Mamici de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Androix spune:
Nici nu am rabdare sa citesc pana nu va salut pe toate si pe burticile voastre! Sper ca sunteti toate bine, ma asteptam sa gasesc deja burticute cu bebei gata nascuti. Tot e bine ca nu am pierdut actiunea

Mi-a fost tare dor de voi dar din aceasta noapte sa va tineti caci am de recuperat: s-a dat drumul la tzeava de net!!!!!!!!!
Andreea
38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Cornelia spune:
Bine ai revenit pe Net, Androix!
Pai, chiar ai pierdut ceva actiune. Asta e lista cu mamici, facuta de Gabitzam:
1. Lazy --- - 26.03.2005 - 1260g - Polizu
2. At Andreea --- THOMAS - 12.04.2005 - 3800g 56cm - Cluj
3. Lauradaria --- DALIA - 24.04.2005 - 3100g 52cm - Cluj
4. Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - 2800g 49cm - Constanta
Pupici!
Cornelia
(39 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos
monu spune:
Neata!
N-am avut somn toata noaptea. Sunt treaza de la ora 01.00 si ma mananca pielea de imi vine sa ma scarpin cu piatra pt calcaie. Credeti ca ii creste parul lui bb? Oricum suntem tare agitate! Aseara s-a intins asa de bine incat tati i-a vazut manutza prin burtica.
Am auzit si eu stirea cu bb-ii de la Constanta dar nu am auzit si motivele pentru care a existat infectia intraspitaliceasca. Cred ca este inacceptabil ca in timpurile actuale sa mai existe astfel de cauze de deces la bb-i.
Am auzit ca la Municipal iti proiecteaza filme despre cum sa ingrijesti copilul. Sunt tare curioasa sa vad daca e asa.
Apropo Mickyyy!!!!!!!!!!! Ce faci mami iar ma bagi in ceata? Cum esti in sapt 34 cand de marti noi am inceput sapt 35?
pupici
monu si bb 34 +
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Chiar in dimineata asta sa nu mearga forumul! Si eu m-am trezit la 3.30 ...cu ceva urme de contractii. Intre timp situatia s-a mai agravat, asa ca ma pregatesc sa plec la spital. O fi alarma falsa sau nu, om vedea. Chiar acum m-am intretupt ca nu mai puteam de o contractie. Medicul meu e de garda, deci nu l-am deranjat.
Sa-mi tineti pumnii.
Cornelia
(39 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Androix spune:
Pai taman acum sa nu mearga DC, cand tre sa recuperez si eu sa ma pun la curent cu noutatile...
Cornelia, multam de update, felicitari mamicilor care deja isi tin puii in brate. Si daca mai esti inca pe net sunt aici si te sustin
curaj si o sa fie totul bine.
Andreea
38 sapt.
mygirl spune:
Cornelia, suntem alaturi de tine!!! Mult curaj, nastere usoara si bb sanatos!
Noi astazi mergem la doctor....poate fixam si data nasterii. Date fiind conditiile(ghipsul sotului), o sa optez ptr nasterea indusa.
M-ati alarmat rau cu stirea despre maternitatea constanta! Stie cineva mai multe detalii?
Mygirl si Alexandra(38 sapt)
Poze
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by monu
Apropo Mickyyy!!!!!!!!!!! Ce faci mami iar ma bagi in ceata? Cum esti in sapt 34 cand de marti noi am inceput sapt 35?
pupici
monu si bb 34 +
monu, sincer si eu stiam ca intru in saptamana 35, dar mai stiam ca am actualizat cu rigurozitate saptamanile, si cum aveam doar 33 la profilul perosnal m-am gandit ca oi fi calculat eu aiurea, dar de fapt forumul a fost picat o saptamana si a preluat informatiile din data de 22, care erau deja "Expirate" 
!!
Oricum, una peste alta ai dreptate, marti am intrat in 35 de saptamani!! Desi daca e sa calculez doar dupa ecograf bebe e cu o saptamana mai mic, deci am abia 34 de saptamani. oricum nu mai conteaza!!
Mickyyy
(34 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
babygirl spune:
Bine ai revenit, Androix!!!! Te cautam acum 2 sapt sa te iau la curs Lamaze, la spitalul la care nastem noi. Ce mai faci? Cum te simti?
Eu am fost ieri la policlinica sa-mi iau prenatalul si m-am gandit sa o intreb pe dr.daca n-as putea face o echografie la policlinica. Nu mizam pe asa ceva, dar mi-a dat bilet de trimitere imediat. Era si sotul meu cu mine, asa ca am si urcat la echo imediat. Si tare bine ne-a prins pt ca am dat de o doctorita foaaaaaarte amabila care ne-a aratat si ne-a explicat tot. S-a uitat la final chiar si la org.mele interne ca sa vada eventualele modificari din cauza sarcinii. Suntem bine amandoua, doar ca rinichiul meu drept nu era in cea mai grozava forma,dar asta cica e normal datorita sarcinii. Fetita mea este hiperactiva si vorbea dr cu ea sa o lase sa-i masoare femurul. Ne-a chemat peste 2 sapt fara programare, tot gratis,ca deh, e policlinica, pt a vedea iar rinichiul meu drept. Sunt foarte incantata si multumita cand mai dau de asemenea oameni...
Ada_74 spune:
Buna dimineata
Cornelia, iti tin pumnii, nastere usoara si bb cuminte si sanatos!
Pana la urma mi-o iei inainte.![]()
Androix, bine ai revenit! Tu cum te mai simti?
M-ati speriat cu stirea despre maternitatea Constanta. Unde ati auzit-o?
Lili si bb Sergiu 39+ sapt.
Androix spune:
Baby, am auzit ca se fac cursuri Lamaze in Elias dar nu m-am mai agitat pentru ca e deja tarzior cred, si in plus consortul meu nu poate sa ma insoteasca. Eu ma simt bine, luni dimineata trageam sperante ca o sa nasc. Am avut contractii dureroase pentru prima data dar spre nefericirea mea erau neregulate deci alarma falsa. Oricum nu am facut nimic sa le impiedic (no spa sau miscare) pentru ca am fost curioasa sa vad cum sunt si pot spune ca le-am trait intens, aproape le-am savurat daca pot sa zic asta
Eram curioasa sa vad si eu cum sunt, daca doare tare etc. Nu sunt masochista...
ma rog, concluzia este ca de unde eram eu foarte curajoasa ca nu vreau anestezie si ca o sa nasc in 2 ore, 2 timpi si 3 impinsaturi... mi-a cam pierit piuitul. ![]()
La ultima vizita la medic am cam trait o mica sperietura pentru ca bebele meu era ramas in urma cu 2 saptamani, pana la urma totul este in ordine doar "voinicul" meu nu e kiar atat de voinic...
Nu-i nimic, iese mai usor...
In rest totul e bine, sunt pe ultima suta de metri cu cumparaturile. Am luat patut dar imi mai trebuie salteluta. La magazinul de unde am luat patutul nu avea decat saltea din burete si am zis pas. Voi ce saltelute ati luat si de unde si cat v-au costat?
Andreea
38 sapt.