Cum procedati cu invitatii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Noua ne-a spus cameramanul ca oricine are nunta in sezon se confrunta la biserica cu intarzieri, intotdeauna. Si ca sa nu ne bazam pe ore fixe ca o sa avem mai mici sau mai mari dezamagiri si o gramada de stres absolut inutil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by ioana07

Olguttza......de acord cu tine...
Si eu sunt de parere ca mirii tre sa-si primeasca invitatii...in fond nunta e prima si cea mai mare petrecere organizata de NOUA FAMILIE...nu?
Dar...ma rog...fiecare cu parerile lui...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Si eu sunt de parere ca mirii trebuie sa intampine invitatii, ciocnind cu fiecare cate un pahar de sampanie.

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Si noi ne-am intampinat invitatii,ajutati de cavalerul si dra de onoare(flori in piept-directionare mese).Puteti sa va scuzati policos invitatilor care vor veni la timp si intampina restul invitatilor!
Casa de piatra!

si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by kriss79

si eu ma confrunt cu o problema putin asemanatoare. cununia religioasa este programata pentru ora 21, cu posibilitate sa inceapa la 20,30 (depinde de cat de repede merg celelalte cununii, care sunt de la 15 la 20 din ora in ora), iar la restaurant am pus la ora 22. Daca nu termin la biserica intr-o ora,cred ca voi trimite parintii si socrii sa intampine eventualii invitati care vin inaintea noastra.voi ce ziceti?

de ce asa de tarziu la biserica???eu la ora aia deja chefuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

nushulica> asa tarziu pt ca nu am gasit o alta ora. Am mers sa programam cununia religioasa destul de tarziu(in martie pt iulie) si la bisericile din centrul Iasului nu am mai gasit nimic liber pt data nuntii decat la ora 14, dar mi s-a parut prea devreme. Singurul preot foarte de treaba a fost cel de la Nicolae Domnesc care a spus ca nu e nici o problema, oficiaza si la acea ora.La o biserica(sf mina de langa sala sporturilor, pe straduta spre sf andrei, pe colt) era liber total, dar preotul a fost tare nesimtit si dupa ce ne-a certat ca tre sa stam la toata slujba si dupa aceea sa vorbim cu el(desi inca nu incepuse), noi i-am spus ca am vrea pe la ora 18, 18 jumatate si el a inceput sa tipe la noi: Asa tarziu? cine credeti ca sta dupa dv la ora aia? toata lumea e obosita de dimineata si voi vreti la ora asta?
Faza frumoasa e ca mai bine ca nu ne-am programat mai repede la biserica pt ca cei de la restaurant ne-au incurcat data nuntii..si ajunsesem sa nu avem data rezervata..asa ca nu era buna data oricum.Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu voi avea 2 nunti,si prin urmare 2 obiceiuri. la Bucuresti noi vom intampina musafirii, iar la Tg. Mures ei ne voi intampina pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Nushulica, la noi cavalerii vor conduce invitatii deoarece ii cunosc pe invitati, pe cand ospatarii nu vor avea timp de asa ceva.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellamiss

Nushulica, la noi cavalerii vor conduce invitatii deoarece ii cunosc pe invitati, pe cand ospatarii nu vor avea timp de asa ceva.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

pai da e bine asa dar la mine cavaler e fratele meu si el nu cunoaste decat neamurile noastre si o parte din prieteni dar cu restul cum fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Eu cred ca ar trebui sa decalati cu jumatate de ora petrecerea la restaurant ! Asta daca am inteles eu bine problema...
Tu ce spui ?

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina1

Eu cred ca ar trebui sa decalati cu jumatate de ora petrecerea la restaurant ! Asta daca am inteles eu bine problema...
Tu ce spui ?

Cristina

la mine te refereai??

Mergi la inceput