CERVICITA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Giulia, felicitari! Ai cu siguranta de ce sa te bucuri in noul an!
Fetelor, ref. la cauterizare, nu stiu ce sa mai cred..citeam in post-urile lui Arian la 555-OB-GYN ca el recomanda tratament inainte de a incerca cauterizarea...la mine nici nu au spus asta> am tratat doar infectia, si am facut cauterizarea pe loc "curat" acum aprox. 2 luni...acum, dupa mai bine o luna de ovule, constat cu placere ca a disparut si o secretie f. suparatoare pe care o aveam de la 12 ani...asa ca, ce sa zic! Poate ca a fost bine.
Ref. la posibilitatea ca cicatricea sa ascunda un cancer...cred ca depinde si de aparatul cu care se face intreventia. La mine cica nu sunt probleme, se pare ca am un col care s-a epitelizat f. bine!
Mai mult ma sperie o eventuala nastere pe cale naturala...nu stiu daca ar avea colul de suferit. Dar mai stiu ca o prietena a facut ERAD la 25 de ani (care-i REZECTIE de col!)si nu i-au spus ca ar fi probleme...
Sanatate multa tuturor si un An Nou plin de realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemessis24 spune:

MIST,dr asta e cel mai cretin din cati exista pe fata pamantului...nush cine ti-a zis de el,dar e teroare,stiu de la mama si de la multe alte femei...GIULIA,ma bucur pt tine,si eu tre sa fac acum in ianuarie al doilea test,cel de 3 luni,dar sunt bine,sunt sigura de asta...
GIULIA, eu fac irigatii cu pelin si galbenele sunt f bune pt uter si col si vagin
in rest,fetelor,LA MULTI ANI! k a fost un an tare greu...si mult sanatate...va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Buna fetelor. P escurt am 31 ani, acum 2 ani jumate mi s-a gasit o rana pe col.....erad si dus la biopsie, rez: displazie severa + carcinom in situ. Eu deja facusem tipajul viral si mi-a iesit pozitiv HPV. Am zis ca innebunesc ca dr. ala vroia sa-mi scoata tot, eu neavand copii. Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit-o pe dra Tarlea de la Polizu si m-a calmat. Mi-a facut un nou ERAD ( o recupa ) la 2 luna dupa primul si a iesit displazie moderata. tratament cu colposeptine supozitoare. Asta era in sept. 2003, in oct la sfarsit mi-a zis ca arata bine colul, si ca pot sa ma apuc de BB. Pe 3 nov ama vut ultima menstruatie caci era gravida deja. Toata sarcina mi-a urmarit-o fff atent cu colposcopul chiar si PAP la 3 luni, apoi la 6 luni si iesea II ceea ce e bine. Am nascut prin cezariana, am o fetita sanatoasa si superba de 1 an si jumatate, iar acum fac la 6 luni PAP si colposcopie. In aprilie o sa mai fac un tipaj viral ca ea mi-a zis ca a vut caz in care s-a negativat. Dupa ce am nascut mi-a facut aplicatii cu ALDARA 5% o crema adusa din italia ca in RO nu se gaseste care crema cica imunizeaza locul respectiv. Dupa asta mi-a dat spalaturi cu marul lupului 1 / sapt. si sa iau echinaceea ptr ca sist imunitar sa lupte cu virusul sa-l omoare. In paralel am mai mers si la o dra. oncolog - ginecolog ( ca deh sperietura trasa atunci mi-a afectat neuronul ) si aceasta dra la fel mi-a zis sa fac spalturi cu marul lupului sau pelin + extract din samburi de struguri ( Rotta natura ) + antioxidant complex ( Walmark )= 1 pe zi ,echinaceea 1 /zi,
.........astea-s date de dr. oncolog -ginecolog iar eu am citit pe clinica virtuala la cap. virusul HPV de la fete care fac tratament cu:
propolis 20 pic/zi, apilarnil 1/zi, vit C si ulei de catina 20 pic / zi 1 luna da una nu uleiu de catina , in rest toate astea 6 luni a si polen ( in stare nat ) o lgta. seara.

De 3 zile iau si tratamentul de la fete si tre iasa ceva bun, doar sunt naturiste si rau nu au ce -mi faca nu?????

Va pupik si fruntea sus nu ne doboara pe noi nimik.
Kamy si Anne - Marie nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Te cred si eu ca ti-a afectat neuronul.Eu am inebunit 2 sapt.
In privinta tratamentului nu stiu ce sa zic,e naturist,pana la urma nu cred sa afecteze in rau.
As vrea sa va intreb ceva.De cand m-am operat(iulie) fiecare ciclu e ciudat,cu cheaguri multe si inchis la culoare.A mai patit-o cineva?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Alina eu am ciclul cu cheaguri, rosu cam 4 zile dupa care inca o sapt. imi curge ffff putin ceva maro inchis.Nu stiu ce sa-ti , exact pana cand incepe ovulatia e maro , apoi secretia alba de ovulatie, apoi o secretie alb-galbui pe care o am eu de muuuuult si dra. a zis ca nu e nimic patologic, nu miroase , nu ustura, nu mananca.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicatm spune:

Buna fetelor Ma numesc Monica am 29 de ani si vreau sa va spun ca ma bucur foarte mult ca am reusit sa gasesc acest site pt ca ajunsesem f disperata( nu acum nu as mai fi...).In iulie anul trecut mi-a iesit C3 la PAP cu o rana pe col.Dupa tratament cu colposeptine si colpotrofine si un alt test PAP plus colposcopie a iesit C2.Doctorita mea din Tm a hotarat ca trebuie sa-mi fac biopsie.Diagnosticul biopsiei din 18.01.2006 este de :cervicita cronica ulcerogena, epiteliu scuamos proliferat condicomatos...cu aspecte de displazie epiteliala simpla CIN gr 1. A spus ca trebuie facuta o conizatie.
M-am speriat groaznic atunci cand mi-a spus ca ar putea fi vorba de o infectie cu papilomas.Eu tocmai gasisem pe internet informatii despre acest virus.
Am inteles ca medici buni sunt in Bucuresti si ca tot acolo se fac testele acelea speciale pt a vedea daca este vorba de papilomas.Ceea ce vreau eu sa va rog frumos este sa-mi recomandati un medic specialist.
Nu am copii si imi doresc foarte mult de aceea sunt f sceptica in privinta a ceea ce ar trebui sa fac.Va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemessis24 spune:

ALINA, de ce nu ii spui dr despre ciclu?sa nu fie vreo raceala netratata,ceva...
MONICA,as vrea sa te ajut,dar nu am cum,eu sunt din galati...in orice caz,stai cuminte,nu te agita prea tare...eu am inteles de la doctorita mea ca este in bucuresti,nu stiu unde,la un spital ceva,un aparat cu ansa electrica foarte bun pentru genul asta de afectiuni,e o chectie cat firul de par de subtire,poate si mai subtire,si cu aia iti taie dintr-o data tesutul cu rana...intereseaza-te,si in orice caz,stai linistita,fa irigatii cu marul lupului si pelin,ovule sau supozitoare cu propolis,echinaceaa,cauta in arhiva formula as sau citeste pe forumul asta al nostru,k mai inveti cate ceva,noi suntem patite...
KAMISKA, ce iei tu iau si eu,si sunt f bune pt ce avem noi...
aveti grija fetelor,va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicatm spune:

Draga mea Nemessis multumesc mult pentru incurajare.Astazi merg sa aflu parerea unui al 2-lea medic de aici din Tm de unde sunt eu.Sper ca el sa-mi spune ceva mai mult.Doctorita la care am fost eu pana acum, astazi ar fi trebuit sa ma interneze si miercuri sa ma opereze.Dar m-a intrigat faptul ca nu a spus nimic referitor la faptul ca ar trebui sa vad, daca tot a pomenit ca as avea papilomatoza, ce fel de tulpina a virusului am.Nu mi-a spus sa merg sa-mi fac testul pentru HPV.
Am emotii si abia astept sa merg sa aflu parerea medicului asta.Am inteles ca daca este cazul imi spune unde sa merg la bucuresti pt analize. Va pup si poate deseara va pot spune mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna,
Am o intrebare: Daca ai o rana pe col implicit ai si virusul HPV? Asta iese la testul Papanicolau sau trebuie facut separat? Mie mi-a spus o prietena din america care lucreaza in spital si are asa ceva ca rana pe col este provocata de virusul HPV. Eu am uitat sa il intreb pe medicul meu si nici la pap n-a iesit.

Eu voi merge la cauterizare peste 2 sapt si ma intreb daca am acest virus oare se paote umbla la ea? Rana este f extinsa,( aproape tot colul - a spus medicul - nu stiu ce inseamna la el "tot") si a zis ca nu imi face rezectie ci doar cauterizare deoarece testul PAP e CII. Cica va dura doar un minut!!!!! Ma face sa . Da' daca zice el eu il cred, ce sa fac!?

pa

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicatm spune:

Buna fetelor,acum am sosit si sunt fericita si parca nu-mi vine sa cred...Medicul de la care tocmai am sosit mi-a spus ca nici nu se pune problema conizatiei spunand ca unor medici le cam place sa exagereze iar altii nu stiu cum sa-ti mai ia banii.Dupa ce a citit si el rezultatul biopsiei a spus ca ce am eu nu e cervicita ba mai mult nici nu era nevioe de bipopsie.La ecografie mi-a aratat colul chiar daca n-am inteles mare lucru si mi-a spus ca nu e grav.Sa dea Dumnezeu sa fie bine.Parca nu-mi vine sa cred cat de mult difera parerea doctorilor si mai este si coleg cu doctorita care a vrut sa imi faca conizatie..
Acum o sa iau clostilbegyt pt stimularea ovulatiei urmand sa merg la control.Asta iau ca sa pot avea bebe.Abia astept rezultatul.
CRINUTZ din cat m-am documentat eu pe net doar in 80-90% ranile pe col sunt provocate de virusul papiloma restul de 10% au diverse cauze cum ar fi infectii repetate, raceli netratate etc.Iar din testul PAP din cate stiu eu nu ai cum sa sti daca esti infectata cu virusul papiloma.Sunt niste analize speciale pt asa ceva care nici eu nu stiu cum se fac.Va pup

Mergi la inceput