Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
Bebe Beca spune:
La multi ani, Vladut!!! Sanatate si minte multa iti doresc!
Puiul meu implineste 1 an. La ora 11.45. Pe 16 mai, anul trecut, in momentul aparitiei domnisoarei mele, a inceput o ploaie de toata frumusetea, iar la cateva ore dupa, pe cer s-a ivit un curcubeu dublu, superb. Se bucura natura ca s-a nascut o minune... O minune care ne-a umplut viata si sufletele si care ne-a implinit familia. Suntem fericiti ca o avem langa noi si nu avem suficiente cuvinte de multumire. La multi ani, draga mamei!
La multi ani, Maria!
La multi ani, Thomas Anthony!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
tnicoleta spune:
In sfarsit dupa o saptamana infernala la servici pot si eu sa scriu si sa citesc. Vinei am fost libera dar din pacate a trebuit sa o duc pe Bianca la soacramea ca intr-o zi normala ca sa ma pot ocupa de casa. Asa ca am fost la cumparaturi, am facut curat in casa si am spalat. Sambata am facut mancare dimineata iar dupamasa am fost cu Bia la sora mea. Si acolo sa te ti concurenta intre fete (soramea are o fetita de 2 ani). Nu puteai sa o ti pe una de manuta ca vroia si cealalta, acelasi lucru se intampla si cu jucariile. Bianca ma surprins ca s-a dus la plimbare cu toata lumea, inclusiv cu tatal meu, si ea nu prea se ducea la el. A jumulit florile de prin curte, a alergat dupa catei si dupa pisica. Zice si ea sis, sis la pisica.
Seara cand am ajuns acasa si ii dadeam sa mance facea ture inte mine si tati si se distra copios, mai ales ca tati era la calculator si o mai ridica sa apese si ea pe butoane.
Duminica in schimb a fost foarte maraita, dela dintisor, si nici nu prea a mancat.
acris, eu am eliminat carnea de porc din meniul noustru, iar mancarea nu o fac prea sarata (astai mostenire de cand statea Bibi in burtica) asa ca domnisoara mea mai papa si de la noi, cel putin ciorbita ii place tare mult. Si i-am mai facut fripturica de pui la cuptor din pulpa dezosata cu cartofi si ii place si asta. Sau supa cu galusti si crochete de legume. Pe astea din urma am invatat sa la fac din revista Mami.
Puci noului ajutor in casa.
bertha, LA MULTI ANI! si sa aveti in contiuare parte de cat mai multi ani impliniti
LA MULTI ANI! Rebeca
LA MULTI ANI! Vlad
BebeBeca si Diana sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei. Multa sanatate si fericire.
LA MUTI ANI! Maria
LA MULTI ANI! Thomas Anthony
La multi ani! si sarbatoritilor din we
Nicoleta si Alexandra Bianca
http://community.webshots.com/user/tnicoleta
vanessa ionescu spune:
Cum puteti sa tineti pasul si sa scrieti atat?
eu sunt tare suparata ca nu mai reusesc nici macar sa va citesc ca lumea, darmite sa mai si scriu.
ieri de ex. am intrat de vreo 4 ori dar nu am reusit sa scriu decat cate 5 cuvinte dupa care intervenea ceva si inchideam.
Multumim mult de urari!
LAS MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ULTIMA SAPTAMANA SI DE SAPTAMANA ASTA CA NU STIU CAND O SA MAI REUSESC SA VA UREZ!!
Iar trebuie sa intrerup dar am zis ca nu mai ies din forum si nu mai inchid decat cand voi reusii sa trimit raspunsul asta pe care cred ca o sa-l fac de o pagina la cate am de scris. (si l-am si salvat ca sa nu-l pierd).
M-am intors. E adevarat ca au trecut vreo 3 ore de cand am scris ce e mai sus, dar doar asa reusesc.
noi suntem bine, nu avem noutati, evoluam, ceea ce faceti si voi.
Eu am fost mai agitata ca mi-am vandut masina si acum, cred ca maine sau poimaine voi intra in posesia celei noi. Pe care deabia o astept.
nu pot sa va raspund niciuneia pentru ca, nu am fost in stare sa citesc decat pe sarite si fara sa retin care ce a zis.
Oricum, constat ca nici voi nu mai sunteti chiar asa active ceea ce ma consoleaza.
Aseara cand v-am citit, pot sa spun ca mi-au dat lacrimile cand citeam ca deja toata lumea e in febra motului si turtei. Noi mai avem un pic, dar imi vine sa plang (de fericire si de emotie - ca asa sunt eu cand e vorba de baietii mei) de cate ori privesc in urma si, ii multumesc lui Dumnezeu de cel putin trei ori pe zi.
Hai ca am inceput sa bat campii.
poate mai reusesc sa scriu diseara si sa pun adresa cu poze ca am sters-o ca se cam invechisera si acum am pus poze noi dar trebuie sa le aranjez putin si pe urma le fac publice sa vedeti cat am crescut si noi.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
acris spune:
Tnicoleta, si noi am eliminat carnea de porc din ratia noastra. Ne bazam pe legume f. multe si carne de pui.
Dar, asa cum am mai spus, "durerea" mea cea mare este ca nu mai am timp sa fac atatea, sa incerc retete noi pt. ea, pt. noi....
Duminica mai fac si eu delicatesuri (uneori)pt. ca mai plecam la tara, la parinti, ne ducem in parc....
Vin destul de tarziu de la servici, dupa ora 18......asa ca stau numai intr-o alergatura: bucatarie-copil. Apoi trebuie sa mancam, sa-i facem baie Amaliei, bla, bla...Uneori ma ia somnul inaintea ei.
Traiasca sotziorul meu 100 de ani ca tare mult ma ajuta. Numai el spala vasele, baga rufele la masina de spalat, face ordine (nu cum as vrea eu, dar nu comentez, mai bine asa decat deloc), el sta ziua acasa cu fata. Nu stiu ce m-as fi facut fara el. Alt ajutor nu avem.
Voi, cele care ati inceput servicul, cum reusiti sa tineti pasul cu toate ???
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
Irinel spune:
Buna fetele!
Baietii mei au plecat, pe Danut l-a dus sotiorul la tanti la care sta si el a plecat la serviciu apoi. Asa ca sunt singurica, o multime de treburi asteapta ca eram in urma cu ele ca de obicei de cand s-a nascut Danut, da uite ca nu ma lasa inima sa nu intru putin pe aici, ca si asa n-am mai intrat des in ultimul timp. Probabil ca n-o sa reusesc sa imi aduc aminte din urma tot ce voiam sa va scriu, da tot e bine si cat imi amintesc, decat deloc.
Ioana la multi ani, sa iti traiasca papusica. Mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. E teribil sa iti amintesti momentele alea. Si eu am inceput sa ma gandesc tot mai mult la ziua cand Danut a venit pe lume sa faca din noi doi parinti fericiti... Sanatate multa, impliniri si numai bine pentru papusica ta.
Diana la multi ani lui Vladut! Sa iti traiasca baietelul dulce si frumos, A mai ramas o luna pana la marea aniversare :-) Pupici dulci
Vanessa cand ne-ai povestit faza cu prima zi de gradinita a lui Andrei am ras in hohote, cu toate ca tu ai trecut printr-un moment greu, da ai povestit asa de amuzant, parca te si vedeam... Si uite ca acum cand ar trebui sa ma bucur de timpul asta liber, ca mai am putin si incep serviciul, ma simt pustie, casa e goala si jucariile parca sunt straine ca nu e Danut sa se joace cu ele. Hai ca nu mai zic ca o dau pe plans. Eu te cred ca nu poti sa intri prea des, ca eu doar stateam cu fi-miu acasa si tot nu mai apucam de cand s-a marit si umbla peste tot si bodicaie...Pupici si putere de munca, numai bine tie si puilor tai, si sotului bineinteles.
Acris, sanatate multa, si eu citisem de ceai din foi de ceapa si de nuci, da separat, daca poti, scrie si tu cum se face te rog, eu nu prea vreau sa ii dau lui Danut medicamente decat daca chiar e necesar si din pacate in ultimul timp a tot fost necesar... Mi-a placut mult ce ne-ai povestit despre Amy si vorba fetelor e chiar placut sa auzi nazdravanii de copilas. Cat despre cucuie, eu ma gandeam ca n-oi fi eu suficient de atenta ca si al meu tot se mai loveste. De fapt nu ma agit prea tare da nu-mi place sa cada pe spate sa se loveasca la capsor. E adevarat ca se si intampla rar asta da mi-e tare teama sa nu pateasca ceva mai grav decat un simplu cucui. Pupici la fetita care face curatenie. AAA, apropos, fiu-meu ieri se asezase in fundulet la bucatarie si luase matura (e cu coada lunga, n-are cum sa o tina cand sta in picioare) si dadea de ea ca si cum ar fi maturat si studia miscarea tare atent. Nu mi-a venit sa cred ca chiar reusea oarecum sa mature (misca praful dintr-o parte in alta cel mult, da eu nu-mi imaginam ca ar incerca sa faca asa ceva si inca sa mai si reuseasca).
Irinusha acum ca o sa mai am ceva timp o sa incerc sa vad si eu pozicile voastre. Mai si ce v-ati mai petrecarit voi! La nunta il serbati 7 zile :-).La Multi Ani, sa va traiasca dragalsul si sa ii mai adaugati un fratior sau o surioara la fel de dulce!
Nicoleta te rog, scrie cum se fac crochetele de legume, ca tare as incerca si eu. Noi inca n-am scos porcul din menu ca sotului ii place prea mult. Da nici nu fac prea des. Cat despre restul mancarii, eu zic ca noi mancam din ciorba lui Danut pentru ca fac ciorbita pentru el si ma gandesc, hai sa fac mai multa sa mancam si noi :-) Si cum el e mare mancau, ieri de ex am facut o oala care noua ne-ar fi tinut 3 zile probabil ca nu mancam ciorba la fiecare masa. Ei bine, noi am mancat doar la masa de pranz si azi e gata oala ca lui Danut ii dau de 2 si chiar 3 ori pe zi si mananca cate un castronel plin. Ii place tare mult sa manance de la noi din farfurie. Mananca legume fierte cu putina sare (broccoli tare mult ii place si morcovel, evident ii dau bucatele mici). Ieri i-am facut macaroane cu branza, le-am fiert in lapte si am pus si un ou si putin zahar si i-au placut. Voi reusiti sa le dati bucati mai mari? Ca eu tot pasate i le dau ca altfel se ineaca desi biscuitele il mananca foarte bine si fara sa pateasca ceva?...
Bertha la multi ani fericiti impreuna alaturi de Darius!
Danaa tu m-ai intrebat la un moment dat cum se descurca Danut la tanti aia. Pana acum, datorita bolii, a apucat sa stea doar 3 zile acolo, dar a fost ok. Doar in prima zi cand a venit timpul de culcare a plans rau si m-au chemat acolo, tanti aia a zis ca crede ca il doare ceva ca prea nu a vrut sa se calmeze, ca incercat tot ce s-a putut. S-a dovedit ca avea dreptate caci nici la mine n-a fost prea calm, evident l-a ajutat faptul ca eram langa el, da din cand in cand tot mai plangea. Apoi a reusit sa faca caca, era constipat cam rau, nu stiu cum reuseste sa se constipe rau asa dintr-o data, caci cu o zi inainte facuse de 3 ori caca. Tocmai de-aia dimineata inainte de a-l duce acolo i-am dat orez cu lapte si spanac. De acum nu ii mai dau orez decat daca face diaree, sau in ciorbite nu foarte mult.Oricum in rest a fost bine, dar tot am emotii caci s-au nimerit a fi zile insorite si a adormit in carut, afara, sunt curioasa cum va fi cand va trebui sa il culce in casa. La noi asta e problema mare, caci nu l-am culcat decat eu si f f f rar sotiorul meu. Hai cam m-am intins cu detaliile. Ce mai fac baietii tai?
Cris si eu as fi curioasa cum va descurcati voi cele care ati inceput serviciu, ca eu deja ma ingrozesc de cat de putin timp voi avea sa fac toate treburile.
Monet ce mai fac puiutii tai dragi? Si tu cum te mai simti? Pupici dulci, sper ca deja te-au lasat greturile, daca nu, sper sa te lase cat mai repede sa te poti bucura in voie de perioada asta frumoasa de mamica cu burtica...
Va las acum ca trebuie sa fac si ceva treaba ca altfel se duce ziua, da oricum o sa intru mai des, sper. Nu ma mai laud ca am mai facut-o acum o saptamana si ceva si s-a imbolnavit fi-miu si n-am mai apucat sa intru...Pupici la toate si o saptamana cu mult soare in suflet va doresc.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
alus spune:
fetelor dragi si frumoase.
LA MULTI ANI REBECA
LA MULTI ANI VLAD
LA MULTI ANI MARIA SI THOMAS ANTONY 11 LUNI
La noi nimic nou, crestem si facem nebuni. Aha Julia de doua zile cateodata vine la mine si face tmoc cu gurita semn sa-i dau un pupic . In legatura cu mancarica,si eu de la un timp gatesc singura, cum si voi ma bazez pe carnea de pui, dar cateodata ii dau si de porc, fac supita cu piftelute.
Vanesa- nici eu nu pot intodeauna sa tin pasul cu ce se intampla pe aici si sa raspund la fiecare, tot timpul este da facut cate ceva cand doarme, iar cand nu trebuie sa am grija de ea sa nu fac vreo nebunie. Si foarte haioasa poveste cu gradinita In legatura cu calculatorul, Julia totr nu ma lasa sa scriu cand este treaza, daca nu o las sa umble ea el, vai ce mofturi face si isi arata nemultumirea.
Nicoleta- ai bine ca ai pe cineva aproape, eu din pacate am pe mama la 150km, iar pe soacra la 600km, deci pana nu sunt acolo sa aiba grija de ea nu pot sa ma odihnesc, doar daca nu am nimic de facut si ma intind putin dar asta foarte rar din pacate .
Irinel- si eu am de gand sa o dau la gradinita cam la 3 ani, mai este dar de acum ma simt pustie cum ai scris tu. Cand va avea cam 3 anisori vrem sa se nasca al 3-lea ingeras al nostru.A cum ar fi prea repede, asa credem.
P.S. Astazi punem cateva poze noi, daca vom reusi.
Pupici la toate mamele si popii lor
www.julka.za.pl
Alus+Julia
Irinel spune:
Diana scuze, mii de scuze! Se vede ca nu am mai intrat des pe aici, credeam ca puiul tau e mai mic decat al meu, si ca voi faceti 11 luni. La Multi Ani lui Vladut pentru aniversarea primului anisor! Sa fie fericit, sa se bucure de viata pe care i-a dat-o Dumnezeu si sa va bucure pe voi, parintii lui intotdeauna asa cum a facut-o pana acum. Pupic si scuze inca o data.
Irinel spune:
Alus noi ne gandim la al doilea bebe deja, numai ca sotiorul vrea sa mai asteptam cateva luni iar eu as vrea deja sa fie in burtica. AM eu ideea mea fixa ca e bine sa fie apropiati ca varsta, o data pentru a fi prieteni buni, cu preocupari similare care sa ii apropie, si pe de alta parte pentru ca cresc o data... Da si la 3 ani cum zici tu cred ca e bine, nu e diferenta foarte mare si probabil cel mare poate ajuta un pic, mai ales ca Julia e fetita si fetitelor le plac mult bebelusii (nepotica mea mijlocie are 3 ani si tocmai i s-a nascut o surioara la sfarsitul lui aprilie si e taaare incantata, ea a adus-o de la maternitate in brate, ma si gandesc cum o fi putut :-)). E greu cand n-ai pe cineva aproape dar pe de alta parte si cand sunt aproape, daca nu sunt intelegatoare si vor sa faci totul ca ele, e mai rau... Parca si tu ziceai de soacra ta ca te bate la cap cu diverse lucruri. Acum ca e departe poti sa zici ca ea sa faci ca tine, dar daca ar fi aproape, ar fi mai rau... Asa ca sunt avantaje si dezavantaje :-)Pupici dulci Juliei
mephala30 spune:
La multi ani, Vladut!!! 1 anisor!!!
1 anisor!!! La multi ani, Rebeca!
11 luni! La multi ani, Maria si Thomas Anthony!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
DianaR spune:
La multi ani Rebeca!
La multi ani si puiutului meu scump!
N-am mai apucat nici sa citesc ce ati scris, imi cer scuze, Cris, vad ca pana la urma ai fost la medic si bine ai facut. Nu stiu ce ar fi putut avea, ce zicea Bertha si Irinel mie imi suna a roseola infantum, am mai vorbit de asta aici, 3 zile febra fara nimic altceva si apoi trece febra apar bubute 1-2 zile. Pupici Amaliei sa se faca bine.
Irinel, esti o draguta, cum ai crezut tu ca Vladut face doar 11 luni... Te pup dulce pe tine si pe Danut. E inalt ficiorul tau, al meu are 75 cm...
Dana, ce-ti mai fac puiutii? Pupici!
Ioana, Egilok necesita precautie in alaptare, se cantareste bine riscul si beneficiul pentru mama. Nu pot sa-ti dau un sfat ptr. ca nu stiu exact pentru ce iti trebuie (HTA, tulburare de ritm
?) Dilatan nu am auzit de el, eventual dilantin, asta e OK se da si la copiii cu epilepsie.
Vanesa, dupa cate vezi nici eu nu prea mai apuc sa intru, n-am mai scris de-o saptamana...
Vladut si-a dat drumul la mers, merge tot mai mult si e din ce in ce mai curajos, stabate sufrageria de-a lungul si trece apoi pe hol, ma trezesc ce el ca merge ca ratusca pe langa mine si ma topesc de drag!
Ieri i-am taiat motul, a fost destul de chinuitor ptr. el ca i-am dereglat tot programul de somn si a fost marait rau. A reusit sa ma termine pe mine, pe sotul, 4 bunici, o nasa, si ceva unchi si matuse... A ales bijuteria, apoi celularul si parafa de medic..., De baiatul lui mama si a lui tata...
Ii plac cateii la nebunie, cand ii vede pe stada striga am-am si incepe sa tropaie si sa se agite...
Axia, bine ai venit. Am sa rog una din fete sa deschida subiect nou ca mamica_de_mai parola mamademai si sa te treaca si pe listuta. Deocamdata nu putem decat daca apelam la Vilma.
Inca o data multumim ptr. urari si va pupam!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 11 luni