Mamici de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Mickyyy, ai grija de tine si odihneste-te si tu cat poti si cand poti, caci bag seama ca Malina nu-ti lasa prea mult timp la dispozitie. Nu mai incerca sa darami muntii ca totusi esti insarcinata in 35 saptamani. Trebuia sa lasi caruciorul in plata lui afara si sa urci cu Malina si apoi te intorceai dupa el.
Nu cred ca solutia cu vecina este una din cele mai bune, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu bona, daca poate ea veni in miez de noapte si atunci in caz ca Malina se trezeste are langa ea pe cineva cunoscut. De altfel daca vine bona la tine nu vei mai fi nevoita sa o scoli pe micuta si sa o imbraci.

Micorint, sa-ti traiasca Maria Cristina , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. E frumoasa foc, mie mi se pare marisoara si are atata par. E o dulcica micuta.

Carolinah, tinem pumnii si ne ca totul sa fie bine si sa vi acasa cat mai repede cu bebe sanatos.O nastere cat mai usoara.

Cornelia, Stefan e atat de frumos si delicat, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Mai vreau poze cu bebei.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si o saptamana extraordinara, cu nasteri usoare, mamici fericite si bebici sanatosi!

Maria Munteanu,Micorint, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa aiba o viata frumoasa!

Cornelia, ai un baietel superb...felicitari!!Ai reusit sa te mai odihnesti? O sa te sun in seara asta ptr cateva intrebari. Pupici ptr tine si puiutii tai.

Eu astept cu nerabdare orice semn de la fetita mea. Nu prea stiu ce-s alea contractii, dar ieri pe zi simteam cum mi se intareste burtika si aseara am simtit ceva presiuni inghinale. Azi noapte..nimic. Azi vreau sa merg la un epilat complet, sa ma aranjez un pic la par, sa fiu pregatita si frumusica ptr marea intalnire. In rest ma simt f bine, parca nici nu as fi insarcinata (si am o burtaaaa...). Am descoperit, cu ocazia ghipsului sotului, reteta perfecta ptr dezumflatul picioarelor. Ne-am pus plapuma rulata la capatul patului si dormim amandoi cu picioarele'n sus -pai am niste glezne...ca in vremurile bune si nici nu ma mai dor picioarele.

Am mai adaugat poze cu burtik in album- le gasiti la adresa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=3d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos

Mygirl si Alexandra(38 sapt+)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele! Ia te uita ce soare si frumos! Hai sa incepem o saptamana noua si frumoasa la un capitol nou, cu nr. 50. Sa vedem citi bebici pun pe lista saptamina asta Deci...

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48434" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (50)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput