Barbatii nostri, inutili sau indispensabili?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Daca ma intrebati pe mine care sint o feminista fara pereche barbatii sint buni numai la citeva lucruri: in pat, la munci la care se cere o putere fizica mai mare decit are o femeie obisnuita si la impresionat cunoscuti. Daca primele doua sint evidente a treia este numai in situatii in care o femeie poate stirni birfe si compasiuni printre cunostinte daca se duce singura (e.g nunti, botezuri, teatru, restaurant). Asa e mai bine sa stirneasca invidii (ah, ce tip misto, cine e? etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor asta e razboi in toata regula. Eu deja am mai castigat cate o batalie, da razboiul, cale lungaaa....
Pai noi avem lista detaliata, ce spala rufele, vasele, face cumparaturile etc.
Pai daca ar face el cumparaturile am manca paine si suc si salam si cam atat.
La carne ma intreaba: eu de care carne mananc, si are 37 de ani!
Sau cum de n-avem cartofi, uite au uitat sa se teleporteze.
Da daca-i fac lista ia tot.
La curatenie castig batalie dupa batalie ca n-am timp. Si atunci ne ajuta o tanti da nu prea des si cine vrea curat face!
Si la rufe e distractiv: a mers masina 2 ore sa spele o bluza rosie de-a mea ca n-avea cu ce sa o combine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Personal cred ca nu-s nici asa, nici asa. Nu poti spune despre ei ca-s inutili.. desi chiar eu stiu vreo doua exemplare d'astea care ar face un serviciu umanitatii daca s-ar arunca in Atlantic
cat despre indispensabili, parca nu ma lasa onoarea mea de "feminista" sa spun. Acuma, cred ca situatia difera de la caz la caz. La mine de ex. nu e indispensabil, daca vorbim de treburile casnice - daca-i vorba de batut covoare, mai bine il rog pe vecinul de la parter contra cost; de Pasti mi-a promis solemn ca ma ajuta cu bucatareala - anume va face el salata de boeuf, tocat legume, invartit maioneza, ornat, tot. Ghici cine a facut salata wrong answer fetelor. EU am facut-o, bineinteles. Acuma iara nu pot sa fiu scorpie, deoarece el a fost la serv si a venit la 6 seara, io am avut concediu. Am zis sa ma scot si io, si i-am propus sa spele el vasele si aragazul. Pfffff.... a facut-o. Sambata seara la ora 20 da' nici io nu m-am atins de ele. Uite-asa.
Dar cu toate astea, cand e plecat mult timp, imi lipseste. O fi indispensabil.. n-o fi...

Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniela spune:

Credeti ca v-ar multumi un barbat care face orice (mai putin mancare) in casa, inclusiv are grija de copil atunci cand este bolnav sau in vacante, dar care nu are nici un venit?

Mergi la inceput

daca n-as fi maritata deja, acu' ti-as cere nr. lui de telefon !
pai cum naiba sa nu-mi convina, sa vin de la serv si sa ma pun la TV cu ziarul in fatza?? Imi iau si 3 joburi daca trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniela spune:

Bruxinha,
Este bine sa aud si astfel de pareri, poate asa imi bag mintile in cap si nu ma mai gandesc la despartire.
Mai sunt si alte fete in aceasta situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IulianaStan spune:

Eu cred ca foarte mult conteaza si ce ex. masculin ai in familie...
La mine, bunicu era genu de "barbat-femeie in casa", daca erau 2 femei de fatza , el era a treia persoana...
Era expert in gatit si iti dadea cele mai bune retete de placinte , checuri si iti povestea asa de frumos cum sa faci o varza calita, ca-ti ploua in gura numai cand il auzeai ...
Facea piata, spala si rufe, calca ..., dar cand era vorba de treburi de barbat era total atehnic si platea pe cate cineva sa le faca.
Tata este total opus bunicului meu. Nu e in stare sa-si puna in farfurie de mancare sau sa-si faca o cafea, dar in rest se pricepe la orice pe lumea asta , e genul "stie tot, repara tot"...
Si acum ajung la ...my husband , care e o medie intre ei doi , dar nu stiu de la care mai mult si de la care mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Indispensabili??

Suna bine! Adica schimbul de noaapte! Sau de vreme rea si friguroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Ca si noi, barbatii au un rol important, aduc si ei bani in casa, pana la urma bat si covoarele. Si fac cam tot ce le spui. Important este cum le spui sa faca ceva. Noi daca muncim amandoi pana seara e normal sa ne ajutam ca altfel nu izbutim sa le terminam mai ales ca nu avem nici un ajutor, e adevarat ca eu fac cele mai multe treburi in casa dar ma ajuta.
Sanatate multa!
Otilia

Mergi la inceput

Otilia, uite o . Asa e, o uitase p-aia cu "tonul face muzica". La mine functioneaza, fir-ar sa fie, ca trebuie sa ma miorlai si sa-l alint ca sa puna el aspiratorul..

Mergi la inceput