtiri. dupa ce e transparenta pui ficateii, piper si cimbru, lasi sa se prajeasca in sucul lor, dureaza cam 20-25 de minute. pui sare si gata...sunt bestiali cu lipie arabeasca si cu cartofi prajiti! o alta varianta ar fi sa ii prajesti putin in 2-3 linguri de ulei doar cat sa se rumeneasca, apoi ii invelesti pe fiecare intr-o felie de bacon (fixezi cu scobitori daca feliutzele sunt mai groase si nu se indoaie bine) si ii pui intr-un vas de jena, pui deasupra un pahar de vin si ceva piper si bagi la cuptor. ies....super!
wow Corina...2 facultati in paralel, felicitari! si muulte felicitari si casa de piatra. nasi...se gasesc...prieteni cel mai bine!!!! (mircea am terminat si eu....dar mai....inainte)
irina sigur ca ne vedem, intra si tu mai des, joia, vinerea....ca atunci stabilim. hai, ca se te vedem si pe tine, sa-ti facem un pic de training!
sinzi_ana spune:
maine dupa amiaza dau o pizza la mine acasa...pt bebici, mamici si burtici...
cine se pune pe lista???
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi