Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14

Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14 | Autor: asteryaro

Link direct la acest mesaj

Fetele, poftiti aici in !

Cu drag de voi,

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Steluta noastra

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Pentru toate floricele (chiar daca nu sunt in nume, le au in suflet) multa sanatate, bucurii si dorinte implinite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dragele mele, dragi!
Ce urat e afara...brrrrrrr!
E liniste pe aici: inseamna ca sarbatoriti cu putere - sau va pregatiti de plecare in vizita!
Bravo voua - sa aveti parte de 2 zile minunate, chiar daca vremea e oribila si .
Cata - am citit si mesajul lui Chi, iar eu ca o curioasa ce sunt (sau uituca, ca deh...varsta e de vina): ce ti-a spus Moisa de aderentele care nu se vad la HSG?
Teo, Liliana, Indy, Musete, Amely, Aileene, Shilily, Roxee, Veronici, Deca, Mariana, Iulia ... am uitat pe careva?
Va si va trimit cu drag, ca daca aveti si nume ce se sarbatoresc zilele astea?!
Asa ca va urez si voua sa vi se indeplineasca visul de a avea un bebica minunat si sanatate si fericire si La multi ani!
Iar celor care-l au, sa aiba parte de el si sa le aduca numai bucurii!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica si pe aici este urit, dar parca s-a mai inseninat nitel..Moisa mi-a zis asa, ca se poate datorita chiuretajelor pe care le-am facut acum hat ani, sa fie niste aderente pe partea stinga, unde este trompa mai proasta si cum eu ovulez de 3 luni numai pe partea stinga, aderentele astea sa fie cauza pentru care nu ramin, dar astea nu pot fi vazute prin HSG numai prin laparo..marti cind ma duc la ea, in ziua 11 am ssa rediscut problema pentru ca vreau sa iau taurul de coarne si in mai sa fac laparo..pina atunci sper ca macar luna asta sa fie ovulatia pe dreapta ca din ianuarie astept treaba asta....Mercic de urari...eu il serbez pe tata:Viorel! La multi ani si pentru ceilalti sarbatoriti si pupici multi!!!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor nu v-am mai scris de mult dar nici nu am avut vesti sa va d-au.In primul rand vreau sa va spun ca imi pare rau de toate cele care ati facut inseminare si nu ati reusit si sunt foarte furioasa pe
rusii ca vin si nu ne lasa sa trecem la cum de altfel ii astept si eu zilele astea ca mi-a scazut temperatura.
Vreau sa va transmit si eu multa sanatate ,fericire si implinirea tuturor dorintelor celor care isi sarbatoresc zilele de nume :toate floricelele si georgetele.

multi si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Am intrat pe forum si am vazut ca s-au cam pierdut cateva zile bune in care noi am scris. Problema s-a rezolvat dar nu cred ca se mai poate recupera ceva.
Iepurasul de la sot a venit cu un cadou frumos de tot (eu mi-am ales culoarea) dar iepurasul meu pentru sot se lasa putin asteptat. Eu sunt in ziua 17 de la inseminare si nu mi-a venit ciclul. Sanii ma dor cam de 2 zile dar mai mult seara. Eu am inceput sa iau Utrogestan dupa 2 zile de la inseminare dar nu le-am intrerupt nici acum. Am facut un test dimineata care a iesit NEGATIV.Oare sa imi intarzie din cauza Utrogestanului? Nici nu stiu ce sa fac sa le intrerup sau nu? Le-am intregat si pe mamici si astept un sfat si de la ele.
Fetele care ati luat Utrogestan dupa inseminare cate zile le-ati folosit? Le-ati intrerupt dupa un anumit nr. de zile ca sa va vina ciclul? Eu am stat si m-am tot gandit de ce se da sa se ia numai 10 zile dupa ovulatie? Daca se prinde bb nu ai nevoie de progesteron sa se mentina sarcina? Ce sa fac? O sa repet testul peste cateva zile daca nu imi vine, dar pana atunci ce sa fac?
Va pup pe toate
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hristos a inviat!!!

Liliana, mie de fiecare data cand luam Utrogestan imi intarzia, maxim 4 zile.
Dar pana nu vine, mai exista o sperantza.
Incearca sa-ti iei temperatura. Poate iti spune mai multe.

Iti tin pumnii!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ancuta, tu ai intrerupt Utrogestanul cand ti-a venit ciclul sau mai devreme? Tu cate zile luai Utrogestanul?
Eu asteptam sa imi vina ciclul sambata pana in ora 12 pentru ca la celelalte inseminari imi venea dupa fix 16 zile si pana in ora 12.
Astazi sunt deja in ziua 18 spre 19 si nici urma de ciclu. Am facut un test Clear Blue duminica dimineata dar a fost negativ. Nici nu stiu ce sa spun desre acest test pentru ca a trebuit sa il introduc de 2 ori in recipientul cu 3,14 ca sa imi apara si mie ceva pe banda de testare. Am sa mai fac un test maine dimineata dupa care am sa incerc sa iai legatura cu dr. sa vad ce se intampla. Acum ma dor putin sanii, adica daca ii ating ma dor sfarcurile mai mult dar nu sunt tari. Din cand in cand ii simt fierbinti iar cand se apropie seara durerea se intensifica.
De temperatura nu stiu ce sa spun, daca poate fi relevanta pentru ca eu nu mi-am urmarit-o luna asta. De dimineata am incercat o tentativa si am avut 36,8. Deci temperatura mi-ar indica ca o sa imi vina dar dupa simptome nu prea. Nu ma doare burta, daca simt o data sau de 2 ori pe zi o senzatie mai ciudata, o durere putin mai dura in zona ovarelor dar de scurta durata.
Imi este frica sa nu ma fi dereglat si nu prea vad de la ce. Din cate am inteles Utrogestanul nu este chimic ci natural si nu influenteaza in intarzierea ciclului. Ovulatie sigur am avut pentru ca m-am monitorizat. Nu stiu ce sa mai cred. Nu imi ramane decat sa astept sa vad ce se mai poate intampla.
Pupicei
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Liliana, am luat din ziua a 17...adica a 2-a de la inseminare. Si trebuie sa recunosc ca le-am intrerupt in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclu pt ca imi facuse un test de sarcina din sange si nu mai avea rost sa sper.
Si cu toate astea, tot mi-a venit dupa 4 zile.
Testul pe care l-ai facut...nu cred ca are multa relevanta.
Iti tin din suflet pumnii ca sa fie bine.
Se cam cere o reusita cu inseminare.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor Hristos a inviat! Vineri ziua 14 am facut pregnyl la un endometru de 9,3 mm si folicul de 24,7 mm..temp. 36.6...vineri seara sau noaptea cred ca am ovulat, iar simbata ziua 15 aveam 36.8 si durerea din partea dreapta disparuse..am prestat pe la prinz, dupa ce am vorbit cu T...duminica ziua 16 aveam 36.8 toate bune plus durerea de sfircuri pe care o am dupa ovulatie..in schimb azi ziua 17...temp. 36.6..sunt debusolata total, ca nu-mi dau seama ce poate reprezenta? Am ovulat zic eu dupa toate semnele vineri ziua 14, dar atunci de ce nu a crescut temp. si azi ma trezi iar la 36.6? Daca aveti vreun raspuns la ? asta poate ma ajutati si pe mine! Am ovulat sau ba? Azi nu mai am mucus egg dar persista durerea surda pe dreapta si cea de sficruri!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput