As dori si eu cartea...daca nu e prea tarziu....la adresa alice_nibles@yahoo.com
Multumesc mult, Otis!
Eu am nascut in octombrie 2007 un baietel de 3kg,400 52 de cm,nastere normala ,pelviana,am fost trimisa sa-i,fac un control la ortopedie infantila.la masajul ortolanii doctorul a zis ca piciorutele sunt normale si sunt egale deci nu e nici o problema .As dorii sa stiu daca mai sunt mamici care au nascut ca si mine si sa ma mai sfatuiesc cu ele cum au evoluat si copii lor .dario,baietelul meu la 7 luni,are 7kg 800si se dezvolta normal.
As dori si eu carticica de diversificare adresa mea este geanny_nane@yahoo.com,va multumesc mult.
Daca se poate as dori si eu CARTEA CU RETETE DIVERSIFICATE PT BEBE, va rog.Adresa este mihadum@yahoo.com
Va multumesc,
Mihaela
Buna,daca se poate si nu deranjez as dori si eu cartea cu diversificarea bb-lusului,multumesc anticipat.
Dragele mele, va rog mult, trimiteti-mi si mie cartea cu retete diversificate pentru bebe, cam intr-o saptamana trebuie sa mancam si noi diversificat. Adresa mea ar fi adinaciotinga@yahoo.com
Va multumesc mult!