Mamici de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
babygirl spune:
Uraaaaaaaaaaaa!
Inca un bebelus! Felicitari, micorint! M-am tot minunat uitandu-ma la poze. Sa fiti sanatosi si fericiti!

Adina
mamaruta spune:
Mihaela, sa-ti traiasca Printesa sa fie sanatoasa si voi pe langa ei.
Wow ce repede s-a intamplat.

Mihaela
,
Mara si 
anky spune:
FELICITARI MICORINT

,multa multa sanatate,sa va traiasca fetita,sa creasca mare si frumusica.
Numai bine
Anca 40sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Androix spune:
Felicitari, Micorint! 

Sa-ti traiasca printesa, tare frumusica mai este!
Andreea
38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
corail spune:
Felicitari proaspetelor mamici : Lazy , At Andreea ,Lauradaria , Loreen , Mariamunteanu , Nelia , Micorint, Cornelia ,Fran !
Sa aveti bebelusi sanatosi si cuminti! 

Noi asteptam sa treaca si saptamana asta si sa ne apropiem de termen.Pitica nu mai are loc in burtica si mai mult impinge decat se misca!La controlul de vineri avea 3,200kg!
Mamicilor care se apropie de nastere, le doresc o nastere usoara!
corail
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Fran, Nelia felicitari! Sa va traiasca bebeii! Multa sanatate si fericire! Cred ca ratasem urarile pt. voi
.
Mamria Munteanu, felicitari! M abucur asa de mult ca aud vesti bune despre voi. Sa iti traiasca voinicii, sa se faca mari, destepti si frumosi! Tie multa, multa putere!
Micorint, sa iti traiasca printesa! Va doresc multa fericire! E minunata.
Carolinah, tinem pumnii maine! O sa vezi ce bine o sa fie. Stiu eu ce zic
.
Mamaruta, mult noroc si tie! Pupici!
Celor care sunt pe ultima suta de metri, curaj!
Fetelor din COnstanta, daca aveti vreo intrebare referitor la spital, la tarife etc si va pot ajuta, cu cea mai mar eplacere. Puteti si sa ma sunati la tel. Oana are numarul meu.
De fapt am intrat pe DC mai mult sa dau un sfat mamicilor a doua oara. Nu neglijati contractiile! Eu am crezut ca sunt contractii obisnuite (ca doar am avut parte de o groaza sarcina asta) si am ajuns la spital foarte tarziu. Ce m-a facut totusi sa sun medicul, era un sentiment de neliniste si faptul ca simteam ca "asta e ziua".
Si mai vroiam sa ma laud si eu cu baietelul meu
:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos
Pt. listuta: Stefan a avut la nastere 50 cm. Multumim.
Va pup,
Cornelia mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
lucas spune:
Cornelia! sa-ti traiasca, e asa dulce!!
ce baiat elegant!
si cu asa masina.... ma scuzi!
mamele de fete
, ginditi-va bine!!!!!!!!!! masina era decapotabila.
nu pierdeti vremea cu prostii, e din Constanta, mare, soare, poate primeste si soacre la namol, o sapt. pe an. ![]()
anky spune:
Cornelia,ai un baietel superb,e tare tare frumusel.Numai al meu nu se grabeste sa iasa,ii place prea mult in burtica.Mi-o luati toate inainte
Anca 40sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
babygirl spune:
eu nu pricep ce mi se intampla. am scapat de febra, dar in continuare imi curge nasul si transpir din cap pana in talpi. rau de tot. ba am contractii nedureroase, ba ma doare burta ca la menstruatie, fara sa mi se intareasca burta. am niste dureri groaznice de cap de cateva ore. la dr.ajung marti doar.atunci am programare.da,m-am ingrasat 20kg,dar in halul asta de cald nu mi-a fost pana acum.mi-e si frica sa ies afara sa nu racesc mai rau la cat mi-e de cald si cum transpir.
adina/+35
roisin spune:
Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume puilor, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Mihaela, intri la categoria mamicilor super-curajoase daca ai nascut 100% natural si ai suportat si o noapte de contractii acasa.
Acuma, gandindu-ma la experienta ta si mai ales a Corneliei (mama, ce nastere fulger!
), incep sa casc ochii la fiecare contractie, sa nu ma trezesc cu fo surpriza... unde n-am eu norocul asta...
Apropo, Cornelia, la tine cat a durat travaliul prima oara?
Maria, si eu astept poze cu prichindeii, imi inchipui ca nu-i tocmai usor cu doi deodata, dar trebuie sa fie taaare frumos. Si daca papa la 4 ore inseamna ca-s baieti de gasca si nu te streseaza prea tare.
Am vazut poze cu Maria Cristina si Stefan, sunt frumosi de pica amandoi, mi-au starnit curiozitatea despre cum o arata fiica-mea...
Carolina, emotiile sunt normale, si stiu ca toate vorbele noastre la un loc nu vor reusi sa te calmeze decat pentru o perioada scurta. Dar sunt convinsa ca totul va merge repede si bine, chiar daca ti se face declansare. Incearca sa te odihnesti in noaptea asta ca de maine se ingroasa gluma!
Multi pupici si bafta!
Mamaroi burticos, daca n-apuc sa mai zic, te pupicesc pe amandoi obrajii si stau cu gandul numai la tine miercuri, sa vina bebita sanatoasa si tu sa n-ai nici un stres. 
Si eu am emotii miercuri, ca e zi de control si vad ca imi tot dau tarcoale oaresce contractii, plus o mai noua si foarte frumoasa jena de sale... ca sa nu mai spun ca prima nastere a fost programata tot dupa un control de miercuri... ![]()
Si am fix aceeasi problema ca restul fetelor, nimic nu e gata, n-am pregtit tot ce aveam in plan, ba mai mult, ai mei is dusi in conced in fundul Moldovei si desi mi-au promis ca maine fac drumul indarat, e posibil ca starea vremii sa ne mai strice din socoteli. Eh, sanatosi sa fim!
Apropo de sale, Micky, durerea aia de juma' de spate + un picior este sciatica, am experimentat-o si eu acu vreo 3 luni, si se datoreaza pozitiei bebelusului care probabil ca te apasa pe nervul sciatic. Mie mi-a zis doftora ca pot sa ma dau cu Fastum Gel daca simt ca nu mai pot, da' citii pe net si cica nu prea-i bun in ultimu' trimestru... ![]()
I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughter and I believe