ce sa fac?
Raspunsuri - Pagina 2

otis41 spune:
Bianca,
Povestea ta este identica cu a singurei mele prietene din Facultate, a avut un prieten timp de 11 ani, i-a facut menajul (spalat, gatit, facut piata, meditatii pentru bani) si el ii spunea mereu ca nu or sa fie impreuna ca nu vor avea un viitor. Din fericire, ea s-a casatorit anul trecut l-a intrebat si i-a spus ca sa mai astepte. (cat?) si ea a luat decizia buna, ea preda in facultate este frumoasa , eleganta si a ramas cu un gust amar dupa atatia ani. Si acum imi spune ca il iubeste tot pe prietenul ei, acum el o regreta si ii spune ca nu a mai intalnit o fata ca ea, sa-l iubeasca, sa aduca bani in casa, sa-i gateasca.
Parerea mea este sa nu te ia valul cu bucataritul si sa-ti vezi de cariera ta, si mai uita-te si in jurul tau, ofera iubire daca primesti iubire. Stii tu "Iubesc pe cine ma iubeste si nu pot suferi pe cine ma uraste". Dar vezi si tu ca poate intalnesti pe cineva care sa vrea toate calitatile tale minunate. In primul rand este si tu un OM si ai nevoie de afectiune nu de lacrimi.
Sper sa nu te intristez dar e bine sa ai si tu viata ta frumoasa.
Sanatate!
Otilia

Bianca N spune:
va multumesc din suflet pentru toate sfaturile voastre, sper sa fiu la fel de puternica cum ati fost si voi, cele care ati trecut prin momente asemanatoare si sa pot lupta. Acum trec prin momente in care starea mea de spirit e diametral opusa: simt foarte multa durere iar apoi incerc sa ma imbarbatez singura, sa imi spun ca voi trece peste asta si ca ma pot uita cu capul sus in oglinda pentru ca nu am de ce sa ma simt asa de neajutorata. Simt ca exista resurse importante in mine la care pot sa apelez, dar apoi iar imi vine sa plang si apoi iar ma incurajez.
I-am spus ca nu voi mai face nimic pentru el pentru ca eu sunt acum pe primul loc in toate si ca vreau sa ne despartim. Nu a parut foarte afectat desi s-a intristat putin, dar a adaugat ca pot apela la el oricand si ca ma va sustine pentru ca si eu l-am sustinut pe el.
i-am spus ca incerc sa ma descurc singura si asta l-a cam descumpanit un pic si a adaugat ca imi va fi aproape, desi stiu ca nu se va intampla asta pentru ca nu are timp, servicul il solicita foarte mult.
apoi mi s-a pus un nod in gat si mi-au dat lacrimile, pe furis.
parintilor mei nu stiu cum le voi putea spune, pentru ca ei se asteapta de mult la casatoria noastra, mai ales tata care nu a fost deloc de acord ca noi sa stam impreuna.
ma voi gandi si la asta, dar trebuie sa le iau pe rand, intai siguranta financiara.
sper ca intr-o zi, cand voi primi in urma sa nu mai simt nimic din suferinta de azi si sa nu il mai iubesc, sa nu ma mai gandesc la el decat ca la o cunostinta. am mari indoieli ca se va intampla asta curand. imi pare greu sa imi recapat echilibrul interior dupa atat timp dar nu imi ramane decat sa sper si sa lupt pentru asta.

buli spune:
parintii vor accepta mai usor decit crezi pentru ca ei isi doresc mai presus de toate fericirea copiilor.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

SIMONABB spune:
Bianca, nimeni nu este de neinlocuit !
Sa nu te puna sfintu' sa te mariti cu el!
Si ia da tu o raita pe la subiectul "Abuzul domestic" sa vezi cum ai sa te regasesti acolo si ce spun si alte fete care au trait langa masculi d'astia "tari".
http://community.webshots.com/user/simonabb

bia spune:
Bianca,daca te-a lasat atat de usor sa pleci,chiar ca nu trebuie sa mai privesti un urma,la ce-a fost...sincer,poate suna dur ce-ti spun,dar nu prea ai insemnat nimic pentru el.Nu asa procedeaza cineva care iubeste,nu ai ce sa plangi,nu ai ce sa regreti,eu cred ca trebuie sa te bucuri ca ai scapat si vei putea sa incepi o alta viata alaturi de cineva potrivit pentru tine,care sa te iubeasca si sa te respecte pentru ceea ce esti,uneori respectul este la fel de important ca si iubirea si mai cred ca ar trebui sa se conditioneze,hai,capul sus si ai sa vezi ca ai facut ce trebuia!

ankalaura spune:
LA FEL SI EU...
Mi-a luat mult timp sa inteleg ca pe el il interesa si de mine, dar mult mai mult de el insusi. Aveam tot 24 de ani, si credeam ca fara el se va sfarsi lumea.
Si ce daca?
El si-a vazut de drum, mult timp m-a amagit, incercand sa ma faca sa cred ca drumul nostru e comun.
Si ce daca?
Si am vazut la un moment dat ca mi-e mult ma bine fara el. As fi ipocrita sa spun ca am suferit prea tare. Lucrurile au venit de la sine. Cred ca mai mult ma temeam de despartire, si fiind inca in acea relatie, credeam eu ca voi suferi prea mult. Crede-ma, ca am suferit mai mult cat am stat in acea relatie.
Tot atatia ani, tot in acea perioada (adica facultate,etc..)
Pune punct si nu vei regreta.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

lena spune:
Bianca scumpo, mie mi se pare ca esti o persoana foarte inteligenta si cu picioarele pe pamant, ca si toate celelate fete zic ca mai bine sa tai raul de la radacina acum, ca dup-aia va fi si mai greu si mai dureros...stai ca m-am enervat, cum asa sa te lase sa pleci ca si cum gata: ne-am facut bagajele si fiecare cu drumul lui! Eu cred ca e un mare ...scuze, stiu ca o sa te doara cand cineva va zice asta despre el, caci pana mai acum era centrul vietzii tale, dar nu te MERITA! pai daca era innebunit duap tine si relatzia voastra crezi ca te lasa asa usor, lupta si cu dintzii sa ramanezti impreuna...decat asa barbat, mai bine singura, ca are balta peste! Ca doar n=o fi numai el asa "bucatzica" buna si altzii nu mai exista! Esti tanara, ai toata viatza inainte...lasa-l sa-si vada de drumul lui, pentru fiecare exista ceva pus deoparte!
Rufus tu esti un domn dar catzi d-astia n-am vazut, care se rup in "machisme"...valeuuuuu, zici ca se cred darul lui Dumnezeu pe pamant
...p-astia zau ca i-as castra, sunt cam dura, stiu, dar innebunesc cand vad barbati care le privesc pe femei ca pe o rasa inferioara!
Numai bine,
Lena

adrienne12 spune:
Bianca, crede-ma ca il vei uita si vor veni zile cind imaginea lui va fi doar o simpla amintire. Totul e dureros acum pt. tine si ti se pare ca viata ta se sfirseste cu el cind de fapt e mai bine ca si-a arata adevarata fire acum. Vezi-ti de viata ta si interesele tale. Esti f. tinara si vei cunoaste fara indoiala alti barbati mai potrviti pt. tine.

Ramba spune:
Parerea este ca el iti spune toate aceste lucruri si se comporta asa pentru ca este foarte sigur pe sentimentele tale, pe tine.
Asa ca schimba prioritatile, din cate vad prioritatea ta pana acum era el.
Muta-te, vezi-ti de cariera si de TINE, iesi in oras. Si apoi vei vedea cui ii va fi mai bine.
Esti tanara si el e tanar. Daca ajungi director la 26 de ani s-ar putea sa ti se para ca esti buricul pamantului si ca toti din jur trebuie sa fie la picioarele tale, dar dupa un timp s-ar putea sa isi dea seama ca ii lipseste ceva...
Daca nu ii va parea rau dupa tine, vei ramane cu un gust amar, dar, in acelasi, te vei felicita pentru alegerea facuta.
De parinti sa nu iti faci griji, ei deobicei te sprijina neconditionat.
Multa bafta!!!

bonita spune:
Draga mea, in viata ai nevoie de cineva care sa te aprecieze,si sa te sprijine,daca el se poarta asa acum cand e perioada cea mai frumoasa(sau ar trebui sa fie)cum crezi ca va fi dupa ce veti avea copii,si se vor ivi fel de fel de probleme?ai o singura viata, trebuie sa incerci sa o traiesti cat se poate de frumos si bine,iar asta tine foarte mult si de omul de langa tine.Stiu ca e greu acum sa te dezlipesti,sentimentele sunt puternice ,mai bine suferi un an, doi dar nu toata viata.
Pupici.