Cum procedati cu invitatii?
Dragi miresici,
Am o mare dilema in legatura cu primirea invitatilor: noi avem cununia religioasa la ora 18.00, dupa care la 19.30 o progamare de 30 min la un studio foto. Petrecerea propriu-zisa este la ora 20.00, la restaurant. Pozele de studio vor fi facute numai de miri, nasi si parinti, pentru restul invitatilor ne-am gandit ca facem in curtea manastirii unde ne vom casatori si la restaurant. Acum apare problema: daca "personajele principale" vor fi la studioul foto, cine mai primeste invitatii la restaurant? Pareri am vazut ca sunt impartite: unii spun ca mirii, parintii si nasii intampina invitatii la restaurant, altii spun ca mirii sa isi faca aparitia cand toata lumea e deja acolo, ca ei sa fie admirati in momentul intrarii in sala ( varianta catre care inclin si eu...) Voi ce parere aveti?
http://community.webshots.com/user/elenas21
Raspunsuri
nushulica spune:
pai normal eu stiu ca invitatii sunt intampinati de miri nasi si domnisoarele de onoare care pun floricelele in piept dar se pare ca voi nu o sa ajungeti la timp la sala daca va duceti la studiodar nici nu cred ca o sa fie cineva la 8 fix acolo asa ca poate aveti timp sa ajungeti
zozela spune:
Ilenuca...eu te sfatuiesc sa faci asa cum simti tu ca ar fi bine..
Tu iti cunosti cel mai bine invitatii...
Daca esti o traditionalista,o sa-i intampini tu pe ei..iar daca esti o "modernista" convinsa..or sa te "primeasca" ei pe tine...
Sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie pt.ca totul sa fie perfect!!!
Succes!!!
Ss..."Nunta de vis!!!"
http://community.webshots.com/user/zozela
Alinus25 spune:
Tot navigand pe forum uite peste cine am dat ... Ileana. Draga, eu nici nu mi-am facut probleme de primirea invitatilor ... ei sa-si faca probleme de primirea mirilor Probabil ca vor fi cativa invitati deja la sala, care va vor intampina (asa se intampla de obicei), pentru ca acolo la intrarea in sala mirii sunt asteptati cu pahare de sampanie, se va ciocni cu nasii, dupa care paharele se sparg (cioburile aduc noroc). Si tot la intrarea in sala mireasa arunca buchetu, pentru o viitoare (sau viitor!) fericita.
Binenteles ca pe parcurs invitatii care vor veni, vor fi intampinati de miri.
Asa ca nu te stresa, totul se rezolva
leyla spune:
Eu avand doua nunti, voi avea parte de "tratamente" diferite. Aici ne vom intampina noi invitatii, dar in Turcia regula este ca mirii sa stea ascunsi pana sosesc toti invitatii care sunt intampinati de catre parinti, dupa ce se aduna toata lumea, mirii ies fastuos cu surle si trambite insotiti de niste baieti ca duc in mana flori si faclii.
olguttza spune:
Interesant sobectu...Io stiu ca mirii intampina lumea la local, impreuna cu nasii si parintii, eventual (don'shoarele de onoare pun flori in piept acasa si la biserica, iar la local pun doar la cei care vin mai tarziu, adica la cei care n-au fost la biserica). Mi se pare o chestie logica, din moment ce voi, mirii, i-ati invitat pe oameni acolo...e ca si cum ai fi gazda care-si intampina/primeste musafirii. Parerea mea!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Eu tocmai ce am aflat urmatoarea varianta:
Mirii isi primesc invitatii, domnisoara de onoare si cu cavaleru stau pe aproape sa pun flori si eventual sa-i conduca pe invitati la mesele lor, dupa ce s-au adunat cam 70-80% dintre meseni, da` sa nu stai doua ore la usa....se pune o melodie gen marsul nuptial si mirii isi fac intrarea...saluta si se aseaza si ei...dupa un timp se deschide practic petrecerea prin valsul mirilor sau ce melodie alegeti.....dar nu uita ...de fiecare data cind mai vin invitati, mirii le ies in intimpinare...
Pupici
ioana07 spune:
Olguttza......de acord cu tine...
Si eu sunt de parere ca mirii tre sa-si primeasca invitatii...in fond nunta e prima si cea mai mare petrecere organizata de NOUA FAMILIE...nu?
Dar...ma rog...fiecare cu parerile lui...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
ellamiss spune:
Dupa cum vom face noi, mirii sunt primii care primesc invitatii, dupa care, in spatele nostru vor fi domnisoarele de onoare care vor pune cocarde in piept invitatilor, apoi, dupa domnisoare vor fi cavalerii care vor avea fiecare cate un clipboard in mana cu lista invitatilor, care urmeaza sa-i conduca la mese.Asa ne-am gandit noi ca este mai bine.Incercati sa stati mai putin la studio ca sa ajungeti pana in ora 8 la restaurant, ca nu cred ca invitatii vor veni mai devreme de ora 8.Ar fi mai bine sa-i intampinati voi.pupici
photos.yahoo.com/ellamiss2000
nushulica spune:
ellamiss buna ideea cu cavalerii de onoare care vor directiona invitatii la mese mie nu-mi trecuse prin capdar totusi nu ar fi mai indicat sa faca treaba asta ospatarii??? sau exista vreo problema cu asta??
kriss79 spune:
si eu ma confrunt cu o problema putin asemanatoare. cununia religioasa este programata pentru ora 21, cu posibilitate sa inceapa la 20,30 (depinde de cat de repede merg celelalte cununii, care sunt de la 15 la 20 din ora in ora), iar la restaurant am pus la ora 22. Daca nu termin la biserica intr-o ora,cred ca voi trimite parintii si socrii sa intampine eventualii invitati care vin inaintea noastra.voi ce ziceti?