Fetele din Austria(15)
Raspunsuri - Pagina 12
Babee spune:
Io vin..se poate???Alinus daca nu poate veni Vio te iau eu..adica si-asa si-asa tot te iau...ca loc e![]()
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an 
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
carolada spune:
saliu
am vorbit cu sefu(adica ursuletzu meu)si nu i nici o problema daca veniti pe 10 iulie chiar ma bucur![]()
cine mai vine?
alinahti am vazut si eu pozele de la nunta,frumoasa rochie ai avut, genul meu
stai linistita ca nici al meu nu i amator sa ma vada slabind ba dimpotriva,ma indoapa
bine ca nu ma mai ingras, m am intepenit intr un punct fix
cristinanu mai e mult pana in iulie
si cred c ai sa te descurci tu cu toate
iti urez succes 
babeedeci ramane cum am stabilit aduci sarmale?
adjadynce ai facut cu rochia?
fetelor azi a fost f.cald pana acum,dar acu zici ca vine sfarsitu lumii,s a intunecat f.tare si un vant si o furtuna ,sper sa nu tina mult
si eu care vroiam sa mi iau maine incaltarile noi la purtare![]()
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com
adjadyn spune:
alinah ..mersi pt pagini!cred ca am gasit, dar tre sA OPTEZ DINTRE MODELE FIINDCA SUNT DESTUL DE MULTE CARE I-MI PLAC!!!!!!!!
alinah spune:
quote:
Originally posted by adjadyn
alinah ..mersi pt pagini!cred ca am gasit, dar tre sA OPTEZ DINTRE MODELE FIINDCA SUNT DESTUL DE MULTE CARE I-MI PLAC!!!!!!!!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zapomena/album?.dir=5b15
unde ai gasit? ce-ai gasit, sa vedem si noi. Nu suntem curioase, nuuuu
:)Poze
(23.08.2004)
adjadyn spune:
pe una din paginile pe care mi le-ai dat...sunt toate superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!am vrut ceva deosebit, si iata ce frumoase sunt!!!
http://gosch-brautmode.domainbank.at/flash/
alinah spune:
asa-i, sunt multe faine acolo...de firma, cu obraz fin se tin :) Eu am luat de la San Patrick. Sunt elegante si provocatoare. Pai cat am mai rascolit si eu netul acu' 2 aaaani. sa te tii frate. Nu ma mai saturam privind. Mi-a placut una mai indrazneata, dar n-a fost vhip s-o gasesc :(
Fetelor, e un apus nebun aici, stau cu gura cascata si ma uiiiit. Si acumulatorii de la fotocamera sunt la incarcat :(
Poze
(23.08.2004)
Babee spune:
quote:
Originally posted by carolada
babeedeci ramane cum am stabilit aduci sarmale?
carolada
Na bun asa, io viu cu oala de sarmale..dar unde le papam??Asa...si tu ce dai???

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)
alinah spune:
Babee, muhere, pai cine crezi ca o sa-ti pazeasca sarmalele in masina pana la Salzburg?? Io nuuuu 
Ma si vad cu oala intre picioare pe scaunul din fata si la fiecare frana vin cu nasu'-n oala
Si daca tot ajung cu nasu' acolo, mai infulec una, nuuu? ![]()
Cine se mai inscrie????? Aloooooo 
Poze
(23.08.2004)
simmypo spune:
s-a zis ceva de sarmale??
hei alinah m-am tot uitat si eu la pozele alea cu mirese ... multe is cool.. cumnata mea are nunta in sep si tot pe atunci are si matusa mea![]()