Mamici de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Pot confirma ce spune Mickyyy legat de alaptat. Nu am avut probleme cu alaptatul in prima luna, dar in a 3-a ei luna de viata, Alina a luat in greutate doar 250 g, ceea ce a facut-o pe proasta ei de pediatra sa sara de fund in sus si sa imi spuna sa o trec urgent pe lapte praf. Ceea ce eu nu am facut, ci am lasat sala (incepusem sa merg la sala, desi nu cred ca avea vreo legatura), am inceput sa beau min 4 l de lichid pe zi, inclusiv 2 l de ceai de chimen si anason si 2-3 zile am pus-o la san la 2 ore. Si s-a reglat productia de am alaptat-o exlusiv pana la 6 luni fara 5 zile. Si nu i-am dat niciodata in timpul asta apa sau ceai. E drept ca nu era canicula sau ceva de genul asta, ca sa aiba nevoie de lichide suplimentare. Sa vedem cum va fi de data asta, ca e vara la mijloc.

Evident ca am schimbat ulterior si pediatra, care de altfel a mai facut o criza pe la 5 luni cand a aflat ca nu ii dadeam carne inca. Oricum, deja incepusem sa o duc la dna dr Culcer care este un mare militant pt alaptatul la san cat mai mult.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am pus o intrebare pe Odiseea sarcinii... Unde gasesc colac medicinal pe care sa stau dupa epiziotomie? Unde mai sunt magazine de th medicala, ca nu mai stiu? Sau macar un amarat de colac de copil as vrea sa cumpar. Voi ce ati facut in acest sens?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

fran - merci de pm - perspectivele nu sunt deloc incurajatoare . O sa ies la pepeni cu atatia bani dati .

carolinah - am vazut pe Mosilor 1 sau 2 .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

gabitzam, pai atunci o lasam pe saptamana viitoare, intr-o zi cu soare....

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mickyyy ce spui tu despre alaptat suna frumos, insa ce te faci cu un bebelus vesnic infometat cum a fost fata mea, care sugea la 1-1 1/2 si vesnic era "nemultumita".Si toate astea au durat cam o luna cand la un schimbat am observat ca facuse caca verzui.Speriata dau telefon la medic si-mi spune ca copilului ii este foame si sa-i dau Similac.Si de atunci toata lumea a fost multumita,iar fata s-a dezvoltat armonios, fara carente sau probleme de imunitate.Aveam lapte sa dau la toata strada, dar nu era suficient de hranitor.
Preventiv mi-am luat de data asta o cutie de Similac...

Colaci pentru hemoroizi se gasesc la farmacii, de regula cele care stau precum capusele pe langa spitale.Cel putin la noi sunt 5

loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 38 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia l-am intrebat de cateva ori pe medicul meu despre epidurala si mi-a spus ca personal nu mi-o recomanda.Stiindu-ma pe mine a zis ca daca prima oara a durat travaliu 1 ora, de data asta s-ar parea ca scap mai repede si atunci nu vede rostul.
Si apoi parca si eu am retineri.Citeam ca in cazurile de anestezie epidurala se apeleaza mai des la forceps, ca sunt dureri de spate mai accentuate si unele alte probleme pe care nu le-as accepta in schimbul a 1-2 ore de dureri.De ...fiecare cu parerile lui...

Mai am 4 zile si zau daca mai imi sta capul la anestezii, doar sa scap sa vin acasa si apoi poate sa ma doara tot, dar stiu ca sunt acasa cu copii mei si uit de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna fetele.

Dupa ce m-am uitat ca vitelul la poarta noua la sectiunea 47 toata dimineata, mi s-au trezit si mie neuronii si am reusit sa va gasesc. Tot dadeam cu refreshu' si nimic... De, eram obisnuita sa dea Gabitza 2-3 strigari pana sa se mute toata lumea la sectiune noua ...

Despre ceai. Eu am luat ceai de anason si de chimen si il voi face amestecat. Am auzit ca cel de chimen este bun si pentru colicii lui bb (chiar daca-l bei tu). La gust nu cred ca o sa fie prea rau, pentru ca amandoua miros f frumos.

Centura am luat si eu cu 100.000, reglabila, dar cumplit de groasa, asa ca nu stiu daca o sa reusesc sa o folosesc.

Despre preturi. Eu am auzit 100 E nastere normala, daca e cu epidurala + 100$ pt anestezist (probabil intra si trusa), iar la cezariana 200 E pt. doctor ... iar pt anestezist uite c-am uitat sa intreb.

Eu am aflat o veste taaaare "buna". Doctorul meu este plecat in perioada Pastelui . Asa ca de saptamana viitoare intru la negocieri cu bebele meu. Ori vine pana joi, ori ii pun dop si sa astepte pana dupa sarbatori.

Va pup,
Lili si bb Sergiu 37+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by loreen

Mickyyy ce spui tu despre alaptat suna frumos, insa ce te faci cu un bebelus vesnic infometat cum a fost fata mea, care sugea la 1-1 1/2 si vesnic era "nemultumita".Si toate astea au durat cam o luna cand la un schimbat am observat ca facuse caca verzui.Speriata dau telefon la medic si-mi spune ca copilului ii este foame si sa-i dau Similac.Si de atunci toata lumea a fost multumita,iar fata s-a dezvoltat armonios, fara carente sau probleme de imunitate.Aveam lapte sa dau la toata strada, dar nu era suficient de hranitor.
Preventiv mi-am luat de data asta o cutie de Similac...

Colaci pentru hemoroizi se gasesc la farmacii, de regula cele care stau precum capusele pe langa spitale.Cel putin la noi sunt 5

loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 38 saptamani si 6 zile

Poate ca si alimentatia avea rolul ei, daca tu nu mancai suficient de diversificat incat sa-i asiguri bebelusului prin lapte tot ce avea el nevoie, era normal ca lui sa nu-i ajunga, chiar daca din punct de vedere cantitativ era suficient.

Mickyyy (33 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Mercedes, eu am placenta praevia. Da am sa fac cezariana si pana acum nu am avut nici un fel de sangerare.
Cred ca nu trebuie sa te speri, doctorul trebuie ca stie ce face. Si daca ajungi la cezariana, nu te speria, e mai simplu decat te astepti.
Pupaturi

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, aseara n-am apucat sa deschid eu capitol nou ca mi-a luat-o moderatoarea inainte, si a inchis si capitolul vechi, nu pot nici sa actualizez lista de data asta.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput