Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Dragele mele, promit sa va raspund la toate luni. Am intrat doar sa felicit sarbatoritii si sa ma laud si eu cu papusa mea ca noi maine implinim 11 luni!

Cristina, mersi mult de sfaturi pt mot. La baieti se rupe si turta sau doar la fete?!

LA MULTI ANI VICTOR!

LA MULTI ANI RADU!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii alaturi de parintii vostri!

Nu uitam nici piticutii de 11 luni RARES, CATA si CRISTINA! Sa cresteti mari repede, repede sa sarbatorim anisorul cu mult drag!

V-am pupat fetele,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

p.s. Scuze, dar nu stiu de ce nu pot edita cu culoare si bolduit! Mi de scuze sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Radu! Primul an a trecut cu viteza!
La multi ani, Cristian!
La multi ani, Teodor!
Sa cresteti mari si foarte sanatosi!

La multi ani, Sebi! Ieri am fost tare agitati si am uitat sa felicitam baiatul!!!
La multi ani Cristina!
La multi ani, Patricia!

La multi ani, Vasile!
La multi ani, Eric!

Am avut ieri o petrecere de pomina.
Rebeca a ales de pe tava ata, cheile de la masina si banii.
Dupa toate astea am tinut-o in ras si distractie pana la ora 10 seara, cand a trebuit sa plecam pentru ca era deja ora de baie si somn pentru Rebeca. Masa de ping-pong de la ai mei a fost piesa de rezistenta a petrecerii. Unde pui ca pe la ora 6 ni s-a pus si de facut gratar. Si am mancat atunci de parca am fi stat nemancati toata ziua
Pun si poze astazi.

Cristina, multumim pentru sfaturi. Am apucat sa le citesc in dimineata asta, pentru ca ieri la ora 7 am plecat de acasa pentru impodobit curte.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI CRISTIAN
LA MULTI ANI TEODOR DOMINIC

LA MULTI ANI PATRICIA, VASILE, ERIC

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani Cristian si Teodor Dominic!

La multi ani Patricia, Vasile Alexandru si Eric

Tuturor va dorim sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Dragele mele, trebuie sa va povestesc faptul ca vineri seara am iesit in oras, doar eu si sotul meu, am sarbatorit 5 ani de la nunta. Am lasat baiatul cu mama si am petrecut o seara superba, mai ales ca de cand am nascut n-am iesit niciodata singuri-singurei, au mai fost petreceri, dar cateodata e asa de bine in intimitate! Am avut emotii f. mari, nu stiam cum va reactiona Darius, nu e obisnuit sa-l culce altcineva. Din fericire, totul a mers f. bine, s-a jucat cu buni mult-mult, dupa care s-a culcat repede si fara comentarii. Ce sa va mai spun ca a si dormit f. bine, s-a trezit sa pape doar de 3 ori, ceea ce la noi e lux! Concluzia: vom repeta mai des experienta asta, bineinteles in functie de programul bunicutelor.
Zilele trecute i-am cumparat o galetusa care are in capac decupate diferite forme cuburi, prisme, el trebuind sa le potriveasca si sa le dea drumul inauntru (sunt sigura ca stiti despre ce-i vorba). Il incanta sa ne jucam amandoi cu formele, dar normal ca nu le nimereste singur, adica eu trebuie sa-i arat unde vine tringhiul, de ex, si el repede-repede il baga pe gaurica. Dupa ce se plictiseste le baga pe toate in galetusa si o zgaltaie in toate directiile. Va imaginati ce zgomote face, ajunge sa va spun ca el tine ochii inchisi, nasucul e bine strans, dar gurita e deschisa pan'la urechi! Are si 2 carticele cu animale si e de-a dreptul fascinat de curcan, il priveste, mi-l arata cu degetul si eu trebuie sa-i repet de o suta de ori: "e curcanul", si pe cuvant ca ma cam satur! O alta placere suprema e sa aprinda si sa stinga lumina, dar aici e treaba lui tati, ca eu nu-l pot tine in brate cocotat atat cat vrea el.
Cam atat despre noi, m-am lungit destul. Mai povestiti si voi cum si cu ce se joaca puii vostri, ne distram si mai facem si schimb de idei.
Va pupam!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Diana, cardiologul mi-a prescris Egilok si Dilatan. Spune-mi, te rog, le pot lua chiar daca alaptez? Tot aman tratamentul asta si nu imi mai prea surade ideea...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Cristian! - 1 AN
La multi ani Teodor Dominic! - 1 AN

La multi ani Patricia Maria! - 11 luni
La multi ani Vasile Alexandru! - 11 luni
La multi ani Eric Alexander! - 11 luni
Va multumim tututor pentru urarile de 11 luni!

Noi am fost 2 zile la munte si a fost foarte bine, iar Cristina neasteptat de cuminte, mai ales pe drum in masina, dar si acolo. Maine sper sa pun si cateva poze.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!
Am atatea sa va spun si sigur o sa uit multe, da macar fac inceputul.
Vineri apucasem sa scriu un mesaj lungut si eram cu ochii pe fiu-meu sa nu imi stinga calculatorul. Ma si gandeam sa trimit mesajul si sa mai continui in altul ca ar fi pacat sa il pierd. Si totusi fi-miu a reusit sa mi-l reseteze. Are o dexteritate nemaipomenita...

Multumim de gandurile voastre, Danut a avut de fapt roseola, o boala care seamana cu bubatul dar scrie in carte ca apare mai rar si o fac doar copiii pana la 3 ani. A avut febra mare 3 zile, apoi eruptia cu bubite pe burtica si fata. Acum e bine, si-a revenit si cu pofta de mancare ca nu mai manca aproape nimic. L-am masurat azi ca ni s-a parut tare inaltut baiatul nostru. Are 80 cm si cam 13 kg. Asta inseamna ca e inalt pentru varsta lui? Ca noua asa ni se pare, da nu stiu cam cat au alti bebei...

Bertha ce frumos povestesti tu despre Darius, sper sa imi fac timp maine sa va povestesc si eu despre Danut cate ceva.

Paloma vineri iti uram drum bun si sa va simtiti bine, vad ca ati facut-o si ma bucur mult.

Va las acum, incerc maine sa mai scriu, trebuie sa fug.

Pupici dulci

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI REBECA !!!
LA MULTI ANI VLADUT !!!

Carmen, la baieti se taie motzul, nu se rupe si turta.
BebeBeca, ma bucur ca a iesit super petrecerea. De fapt, nici nu avea altfel cum sa fie

Madutza, te asteptam si pe tine sa ne povestesti cum a fost....

Acum vesti despre noi: Amy dupa ce i-a trecut rosu in gat a inceput sa tuseasca de vineri. Am renuntat la medicamente, la tot, ca deja disper. Am cautat pe net remedii naturiste si am gasit un decoct facut din ceapa si nuca. L-am facut si a fost super. A dat rezultate. Ne-a vindecat pe toti trei (ca toata familia tuseam).
Bine, i-am dat si sirop de tuse Eurespal (f. bun).
Dar este super maraita, nimic nu-i convine, nu mananca, azi-noapte ne-a tinut trezi vreo 4 ore...
Cred ca-i da si vreun canin ceva ca-si baga pumnul in guritza si se musca pana incepe sa planga, are barbia rosie si obrajorii (asa au fost pana acum semnele ca i-ar da dintzii).
Sunt super obosita...dar ce sa-i facem, mergem mai departe si cu bune si cu rele....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Buna,
Eu va citesc de mai multa vreme, dar nu am scris pana acum.
Am vrea si noi sa ne inscriem pe listuta bb-ilor de mai-iunie 2004
TIBERIU STEFAN D.N. 3.IUN.2004 (ora 10.45, 4.350 kgs si 53 cm, Apgar 9)

Multumim,

Mami Andre si BB Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Sper ca am procedat corect.....n-am mai scris pe forum.

andre

Mergi la inceput