Aspirante optimiste (131)
Raspunsuri - Pagina 13
monica_b spune:
Multam mult de informatii, Cata.
Si la mine au mai cedat durerile ale ascutite de acum 2 zile. Am ramas cu o durere surda si constanta, in partea de jos, pe centru. Cam ca atunci cind mi-a "dezlipit" doctorita peretii uterului. Eu dupa Pregnyl am luat si Duphaston, fiindca aveam endometrul mic de tot si ma gindesc ca o fi si de la asta? Sau, sper eu, poate doare de la implantare. ![]()
Anyway, pe saptamina viitoare probabil ma vad si eu cu doctorita mea si, oricum, pina atunci mi-am propus pt. vineri sa fac testul (si daca iese negativ il fac si pe bHCG, na!), asa ca o sa aflu cum stau in curind.
Monica
Aspiranta (azi) optimista 
ardit spune:
buna demeneatza fetele frumoase!
vale
catalina mi-a mai zis cineva de coco, da' vezi tu, nu vreau tocma ca-i obisnuit! ..caut inca, ie tare cumintel si frumos... si ia zii, cum se impaca mota cu papagalu'?
ma duc la treaba sa profit ca am dormit aznoapte
utocatalina spune:
Ardit..s-au impacat bine mita cu cainele..din pacate nu-i mai am de mult..au murit saracii...acum nu mai am nici un animalut..si nu-mi mai iau pentru moment...Kiry Kiry iti place mai mult ca nume de papagal?? Monica cit aveai endometru si in ce zi..ca sa stiu ce insemna mic la tine??
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
iepurila spune:
Kiki Riki Miki - pt nume of corse
Va pup pe toate
Eu ziua 6 si astept ziua de vineri pt HSG.
valentinag spune:
nume de papagali....hmmm,:nea jiji nu mere![]()
Paste Fericit!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Medeea76 spune:
IrinaCodrina, nu mai stiam nimic de tine, am tot intrebat... Ai incercat cu naturiste?
Ardit, esti tare rau, hai sa-ti povestesc: acum cateva zile vede al meu sotz un papagal pe capota masinii, incearca sa il prinda, papagalul zboara si zile intregi ma bate la cap ca el vrea papagal. Drept care ne-am facut cadou de Paste un papagal baietel de 5 luni, il cheama Garcia Cezar si poate si Berti. Nu-ti spun ce geloasa e Gratziela, porcusorul de Guineea, care a simtit noul colocatar si se uita cu repros cand vorbim cu el. Poate al tau e fetiza si facem pui mici colorati! Al meu aseara a descoperit oglinda. Am ras de n-am mai putut, cred ca e istet foc, ca s-a prins repede ca e tot el acolo.
Fetele, va pup pe toate, sper ca v-ati intors cu fortze noi, postul s-a terminat, liber la bebei!
Laurici, unde umbli? Vrea fata sa vorbim.
Medeea
monica_b spune:
Cata - ca sa-mi citez doctora: "endometrul e vai de capul lui". L-a masurat la ultima echo, cu o zi inainte sa fac Pregnyl-ul si cind foliculul era de 19 mm, si aveam (cu indulgenta, in partea cea mai groasa) 6 mm. Adevarul e ca nu am mai avut un CM normal de vreun an de zile. Numai picaturi. 
Ardit, ma bag si eu la lista optiunilor de botez. Pe-al meu ghemotoc il chema Cookie, iar un prieten avea un perus tare curajos, pe numele sau Costica, care ciriia intr-una "unde-i mitza, s-o caftesc?". Super pasaroiul!
Monica
Aspiranta (azi) optimista 
ardit spune:
mey miki nu pot ca asa o cheama pe o colega, jiji suna a becali, restul ma mai gandesc
medeea mama pup-o pe gratziela pe motz
irina pup fata
Relya spune:
S-a trezit si frontul de est !
Cam greu, da' s-a trezit.
Nu-i usor deloc cu sarbatorile astea... Tare-i bine la serviciu !!!!!![]()
toate fetele, ca ma intorc la treaba !
Relya
utocatalina spune:
Monica subtire endometru..eu aveam 9,3 in ziua 14 la un folicul de 24,7 si tot mi-a zis T ca este cam "varza"...dar Taniuta a ramas gravida si la 2 zile de la ovulatie avea endometru doar de 6,5...deci se poate!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata