Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
Viktoria spune:
Lelia eu la Clara i-am facut doar ecografie si a purtat niste pantalonasi care i-au ajutat foarte mult. Nu stiu despre ce pernita vorbesti tu. Si la Doris am avut aceeasi problema cu soldurile si in 2 luni a fost santoasa. Poti de asemenea sa o porti si in marsupiu pe fetita si asta o va ajuta mult la picioruse.
Cornelia bine ai revenit printre noi. TI-am admirat si eu pozele cu Alex, e asa de draguta si ii sta foarte bine in costumul de blugi. Si eu i-am luat unul din Ungaria la Clara si mama a zis ca sint nebuna ca imbrac fata la 2 saptamini in blugi.
Bdana, Alina Maria, Adana, Ubi, Gabi, Oana, Patricia,Kita, Shinuta am vazut si la voi pozele aveti niste copii minunati .A dana nu iti fa griji ai un flacau frumos si voinic, asa cum spuneau si fetele ei cresc in ritmul lor.
Shinutza fiecare mamica isi face ginduri despre puiutul ei si isi doreste sa fie sanatos(a). Si eu sint de parere cu tine sa gindesti pozitiv , insa e bine ca fiecare dintre noi are posibilitatea sa-si spuna ofurile atunci cind simte nevoia si asa invata fiecare ce ar putea fi daca odata se confrunta cu aceeasi problema. Dupa parerea mea sintem aiceea ca si o mica familie, si intr-o familie si intr-o prietenie esti alaturi de cei iubiti si la bucurii si la necazuri. Nu te supara pe mine e doar parerea mea si a ceea ce simt eu .
Alina Maria eu nu i-am pus la Clara cercei si nici nu am sa-i pun pina cind va fi ea destul de mare si va hotari singura ceea ce face. Asa am procedat si la Doris.
Adana important ca la Seb ii merge acuma bine.
Alina Maria mi-a placut biotopul vostru, seamana Mandy sic u tine sic u sotul . Deoarece noi sintem mai mult tot pe drumuri si la casa Clara doarme in carucior sau la mine in brate in acel sal.
Gabi de ce nu e voie sa-i intepi numai la 3-4 saptamini pe urma daca i-ai pus cercei? Pupici la toate si o zi placuta, noi plecam la casa ca sotul mi-a cumparat ieri niste rosii si vreau sa le plantez in gradina.
corneliaa spune:
Amo, te compatimesc cu leganatul la 8 kg!!!! Eu m-am cocosat toata de tinut in brate si n-are decat 6,500 kg , dar slava Domnului, seara la culcare facem baie, papam bibe, ragaim in brate , ne pupam si nani singurica fara nimic altceva, poate uneori doar o mangaiere doua in plus...dar in general adoarme repede. Si specific ca doarme de la 19,30 - 20,00 pana la 6,00- 7,00 dimineata cu pauza de masa la ora 2,00.
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
corneliaa spune:
Saru'mana Viktoria!Daca vaccinul contra poliomelitei se da pe gurita atunci o luna n-are voie sa fie intepat copilul. Asa mi-a spus si mie cineva. De ce? Habar n-am.
shinutza spune:
eu stiam ca daca antipolio s-a luat pe gurita, nu e voie sa faci injectii intramuscular timp de o luna. insa intravenos nu-i problema. inainte sa-i fac iuliei vaccinul, i-am luat iuliei o urocultura. si doftora din spital mi-a spus ca sa-i fac linistita vaccinul, daca ar fi aparut ceva i-am fi facut tratamentul intravenos. insa slava Domnului ca nu a mai fost nevoie.
Shobo spune:
buna tuturor!
noi nu am mai intrat zilele astea... sint cam suparata ca nu stiu ce sa-i mai fac lui bebe sa pape si el linistit.
anamaria, si mie imi pare tare rau ca nu am putut vb atunci in parc, eu eram la tel cu o veche prietena pe care o sunasem sa-i zic de botezul de simbata si mi-era jena sa intrerup convorbirea cu ea. dar hai sa ne vedem in botanica ca si noi mai mergem pe acolo, zi-mi cind ai mai merge tu si vin si eu cu bebe.
uite tare mult as vrea sa mai aud sfaturile tale ca esti mult mai experimentata in privintza alaptatului decit mine; bebele meu de citeva sapt. (cred vreo 2-3) dupa ce suge ca hamesitu' cam 5-6 min la primul sin, incepe sa faca urit: adica loveste cu miinile in sin, scoate sfircul din gura, il reia ca fomila si iar il scoate, se chirceste si nu se mai poate asa... nu stiu ce sa-i mai fac. prima data am zis ca o fi de la colici, dar de ce n-a facut asa de la inceput, caci colici are de la 1-2 sapt de viatza???
apoi am zis ca poate nu-i vine laptele cu presiunea dorita de la sinii mei, desi daca incerc sa storc fac arteziana uneori pe fatza lui si a mea :) ; apoi am zis ca poate nu-i suficient pt el, m-am muls si cind am vazut ca scot 140ml/sin deci 280ml la ambii la o masa, am zis frate, nu se poate, pai insemna ca atita maninca... am facut de citeva si proba suptutlui si intr-adevar, imi iesea ca a mincat 240ml, deci pe aproape, si toate astea la doar 2 luni, ma rog, acum 2 luni si jumate apropae.
apoi a venit sotzul meu cu ideea ca poate maninca ca hamesitu' in primele 5-6 min si ii face naspa de tot in stomac si incepe sa ii fermenteze nasol laptele si de aceea nu mai maninca frumos dupa. aaaaaaaaaa, si am uitat sa zic ca a inceput sa si verse ca si al tau cite un jet de zic, "nenica, cred ca ai vomat tot ce ai apucat sa inghiti!" -serios, si eu ma minunez abia dupa cit varsa ca imi dau seama cit a mincat... de ce toate astea??? d-ra zice ca e ff lacom si maninca ff repede si de aceea s-a si ingrashat/lungit asa mult pt virsta lui (shinutza, eu eram aceea cu bebe care a luat 1,6 kg in luna a 2-a) si de aceea varsa dupa ce inghite, ca stomacul lui mic nu-i permite o asa cantitate deodata, insa in lacomia lui... maninca!
Serios, singurul moment in care suge si el LINISTIT este cind il ia somnul, il vad ca-i cad pleoapele si il pun la sin si suge ff frumos, fara pb in somn si apoi doarme asa linistit -si cite 3 ore, asa cum doarme acum pe balcon, dupa ce dim a supt in somn.
Deci, ce sa inteleg eu??? sa il pun la sin DOAR cind il vad ca atipeste? ca altfel nu se mai poate, e un intreg circ alaptarea la noi!!!
si acum Oana, m-am speriat cind am vazut ce ai patzit si tu, Doamne fereste! bine ca e bine Seb acum, insa tare mi-e frica sa nu ajungem acolo daca si asta mic maninca tot asa lacomeste!!!
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
shinutza spune:
shobo ma bucur sa aud de voi. in legatura cu papatul, chiar nu stiu ce sa cred, pentru ca si fi-mea, care mananca biberon, la fel face. dupa primele cateva minute cand manaca 100-120, se enerveaza si incepe si se agita de numa' (cateodata. alteori e o adevarata albinuta si mananca pe nerasuflate tot). si la fel, daca doarme, papa fara nici o problema. sunt atat de asemanatori bebeii ...
viktoria nu m-am supi. imi dau seama ca forumul asta e printre singurele modalitati de "usurare a sufletelor". doar ca ne ajuta mult sa fim optimiste.
si noi mergem in gradinita botanicaaaa. insa dupa-amiaza, dupa ce vine mami de la serviciu si ne da de mancare. si apropo de intalniri, se zvonea ca s-ar face o big meeting in cismigiu, cumva?
eliy spune:
buna fetelor.ce mai faceti?azi am fost cu fetita la dr ,am facut vaccin.am fost fetita tare cuminte nu am plans deloc la vaccin.
avem 7 kg si 300g si 64 de cm.
va pup si va doresc numai bine.
V. Erica spune:
Buna fetelor,
Acum am sosit si noi din parc. Sunt tare suparata ca am facut noapte alba, probabil din cauza pacatoaselor de atele gipsate, de care s-a dezobisnuit pt ca de Pasti nu i le-am luat cu noi (dormit `in deplasare`) si mi-era teama sa nu le sparg la transportat. De-abia astept sa scapam de ele, desi se pare ca nu prea curand.
Mamicilor de fetite,
a facut vreuna dintre voi gaurele in urechiuse fetitei cu pistolul. As vrea sa-i fac lui Ruxi pt ca acelea din spital se infectasera si am renuntat la ele si n-as vrea s-o mai chinui. So, stie cineva UNDE se fac. Dar sa nu-mi ceara sa cumpar cercei, pt ca avem deja doua perechi...
Cornelia ti-am admirat si eu papusica in blugi, e tare dulcica. Daca ii faci gaurele cu pistolul sa stii ca n-o doare. Eu sunt incantata ca exista alternativa asta...
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71
corneliaa spune:
Erica si eu ti-am admirat gogosicile...dar mai pune si tu pozulici mai noi!!! Daca afli unde se fac gaurele sa-mi spui si mie ca venim la Bucuresti in curand si as prefera si eu tot cu pistolul.