Fetele din Austria(15)
Raspunsuri - Pagina 13
Babee spune:
Alinaaaaaaaaa nu scap bre de Vio.Cica ce intalnire e asta fara el????.Na ca s-a invatat omu si cica ce..sa fac o oala de sarmale numai pentru voi???.
Hani nu e nevoie sa tii oala..ca sta singura.Si sa nu te prind ca-ti bagi nasul in ele ca le numar..si le impartim frateste.Carolada tu aduci smantana si..vedem noi.
Simmy na hai si tu cu tot cu fata ca nu-i bai.Anul trecut cand ne-am intalnit eu am fost cu Phillip, Alina si Alexandra cu bebele la purtator..pardon..asa.....si n-au fost probleme.
Na hai ca vrurati intalneala..cine vine??
Fug la groapa de nisip cu elefantul...daca nu mai apar sa stiti ca m-a ingropat si m-a lasat acolo
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
alinah spune:
Pai cum sa scapi bre de Vio? Barbatii sunt primii la baute, cum au auzit de berica si sarmalute, gata, nu mai sunt bolnavi, nici nu lucreaza, sunt taman buni si pregatiti de Mama lor de "ordinari" Si uite asa are noroc si asta al meu, de unde il amenintasem si fulgerasem ca sta acasa cu copilul... Dar las' ca le-o coacem noi, noi bem si infulecam si ei sa alerge dupa kururile impaturite in pampersi Naaaaa
Simmypo, dar stiu ca te petreci la toamna, nu gluma Mie mi s-au parut foarte dragute si la pret bun cele de pe brautmode-versand...ca alalalte, de care vorbea adjadyn stau sau sar de mie.
Nu vrei sa petreci si cu noi??? Haaaaaai la Salzburg, la berica si carnati
Poze (23.08.2004)
Babee spune:
quote:
Originally posted by adjadyn
sunteti niste dragute!!!
Ca intotdeauna.Sa ne-arati rochita..sau o vedem dupa nunta??Distractie faina si casa de piatra
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
adjadyn spune:
mersi mult!!o sa lipsesc o perioada, dar am sa va spun cum a fost la nunta, si am sa-mi postez si rochia de mireasa
intotdeauna mi-am dorit sa-mi fac eu rochia de mireasa, dar fiindca nu este timp...m-am decis s-o cumpar..
carolada spune:
alinahsa nu care cumva sa te atingi de sarmalele mele
ai fost o mireasa f.dragalasa,si rochia super (cate parale ai dat pe ea?)numai o nedumerire am ,cine o fost pozarul ca numai spatele ti l o pozat?
babeedaca mi tragi clapa cu sarmalele nu te iertsi cam cat de babana i oala aia ca vad ca se cam inghesuie lumea la sarmale?eu dau berea la sarmale,ca nu merg nestropite,nu?
adjadynsa ai parte de mult noroc si fericire ,sa fiti sanatosi si sa traiti 100 de ani impreuna(fara soacra,evident)unde faci luna de miere?
simmydaca vii iti dau si tie o sarmaluta sa nu zici ca s rea
nu stiu cum o fi pe la voi dar la noi in salzburg vremea are program pana la 5 dupa amiaza e vara si de la 5 incepe ploaia torentialasper ca in iulie sa nu fie asa.
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Gata, te vazui cu ditamai ciomagu, jur ca nu pun gura! Doar deshtele...le mangai nitel, pe sarmale breeee, si apoi stau cu deshtu'-n gura pana la tine.
Am si poze faine de la nunta...dar am pus sa vaza lumea rochia nu pi mini, intelesesi muhere? Acum, ca m-ai provocat, naaa, o sa pun si poze faine, cu mine evident :) La naiba! Si eram pe stop, si nu dormisem toata noaptea de tantari....nici nu stiu cum de-mi mai statea fatza dreapta
revin. merg sa-i fac baie lui armin
Poze (23.08.2004)
simmypo spune:
na ca eu asta nu am inteles ... intalnirea e la Salzburg?? si in ce anume consta??? adica papare si taclale? eu creca asa tre sa fac
carolada spune:
simmypoda,intalnirea e la camping la salzburg,se asigura ambianta placuta(zic eu )eu dau berea,babee aduce sarmale.sper ca intregi si nepangarite de maini straine.alinah si aduce pretioasa persoana (eventual in rochie de mireasa)si insotita de una buc.sot care va avea in supraveghere una buc.copchil teribil.acu bineinteles ca babeevine si ea insotita de una buc.sot care si el va avea grija de un copchil mai putin teribil(din cate stiu eu).si eu o sa fiu pe pozitie avand grija de copchilul cel mai teribil (adica barbatelul meu)
pupici
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Asa..si sigur va veni si Alexandra cu una bucata sot si copil..si sa vorbesc si cu Flavia poate poate vine si ea(ca e tare tare ocupata cu casa)..si Nelke pe udne-o fi..si mai vedem...nu??Ca n-avem gasca asa mare..dar faina
Io-s rupta..dar maine si poimaine ma odihnesc
Si a trecut un an