Aspirante optimiste (131)
Raspunsuri - Pagina 12
Ely_S spune:
Buna fetelor.
Voiam sa va intreb si eu daca sunt cazuri fericite in care atunci cand ati ramas insarcinate si ati avut sangerari dar ati putut totusi duce sarcina pana la termen(sau cel putin destul de aproape)si fara prea multe complicatii sau mai rau maltformatii.
Stie cine o super doctorita(sau doctor) care se pricepe la cezariene?
Va pup.
ardit spune:
ely am auzit cazuri fericite, dar nu ar fii mai bine sa vezi de ce sangerezi?! poate sa fie ceva mai putin grav, si sa te ingrijorezi degeaba, sau ceva grav si sa fie nevoie sa faci ceva ACUM! nu sta sa cauti un dr.care face cezariene, nu este obligatoriu ca cel care-ti rezolva problema de acum cu sangerarea sa fie si cel cu care nasti, dute URGENT la un dr., AZI adica, vezi la tutunaru daca-i de garda, da-i un telefon pe mobil ACUM, sigur raspunde. Pe urma dupa ce rezolvi problema poti sa cati (9 luni
) un dr.pt.cezariana ta, la "nasterea pe glob", tot aici pe DC, bafta!
fetelor! stiti ce am facut? am prins acum un papagal ratacit (de unde oare aici in mijlocul campului?!) m-am dus in oras i-am luat supercolivie aurie, cu accesorii: oglinjoara clopotel os sepia nisip de ciugulit mancare, acum dilema: ce nume sa-i pun?! am mai avut aici in ingrijire un porumbel alb ranit, un pui de iepure de camp, o pisica vanatoare de nevastuici, nenumarate generatii de catei, o soparla verde, melcii (din grecia) care vroia sa-i fiarba patronul firmei sa faca salata... mi s-a dus buhul aici la mine la fabriq
ardit spune:
asta saracu' mananca incontinuu, ie lihnit!
acu doarme si se claina in somn pe stinghie, e mortal!
utocatalina spune:
Ardit tot nu ma bati la capitolul animalute
..am avut de-a lungul timpului intr-un apartament de bloc:
1. pisici,
2. catei,
3. iepuri,
4. vrabie,
5. vreo 15 papagali perusi,
6. 2 pui de gaina
7. pesti in acvariu...si ma mai gindesc...Coco este cel mai dragut nume de papagal, parerea mea! In acelasi timp am avut dog german, 2 papagali si o pisica
...Cel mai longeviv perus a trait 14 ani!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
irinacodrina spune:
Buna fetelor, va mai vizitez si eu..... nu vad la nimeni problema mea..... uterul mic-micut...si care se pare ca nu vrea sa creasca.... temperaturi mici de tot..... si nici macar constante.....si nici ciclu nu mai am de 2 luni, doar spotting.... m-am si plictisit.. am intrerupt si tratamentul, astept sa imi vina un ciclu adevarat, si le reincep.....
puiudana2004 spune:
Buna seara la toate fetele si Hristos a inviat!Bine ati revenit ca tare liniste era pe aici acu 2-3 zile!Ori sunt eu ametita ori era AO132?sau 131?Va pupic sicat mai mai multa vesti dune de acum inainte.La serviciu,avem un pacient cu multa stopuri cardio-respiratorii la activ si nimeni nu-i mai dadea nicici o sansa si stici ce?Azi si-a revemit destul de bine si acum are sanse sa traiasca!Poate se va intampla o minune si cu noi,nu? Dumnezeu sa ne ajute!Noapte buna!
dana
utocatalina spune:
Neata fetelor..Monica ti-am ramas datoare un raspuns..am fost la T si foliculul a facut poc demult..deci atunci vineri..pe monitor mi-a aratat ca nu mai este nimic..si durerile pe dreapta m-au lasat de ieri..mi-a zis ca poate a fost o inflamatie sau de la ovulatie..in fine..bine ca nu ma mai doare..temp. au inceput sa creasca, azi ziua 19 am 36.9...si acum urmeaza asteptarea...tu cum stai??
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
valentinag spune:
Hristos a Inviat!
Dana,nu te speria,au fost niste probleme cu serverul si de aia au disparut neste mesaje.
Maine fac pregnil,ca se pare ca am un folicul amarat acolo ratacit si dr. cica sa nu pierd sansa....por'ma utrogestan si om vedea.
pup fetilii
Paste Fericit!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

si hailatreaba(
)