Salvati-l pe Mihaita ! (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidiaNR spune:

Gabriela, sper ca Mihaita se simte mai bine. Tine-ne la curent cu recuperarea lui, te rog. Sper ca se simte mai bine prichindelul.
Ladybug, in suma de $1,400 (stransa in Atlanta) a fost inclusa si suma de $300 sositi din Canada.
Also, in legatura cu ultimele documente medicale, vrei sa apelez la doctorul roman de aici ca sa se ocupe de traducere? Daca da, cum se procedeaza. Il traducem in world sofware si il trimitem la tine, iar apoi tu il postezi pe cablespeed?
Numai bine la toata lumea.
Cu drag
Lidia NR
Atlanta, Ga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Din pacate subiectul pe care l-am postat eu pe forumul de la photoshopcontest a fost vazut de 83 de persoane, dar nu a raspuns nici unul. Sunt destul de dezamagita, dar ce sa le fac...
Corina daca totusi iti vin bani si nu stii de la cine probabil ca va fi de la unul din ei. Te rog sa ma anunti si pe mine ca sa le multumesc persoanelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Corina, merci pentru corectii, uitasem de celelalte pagini cu banii.

Lidia, daca stii vreun doctor amabil care ar putea sa traduca fisele medicale, ar fi tare bine. Daca intr-adevar spitalele folosesc aceste documente, cred ca s-ar grabi lucrurile. Poate sa le traduca si intr-un simplu fisier text, si mi-l trimiti mie prin email. Le fac eu dupa aia pdf si le postez.

Gabriela n-a mai scris de mult, sper ca Mihaita e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Fetelor sunt din iasi si intimplator sunt o ruda mai indepartata a lui Mihaita,am vorbit ieri cu Gabi la telefon,Mihaita este tot racit si face tratament,nu doarme deloc noaptea si este destul de agitat,sper din tot sufletul sa-i treaca raceala cit mai repede.Gabi nu a mai reusit sa scrie ca pierde mult timp si pe la spital,dar a spus cum reuseste sa-si faca timp da un semn.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Trebuie sa incercam la Oprah:

http://www.oprahsangelnetwork.org/

M-am uitat fugitiv si n-am vazut contact information. Trebuie sa plec de-acasa acum, si nu pot sa caut. Daca cineva are citeva minute, please check it out.

Daca cineva din Montreal de la adresa 207.115.108.246 s-a uitat dimineata asta la medical records de la cablespeed, your computer is infected, probably cu virusul Nimda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

quote:
Originally posted by ladybug

Trebuie sa incercam la Oprah:

http://www.oprahsangelnetwork.org/

M-am uitat fugitiv si n-am vazut contact information. Trebuie sa plec de-acasa acum, si nu pot sa caut. Daca cineva are citeva minute, please check it out.

Grassroots organizations that assist women, children and families are considered for Oprah's Angel Network grants. Focus is placed on programs that generate support for impoverished, at-risk or under-served communities, as well as educational initiatives. Grants are typically awarded to charitable organizations with IRS 501(c)(3) classification.

Nonprofit organizations may submit proposals to Oprah's Angel Network. Such proposals should include:
-Letter of intent
-Mission and history of the organization
-The population served
-How the organization has positively impacted the community
-Needs assessment
-Contact information

Proposals are reviewed on a rolling basis throughout the year. Send via U.S. mail to:

Oprah's Angel Network
110 North Carpenter Street
Chicago, IL 60607

Oprah's Angel Network will review proposals, and selected organizations will then be invited to formally apply for the award. Due to the volume of mail we receive, a response is not guaranteed.

Putem sa incercam sa ii scriem. Ca sa indeplinim conditia de charitable organizations with IRS 501(c)(3) classification, putem sa ne folosim de contul bisericii de aici pe care il folosim noi deja pt. Mihaita (este 501(c) si au si un mission statement facut gata --ti-l trimit prin email).

Mergi la inceput

Buna Ziua, tuturor!

In primul rand se pare ca varianta cu Pittsburg nu a reusit. Doctorul Kutner mi-a spus ca a mai ramas varianta cu Israel.
Iata o copie a ultimului email trimis astazi, in care imi spune sa stau in contact cu directorul spitalului Sheba din Israel pentru a procura toate informatiile necesare pentru inceperea unor formalitati.

Lidia
I want you to get on line directly with my colleagues in Israel (Dr Shamiss) and start helping them with all the information possible.

They are specifically concerned with the donor in Romania and other questions.
I am working with the director of Sheba hospital in Israel who needs to know.
I will send you his email to me and when you respond with all future correspondence, please copy me.
I will also be on my cell phone in NY over this weekend if anythng develops or on an international phone if you need me.

The directors name is Dr Ari Shamiss who is a colleague and wants to help but it may be complicated and has to be handled properly (eg visa applications, housing on hospital grounds etc)

My cell number here is 4042343657 until Sunday and overseas is 011447980825675 next week.
Dr Shamiss email is Ari.Shamiss@sheba.health.gov.il

Good luck
Steve

Stephen Kutner M.D.,F.A.C.S.
Medical Director
Jewish Healthcare International
1440 Spring Street N.W.
Atlanta, Georgia 30309

De asemeni, iata si o copie a raspunsului sosit de la Directorul Spitalului Sheba catre Doctorul Steve Kutner, in care se pare ca este dispus sa inceapa formalitatile necesare, dar numai daca exista un donor, caci in Israel este mare lipsa de organe pentru transplant.
Este totusi important de retinut faptul ca insusi Directorul Spitalului considera varianta Belgiei ca fiind cea mai putin riscanta datorita experientei lor in transplanturi la copii foarte mici.
Doctorul Kutner mi-a spus ca Spitalul Sheba este insa un spital foarte renumit pentru transplanturi in Israel

Dear Stephen,

Thank you for your approach regarding the child.

It is our experience that a must condition to go further and explore the possibilities for liver transplantation depends on the existence of a living related donor.

The other option is not realistic in Israel because off severe local shortage.

If indeed there is a living related donor we will be able to coordinate the procedure with another hospital as a joined effort.

Bear in mind that the more experienced centers are not in Israel but in places like Belgium (the best in my opinion in Europe).

Mergi la inceput

continuare....
Asadar, eu voi lua legatura cu Spitalul din Israel si va voi tine la curent...
Nu prea am experienta cu astfel de situatii si nu stiu cat de incurajator sa consider acest stadiu al negocierilor. Nu vreau sa dau nastere la sperante desarte, dar nici nu vreau sa pierd sperantele, astfel incat sa speram ca acesta este inca un pas inainte spre 'data operatiei' pe care o asteapta Gabriela si familia ei!!!

Ladybug, am nevoie sa fiu la curent cu orice modificare de suma la donatii. De Asemeni, am luat legatura cu doctorii romani din Atlanta, care vor incepe traducerea documentelor medicale, sau vor redacta un referat care sa clarifice in limba engleza diagnosticul si evolutia situatiei sanatatii lui Mihaita-cel-voinic.

De asemeni, referitor la Oprah. Este o idee foarte buna!!Imi pare rau ca nu am apucat sa citesc mesajul in legatura cu Oprah mai devreme, caci azi dimineata o cunostinta de-a mea chiar pleca in Chicago la show-ul Oprah, caci sotul ei este prieten cu Oprah.
Voi incerca sa aflu telefonul de mobil al cunostintei mele ca sa o contactez cat este in Chicago, daca nu, va trebui sa asteptam pana se intoarce ea ca sa vad daca putem sa obtinem intaietate la inregistrarea cazului Hogas ca IRS 501(c)(3) classification
Sunt convinsa ca sunt o multime de cazuri si orice interventie pentru prioritate ar fi foarte ajutatoare! Va voi tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

ladybug, ai putea te rog sa treci la promisses pe cablespeed urmatoarele:
Canada:
300 dolari canadieni stransi deja, vor fi depusi in Ro in zilele urmatoare.
Alti 200 sunt pe drum, plicurile au fost puse la posta.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, din Germania nu am vesti bune...

Ca de obicei, eu cu Ancutzelu ne-am impartit treaba: eu cu cautatul clinicilor si contact cu alte persoane in aceeasi situatie cu familia lui Mihaitza, Ancutzelu cu sunatul la clinici (multumesc Ancutzelu!).

Am contactat spitalele Charite din Berlin si Clinica din Hannover. La amindoua am primit raspunsul ca nu se accepta donatori straini de familie (parintii sau bunicii) (asta m-a uluit profund :( desi am fost avertizata ca exista problema comisiei de etica, speram totusi sa fie ceva ca o declaratie care trebuie semnata si gata, se pare insa ca aici clinicile nu isi iau responsabilitatea, nu stiu daca numai in cazul copiilor sau universal).

Cei din Hannover au dat si un pret: 200000 euro... cei din berlin au spus in jur de 197000 euro.

A mai ramas Clinica din Hamburg de contactat.

Imi pare rau sa va dau asemenea vesti proaste ...

Revin: s-a luat contact si cu clinica din Hamburg. Acolo s-a vorbit cu un birou administrativ pt straini. Pt romani, pretul operatiei este intre 100000 si 120000. Nu au stiut sa zica daca accepta donator strain, cei care stiu sunt de contactat de abia marti. Oricum pretul e mult mai mare ca in Bruxselles...nu cred ca se mai merita vorbit...

-----------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput