Mamici de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mickyyy ti-am spus ca tu ai dreptate...dar exista si exceptii.
Cand am nascut-o pe Bianca aveam 22 de ani si mama mi-a spus multe considerandu-ma un copil cu copii(intr-un fel avea dreptate).Am mancat sanatos , am baut lichide cate 3-4 litrii pe zi si de asta avea mama grija ca o zgripturoaica.Chiar am plans cand am constatat ca fata nu era multumita cu ce-i dadeam eu.
De data asta nu ma voi mai consuma atat de mult .Stiu ca este cea mai buna varianta penru copil,insa ma voi orienta la fata locului(mi-am luat si sezlong special pentru asta).Mama nu mai poate sa ma ajute, iar eu trebuie dintr-o data sa fac fata la 2 copii, avandu-l ca spijin doar pe sotul meu.
Pana la urma copilul sa fie sanatos...
Chiar citeam pe net despre copilul taur ca fiind un gurmand innascut.

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 38saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Chiar asa, ce stiti despre copilul taur ? Poate ne-ar ajuta sa fim la curent cu unele particularitati ale zodiei.

Maria sapt.36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Maria, da-mi adresa ta de e-mail pe PM si iti trimit un atasament cu zodiacul...e foarte interesant

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Aici reclamailegalala alt site = avertizare se gasesc date despre copilul taur.Eu am cautat in mod deosebit gandindu-ma ca in casa am deja un capos, sotul fiind leu, si apoi si Bianca nu se da in locuri fiind balanta ca si mine....O sa iasa o nebunie, insa vreau sa cred ca zodia nu poate influenta intr-atat incat sa o tinem tot intr-un "loc de dat cu capul".
Am o finuta Taur ingrozitoare, la propiu.Chiar spuneam ca daca as fi avut un copil ca ea ma lasam pagubasa.Dar zodia ei nu are numic in comun cu educatia pe care a primit-o.

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 38 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am o stare de agitatie de cateva ore! Nu imi gasesc locul. Am intrat de zeci de ori pe net si nu am reusit sa scriu, acum poate reusesc sa ma descarc. Am picioarele f. umflate, dar nu pot sa stau cu ele la orizontala! Nu pot sa stau locului. Nu stiu ce m-a apucat. Ieri mi-am facut bagajul, aproximativ, dar mai am de adaugat una - alta. Ma stresez ca nu sunt epilata si nici nu am chef sa o fac. Duminica sunt Floriile si o sa am musafiri , luni ma duc la dr. si probabil o sa astept cu inima stransa sa treaca Pastele. Nu am chef de nimic, daca ma prinde Pastele cu burtica, as vrea sa il petrec in pat, dar deja s-au anuntat vizitatori sa ii aduca Mariei cadouri de iepuras! Oricum, nu am de gand sa gatesc absolut nimic! Dupa cum vedeti am sarit de la una la alta, dar cam asta e starea mea!

Mickyyy, asa cum zicea si Loreen, e ideal ce zici tu despre alaptat. Eu am fost ferm convinsa ca o sa imi alaptez copilul si nu puteam sa le inteleg pe cele care imi ziceau ca nu au alaptat. Citisem o groaza, eram desteapta tare, doar ca lucrurile nu au iesit asa. M-am chinuit pana la 3 sapt. cu Maria intai la san (nu sugea, initial a incercat sa suga, dar nu curgea absolut nimic!), apoi incercam sa ma mulg cu pompa (rareori scoteam cate ceva si aveam max. 5-10 ml.), ii dadeam cu lingurita "stropul" de lapte, dupa care ii dadeam cu linfurita lapte formula! Masa dura doua ore si Maria nu lua deloc in greutate! La 3 sapt., nu am mai rezistat (a coincis si cu o pierdere pe care am suferit-o), nu a mai curs strop de lapte, am trecut pe Milumil si ne-am linistit amandoua . Ideea e ca alaptatul e benefic, e bine sa nu renunti, dar nu in cazuri din astea, in care faci mai mult rau si copilului si tie. Asa ca de data asta o s afiu mult mai relaxata si daca s epoate sa alaptez, o sa fie minunat, daca nu, nu am nevoie de motive de depresie.

Hai ca m-am descarcat putin . Revin in toane mai bune.

Va pup,
Cornelia 37 sapt. si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Cornelia nu te stresa cu privire la faptul daca nasti sau nu inainte de Paste ca patesti la fel ca mine.Eu luni am iesit plangand de la el, mai mult de nervi decat ca nu voi naste.Si de ce ... dr. pleaca de vineri pana duminica in Delta.Asa ca m-am consolat ca mai stau o saptamana cu riscul ca de sarbatori voi petrece Invierea Domnului incercand sa-mi dau seama pe ce lume traiesc.
Ambii doctori sunt din garda veche...au toane exact ca femeile la ciclu, asa ca asta este...Luni cand merg la el nu plec pana nu-mi spune marti la ce ora sa vin la spital, desi sotul meu asa a inteles ca marti gata.Chiar m-am gandit sa-i dau banii atunci ca sa evit oarece neplaceri care pot aparea marti...
De ergomed sa stii ca tot la spital vei gasi.Eu mi-am facut rost de la farmacia cu care lucreaza OPSNAJ la ... Cernavoda.Dr. mi-a spus ca pentru mine gasea el niste fioleprin spital, dar cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna la toate burticile!

Am crezut ca v-am pierdut si m-am disperat putin.Mah, dar ati mai scris nu gluma de cand nu am mai citit. Am cam fost ocupata zilele acestea, ba calculatorul nu mergea, ba era sotul calare pe el, ba am avut musafiri si uite asa nu v-am mai citit. Eu am uitat sa mentionez cand am scris ca fac din 3 in 3 sapt. echo ca de cand sunt insarcinata si inainte sa raman gravida nu am platit nici un consult, nici lama cand mi-a facut, nici echo. Am avut trimitere de la medicul meu de fam.si atat. Si nu am mers la cabinetul lui particular ( desi nu stiu daca are ). Si sunt multumita de el. Tot la el a fost si mama mea si a fost si operata ocupandu-se tot timpul de starea ei si a mai fost si soacra mea avand aceeasi parere despre el. Este un om tare cum se cade.

Ce va invidiez ca va puteti intalni marea majoritate. Nu stiu daca si la voi este asa de urat afara si cam frig, la noi dupa atatea ploi si inundatii ar fi timpul sa vina si pe strada noastra putin soare sa putem iesi la plimbare. Bebitzu e cuminte ca de obicei. Ne da numai semne ca mai are inca loc sa se miste. Cu somnul pot sa zic ca o ducem destul de bine, dormim pana la pranz (cu mici intreruperi) si atunci abia ne trezim. Si noi ne dorim sa putem alapta in primul rand ca sa fie bebitzu sanatos, si in al doilea rand sa ne fie mai usor pana ne obisnuim cu crescutul.
Sperantei ii uram bafta, sa sti ca nu te-am uitat, iar celor care acushi nasc le uram sarcina usoara, chiar daca o mai lungiti un pic o sa vedeti ca totul va fi bine. Na, hai ca v-am plictisit destul.
Pupici pe burtici!

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor, bucurie mareeee!
A venit patutul si salteaua!
Nu l-am instalat, o vom face dupa Pasti. De afara se vede bine, culoarea este ok si salteluta arata bine.
Cam atat pt azi!
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Loreen! O sa ma linistesc eu. De fapt, nici nu as vrea s anasc sapt. viit., ca parca e prea devreme.

M-a detensionat Maria care acum tocmai ma pupa si imi zice "iubita mea". Nu ma pot abtine sa nu va spun si voua, ca rad de una singura prin casa: ne uitam la stirea cu leul greu. Maria filozofeaza : bani-s mudai (tocmai ce o invatase acum cateva zile o matusa, sa nu puna mana pe bani). Da, asa e, sunt murdari, o aprob eu. Mudai! Banii lu' nenea. Care nene? Asta! si pune mana pe Mugur Isarescu

Va pupam,
Cornelia (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Dulcica Maria

A mea fata ma seaca zilnic cu consolari de genul :Gata mami...lasa ca o sa treaca...nu fi suparata, si ma pupa cam la 10 minute
Mititica abia asteapta sa se termine...mai mult de curiozitate...sa vada cum va fi...
Ce ma asteapta....i-au crescut sanisorii, o dor... si mie imi arde de pampersi si biberoane....

Mergi la inceput