Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

la toate si Hristos a-nviat!
Multumesc fetelor care mi-au trimis mailuri cu felicitari insa n-am putut vedea felicitarea.Nu stiu de ce nu mi se deschidea.Noi aseara am ajuns acasa.Mi-a facut sotul o surpriza placuta.Vineri a venit de la servici si mi-a zis sa fac bagajele ca plecam acasa.Mie nu-mi venea sa cred ca zice asta si ca sa nu se razgindeasca am fugit la sa fac geamantanul.Eram tare bucuroasa.Si mai puneti ca eu pusesem la cuptor friptura si la fiert maruntaiele de miel pt drob.Le-am pus la racit si le-am bagat la frigider.Asa ca ne-am dus acasa.Simbata am fost si la inviere(pe sot l-am lasat acasa).Am fost la sf.Spiridon insa nu mi-a placut ca preotul a iesit tirziu sa zica "Hristos a-nviat!",adica dupa ora 00.00.Nu stiu ce ceas a avut el de n-a vazut ca trecuse de ora 12.In fine,duminica am facut masa mare cu familia si am stat cu totii acolo.Luni am fost in Herastrau si ne-am plimbat.Era plin parcul mai ales ca era asa cald.Eric a invatat sa tipe si in parc numai asa a tinut-o.A fost frumos in parc si ne-am plimbat de nu mai puteam de picioare,apoi am fost la Mall si am cumparat niste carticele pt Eric cu povesti.Super frumoase.Cam asta am facut noi.Ieri ne-am intors aici,adica la monotonie.E,dar lasa ca in iunie plecam si stam mai mult in tara.
pt toti bbii care s-au sarbatorit intre-timp.
Va pupic pe toate si mai revenim miine caci nu mai pot de somn.
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele, sunt si eu pe-aici, citesc...noroc ca nu ati scris prea mult hi hi si ma pun repede la punct.
eu ma simt mai bine, am tinut un pic de regim, ceaiuri, paine prajita si branza si acum totul pare ok, ma mai simt putin slabita dar totul merge spre bine.
astia mici sunt si ei bine, ruxi e maaare sclifosita la mancare(fructe si cereale0 ca laptele il bea super bine...speram sa mearga mai bine ca m-am saturat deja sa fac circoteca in jurul ei sa manance...am un repertoriu fff bogat...cant si dansez...
azi am externat-o si pe bunica din spital, se simte mai bine, acum sta la mama deci totul pare sa revina la normal.
va pupici si va urez o noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

E miezul noptii,asa ca apar si eu.
ca de obicei.
mi-e din ce in ce mai greu cu sotul "ranit" si cu bianca miriita (cred ca ii iese un dintisor ca altfel nu-mi explic...
Sunt obosita,asa ca va raspund voua si fug repede in patuc.
ca nu se stie ce ma asteapta miine.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by danamunti
Luni am fost in Herastrau si ne-am plimbat.Era plin parcul mai ales ca era asa cald.Eric a invatat sa tipe si in parc numai asa a tinut-o.A fost frumos in parc si ne-am plimbat de nu mai puteam de picioare,

nu poate fi adevarat... Am fost luni in Herastrau eu si Paxela... Am stat de la 12 la 17... Nu ai vazut nici o nebuna pe role impingand carutzul???????? (si cu ceva viteza)
Ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

MONICA... ma bucur ca bunica ta e bine!...

IONELA-ROXANA... ADEVARAT A INVIAT... imi pare bine ca ai aparut....

BUMBACEL oare ce mai face?...

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Despre Mihai, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">vesti noi...

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ma pregatesc sa dau o fuga pina in parc.Apoi merg cu Bianca la dr.Sper sa gaseasca dr o explicatie pentru starea Biancai ca eu nu mai stiu ce sa fac.
Va povestesc cind ma intorc.
si sa aveti o zi buna.

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by Viovio

Ma pregatesc sa dau o fuga pina in parc.Apoi merg cu Bianca la dr.Sper sa gaseasca dr o explicatie pentru starea Biancai ca eu nu mai stiu ce sa fac.
Va povestesc cind ma intorc.
si sa aveti o zi buna.

POZE CU BIANCA

Bafta la doctor! Asteptam vestile...

Pupici,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Vorba Monicai,bine ca nu scrieti asa de mult ca de obicei...ca eu am o gramada de treba azi:sa fac mancare,sa calc,sa strang lucrurile ca maine plecam la Bucuresti.Si nu prea ma timp,dar imi fac eu!
Azi suntem in 5,deci Try,Miria Cristina,eveline si Mona B sa va traiasca BBlusii,s acreasca mari,sanatosi si frumosi!
Felis,am citit!Imi pare rau ca nu mai mananca..of!Dar e bien ca ai venit si cu vestea cea buna.Felicitari!Si bafta!Poate alt lapte,Humana sau Nan?Ai incercat?Ca daca zici ca si Millupa e dulce....Sau nu ai voie?
Bits,sa va fie de bine botezul!
Viovio,si Mariuca mea a facut asa acum 1 saptamana su 2;am fost la doctor si nu avea nimic,nici macar dintisori,asa ca se poate ca si Bianca sa aiba...nervisori in fundulet!Bafta la doctor!
Danamunti..ai fost acasa!Super,nu?
Ionela,bine ai revenit!Ne era dor de tine......sper sa te lase Arisa sa mai intri si tu mai des.Pupici
Mai vorbim

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fimiu iar e in greva foamei de 3 zile face greva nu mananca nimic cu chinuri ajunge la 30 ml la o masa are 1 masa pe zi de peste 100 ml si ir rest nimic
azi am fost la analize sper sa nu fie decat toane

vio imi pare rau ca si nora mea e maraita sper sa nu aiba nimic
asteptam vesti

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput