tulcence - plecate in patru zari..reuniti-va!!
Sunt plecata de mai bine de trei ani din tulcea.mi-e asa dor sa-mi reintalnesc colegii si prietenii,incat m-as bucura sa discut si cu persoane pe care nu le-am cunoscut vreodata,dar care au caracterul de negasit in alte locuri,al doborgenilor.Va astept la povesti,dragi tulcence!!!
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
Raspunsuri
oana_noemi spune:
Salut!raspund si eu apelului, ca o tulceanca plecata si ea departe de vreo 7 ani!
emma27-cum de te-ai invartit pana la bistrita, io macar m-am dus mai aproape la bucuresti.
oLo spune:
Eu am plecat si mai departeeeee.... haaat peste 7 tzari! Dar mintea mea tot la Dunare e. Nu se compara Dunarea cu Sena!
So, o scurta prezentare: tulceanca din nastere, studii cu succes la Haret (clasele I-XII)(am terminat in 1992), plecata la Bucuresti pentru catziva ani (pentru facultate) si pe urma... am luat avionu s-am aterizat de 5 ani la Paris.
Va astept si io la povesti...
Pupici,
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Larular spune:
si eu .....
Plecata dar mult mai aproape si revin aproape de doua ori pe luna . M-am mutat la Constanta acum 5 ani dar parintii sunt acolo si acum fiind si bunici va inchipuiti ca nu scap .
Istoric : Tulceanca getbeget , Spiru Haret 1994 .
Hai sa incercam sa ne aducem aminte poate ne descoperim cunostinte comune sau chiar priteniii !!!
oLo spune:
Wow raluca! Si tu ai terminat Haretu? La ce clasa? (adica cine ti-a fost dirig'?). Esti cu numai 2 ani mai mica ca mine si am multe cunostinte in generatia '94. Ai facut si gimnaziul tot la Haret sau numai liceul?
Eu am fost la clasa lui Firica - terotistu' (care pana la urma s-a dovedit a fi un om tare blajin).
Ce mai stii de liceu? Cineva mi-a zis ca-i cam pe duca... ca nu mai e mare luicru de capul lui :( Asa o fi?
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
pyssy spune:
Se pun la socoteala si cele ce provin din .. Sulina ?
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
oana_noemi spune:
Istoric-terminat Haretul in '94, am avut-o diriginta pe d-na Marinache, dupa care plecat la facultate la Iasi, dupa facultate m-am mutat la Bucuresti. Despre bietul Firu stiam la povesti, tare l-au mai stressat!
Olo-ce mica e lumea! Sa-ti traiasca iedutele dragalase!
Mi-a spus mama ca e mare pericol de inundatii in Tulcea, cica ar fi intrat apa pana la Casa Sindicatelor!
Voi ce noutatati mai aveti?
emma27 spune:
nici nu stiti ce fericita m-ati facut,cand am vazut atatea tulcence pe forum.eu sunt din babadag,dar am facut liceul la tulcea:culmea..la spiru...la don firica.deci ,dupa ce a terminat cu voi,mihaela,a inceput cu noi.de-abia astpet sa-l desfiintam.e drept ,la final si mie mi-era mila de el.dar cat m-a chinuit in liceu.
deci,sa continui.am facut facultatea la bucuresti,apoi trebuia viitorul meu sot (tot din babadag)sa vada de repartitie.satula de bucuresti pana peste cap,am zis bistrita.eram fascinata de ardeal,acum as vrea acasa..fiica-mea baremi ma dispera cu ioooi,niii..
pyssy,facem clubul provincililor,ca sa-l citez pe marele firica.
oana si raluca,sa inteleg ca sunteti aceeasi generatie.eu sunt cea mai mica spirista????
Ema
oLo spune:
Suntetzi haioase mai spiri(ti)stelor! Hai ca mi-am dat seama ca i-os mai baba printre voi :D ca doar am terminat in 92 si am mai petrecut si 12 ani in scoala aia! (am fost penultimii boboci de clasa I )
Emma: si fircelu nu va povestea de noi? de genialii de noi???!!! :D. Eu cand mi-am dat seama ce bazaconii indruga, am inceput sa ma distrez pe cinste la orele de fizica :D Spre uimirea colegilor mei de clasa. (si a lui firu, care uneori intreba... unde te crezi... in Patagonia??? si imi mai punea un 10 :D )
Am avut si un prof nebun la romana. Gheorghias. M-a bagat la balamuc aproape. Muream de plictiseala! Cate ore ratate. Din cauza acesui imbecil, era cat pe-aci sa pic la bac (si asa am luat la romana mai putin decat la franceza :D )
Un alt prof nebun am avut la engleza. Defapt o nebuna :D Cred ca stitzi despre cine-i vorba. Nu-i mai spun numele, ca mi se face rau.
In schimb, toata stima pentru Mme Eftinca (la franceza), Mme Jipa (chimie), Buga (la mate. Bun gagiu, mistoc foc, destept, dar moralitatea lui cred ca lasa de dorit, asta am auzit mai tarzior...).
Aaaa! Monsieur Chirila la istorie. Mare mistocar. Dar am reusit eu sa-l copiez la teze fara sa ma prinda? Sau poate ca stia ca-l copiez si m-a lasat in pace??? (n-am invatzat istorie nici de frica!!!)
Raluca, Oana, trebuie ca ne stim din vedere. Eu ma dadeam ca umblu pe la olimpiade (mai ales la fizica, la firu!!!!) Una inalta, blonda si cu fuste scurte :D
Pupici,
Mihaela
emma27 spune:
olo,firu isi batea joc tot timpul de mine,pentru ca in a noua cand ne-am intrebat ce vrem sa facem dupa liceu,am zis ca vreau sa dau la teatru.de atunci numai artista imi spunea.la sf liceului,am spus o simpla poezie,la festivitate si i-au dat lacrimile,si-a cerut iertare si mi-a zis sa incerc la teatru,ca as ace o mare greseala sa nu dau.am facut greseala insa de a da la drept.circula o legenda despre voi,cum ca firu ar fi fost batut la sf de ciclu si ar fi fost bagat intr-un sac si aruncat la tomberon,de at a fi avut craterul ala in frunte.sau ca un smecheras i-a trimis cosciugul acasa.cica din cauza voastra,si-a pus grilaj la geam.
am fost tot timpul scarbita de vb lui:ce fac acolo ghiveci ca la babadag si cati trei sau patru am luat ca nu puneam sageata in varf de vector.eu nu stiu dc am luat vreodata 10 la firu.aaa,in a 12-a am fost fericita ca am luat 8 in teza.avea preferatii lui,eu eram doar o provinciala.ma punea sa-i culeg in vacante musetel si tei,si am fost singura dintre provincilai care l-am refuzat si i-am spus ca eu nu pierd timpul pe coclauri,treb sa invat la fizica.a incarcat apoi sa ma lase corigenta,ca sa ma meditez la el,dar nu a reusit.nu am avut o viata prea roz cu el.
alti profesori nu-mi amintesc prea bine.eu am facut cu caprita mate - alt prof cu moralitate indoielnica.chirila - eram preferata lui,mai ales de cand aflase ca vreau sa dau la drept.nu stiam deloc istorie,a tb sa invat singura.imi scriam datele pe banca,venea la mine si ma intreba:ce faci,ema,vrei sa ma copii.eu zambeam,nu domn profesor,va respect.pleca si ma lasa in pace.cred ca tot timpul ii stia pe toti care copiau,dar era om destept.si -acum stiu povestile lui despre regina maria cum calca stramb prin gradinile balcicului sau cat de mare o avea carol al doilea.
romana am facut cu calenic si o sa-i multumesc vesnic,caci datorita lui nu a tb sa invat nimic pt bac,si l-am luat cu brio.la fel,la mate.eu am fost la informatica.
in schimb,limbile straine zero.va povestesc alta data cum am luat cea mai mica nota la bac la franceza.
pe gheorghias il stiu de la clubul de gramatica.mi-a zis ca habar n-am de romana si am luat locul doi la nu stiu ce concurs de gramatica,pe tara(desi eu la real,nu faceam deloc gramatica).atunci a venit la mine acasa(stateam in acelsi bloc cu el,in gazda) si m-a felicitat.un lingau,asa mi-l aduc aminte.
hai ca am vb prea mult,mai povesim.asa fain e sa-ti amintesti toate astea.
Ema
Larular spune:
Eu cele mai frumoase amintiri le am din liceu . Eu am avut-o diriginta pe Cicarma, eram la limbi straine . faceam cu Gavenea engleza, Chirila istoria , am facut mate cu Albota si chimia cu Jeaca si cu Dobre .
Eu eram in gasca cu cei de la mate fizica ( Tanase , Gherghisan , Moto si multi altii) si cu cei cu un an mai mari decat noi .
Mihaela , eu am facut doarliceul la Spiru , scoala generala si gimnaziul l-am facut la scoala 5 .
Eu am auzit numai lucruri bune despre liceu , care acum este colegiu. Dar nu mai sunt multi dintre profesorii vechi . Eu am un frate mai mic care a trecut prin acelasi liceu la destul de putin timp dupa mine si deja multi dintre ei placasera sau se pensionasera .
Oana , vad ca suntem de aceeasi generatie , tu cu cine mai erai in clasa ?
Mihaela , pe cine stii din generatie mea ?
Ema , cred ca ai terminat in aceeasi generatie cu fratele meu , Cosmin il cheama , era la mate-fizica.
Pupi multi la voi si la bebei.