Mamici de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acusor si cum beau siropul? Simplu? in ceai?

AniS si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis,intreaba dr daca e voie tinctura de propolis(parca stiu ca e voie,dar...)sunt cu prospectul in mana(eu am luat si cand mi s-au inflamat amigdalele-inainte de sacina):adjunvant in stari griaple,raceli,afectiuni ale cailor respiratorii.15picaturi de 3 ori/zi.Cred gasesti siropul de brad la mag naturiste!
acusor-nu te mai stresa,vezi ca se ridica
Delia-si eu am presupus ca AMR ar insemna a mai ramas pana la marea intalnire.
Fetele ziceti-mi si mie cadou pt communion(pt o fetita)-please cine stie din fetele din afara Ro si nu numai.

si pestiuc iubit si saltaret de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, nu stiu cum se ia. Probabil ca are prospect in care iti spune cum se ia.
Uite ce am mai gasit. Poate e bun si asta. http://www.naturaplant.ro/produse/1676/Tinctura_de_Muguri_de_Plop
Oricum, intreaba vanzatoarea de la Plafar ce poti sa iei ca sigur stie. Eventual cere-i prospectul inainte ca poate nu e indicat in sarcina.

Pupici
acusor 22 sapt+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Salutare la toate burticutzele.Eu am fost ieri la dr si am aflat ca bebelinul s-a intors cu capul in jos deja.Este prea devreme?
In legatura cu kilogramele in plus, eu am pus in jur de 11 kg si dr m-a pus la regim strict.Mi-a spus ca daca iau prenatale totul e ok, ca eu pot sa mananc doar o salata si un iaurt pe zi, ca din pastilele astea bebelinul isi ia tot ce are nevoie.
Ce parere avetzi?

Emma 29+

Mergi la inceput

nem -dr tau e tampit,ma scuzi daca crezi ca sunt mai dura,dar sa traiasca el cu un iaurt si o salata pe zi!Trebuie sa ai aport nutritiv ce cel putin 2000cal/zi-fiind insarcinata.Salata are 12cal/100gr,iar cel mai gras iaurt are 120cal/100gr.Asa ca...Eventual putea sa iti zica mai usor cu painea,dulciurile,mancaruri grase,prajeli-asa mai da.Dar caca ai fost si tu f slaba inainte nu vad problema!
In leg cu bebe,da in general se intorc cu capul in jos ca au mai mult loc asa acum,dar se mai pot invarti inca.Nu e neaparat sa ramana asa!

Please nu va las fetele din afara Ro si nu numai(cine stie),fetele din USA-cadou pt o fetita de Communion-ca pe 7 suntem invitati

Eu ma duc la dr luni sa imi faca analize la sange pt rh si controlul obisnuit,sa vada daca mai imi fac inca un vaccin antid sau nu.

Mergi la inceput

Nu am vrut sa scriu caca evident,ci daca.
Eu m-am logat afara de 4 ori si tot nu ma lasa sa ies,ce se intampla?Cred ca raman sa fac curat,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Emaimee scumpa, acum lamureste-ma tu ce-i aia comunion, in ce consta?
Anis: multa sanatate, iti tin pumniii sa-ti revii cat mai repede!
Eu la Codrin luam Oscilococcinum, nimic altceva, asa ca nu stiu ce sa-ti recomand!
Multi !

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis,
imi pare rau ca esti asa racita, eu tot asta te sfatuiesc, mergi la dr. si spune ca vrei un exudat faringian ca te doare tare gatul, totusi sa nu ai altceva in gat daca nu trece asa usor.

Nu vreau sa te sperii dar sotul meu a patit la fel si i-a gasit un streptococ care l-a tratat cu 10 zile de antibiotic si a trebuit si eu sa fac exudat faringian, mie in schimb nu mi-a gasit nimica, asa ca ai grija, mergi mai bine sa te vada si un doctor.
Acuma deja sarcina e mare si sunt unele antibiotice tolerate in sarcina, dr. e cel mai in masura sa iti spuna exact ce anume sa iei.

Te pup si iti doresc multa sanatate,
Katink cu dulcinea mea 25+

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, iubita mea, cum te doare gatul? Cand inghiti sau este usturime??? Nu stiu daca este cazul sa iei antibiotice, dar cred ca cel mai bine ar fi sa mergi pana la un magazin naturist (aici in Cta sunt o gramada si vanzatoarele sunt extrem de bine informate) si sa intrebi ce ai putea lua.

Emaimee, cati ani are fetita??? Cred - sa nu ma injuri - ca o chestie cu tenta religioasa ar fi potrivit pentru evenimentul asta... O biblie pentru copii, ceva, nu stiu... daca la noi nu se practica nu prea stiu... Dar cred ca orice alt cadou ar fi bine venit. Tu la ce te-ai gandit???

Fetelor... prin ce am trecut azi... v-am scris la ora 6,30 dimineata ca m-am trezit din cauza unui vis tampit... si mai zicem ca visele sunt tampenii, ei... nu sunt!!!! Ma asteptam sa se intample ceva sau sa aud de cineva ca a patit ceva rau...

In timpul curateniei - sambata e zi de curatenie la mine - terminasem cu grosul si m-am apucat sa sortez niste hartii. Bella - pisica mea - s-a asezat langa mine si dintr-o data o vad ca incep sa-i zvacneasca labele din spate... am zis ca-i nervoasa, dar s-a intors pe partea cealalta si a inceput din nou sa zvacneasca... Am luat-o si-am pus-o pe picioare sa vad daca are ceva la labute, si n-a putut sa stea, s-a lasat pe o parte. Deja am intrat in panica si am inceput sa plang, am pus mana pe telefon si am sunat veterinara, am mers intr-un suflet la cabinet - deja incepuse sa respire foooarte greu si era panicata, agitata...
Se pare ca a gustat din apa cu care stergea mama pe jos - si i-a atacat nervii spinali... Am plans de n-am mai stiut de mine, imi este tare greu s-o vad cum se taraie prin casa saracuta... I-a facut injectii si maine o baga pe perfuzii, sper din tot sufletul sa se faca bine ca imi este tare draga, face parte din familie...

Am fost tare necajita azi, acum m-am mai linistit putin si sper sa imi revin complet. Cine nu are animalute de casa nu cred ca-si poate imagina prin ce am trecut, dar cele care aveti pisicute sau catelusi...

In final bine ca acum e ceva mai bine , eu si bebelusha mea suntem ok, cred ca am intristat-o si pe ea dragutza, dar acum este tare saltareata, fapt care ma face si pe mine sa ma simt mai bine.

Va pupic si va doresc un we cat mai frumos,

Irina si bebe 24 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna tuturor si un weekend cat mai placut si mai linistit la burtici si bebici, sa fim sanatosi si sa ne treaca raceli si alte dureri. Pe mine ma incearca unele de masele desi nu inteleg de ce ca-s plombate si invelite cele cu pricina...poate un curent cine stie..offff...si am si o stare de depresie de-mi vine sa nu mai ies din carapace. Nimic nu mi-e pe plac...
Irina imi pare rau de pisicuta ta, sper sa se faca bine, sa nu va mai intristeze pe tine si bebelina.

Va pup,

Ioana
sapt.28
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput