Mamici de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

LULU75, sa fi sanatoasa si ai parte de un bebelus sanatos si mancacios!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Albinutzza-la mine linea nigra urca pana intre sani aproapeCe mai ziceti de asta?Eu port D la sutien acum(purtam B),m-am dus la un magazin de sutiene ieri ferm convinsa ca o sa imi cumpar sutien alaptat.Si m-a masurat tanti peste sutienul meu si sub sutien si mi-a zis sa vin cu cateva saptamani inainte sa nasc sa imi cumpar sutien in general ea recomanda mai mare cu un nr la cupa deci DD si mai mic cu un nr la circumferinta.ma duc si eu cu 4 sapt inainte sa fiu sigura(ce daca a zic 2,o mint-ca imi face comanda la modelul pe care il vreau daca nu are nr meu-sa fie timp-oricum se aprovizioneza des,dar vreau sa le am pe toate din timp).Pt ca vine lapticul(speram) si mai cresc sanii un pic-Pamela ti-am dat clasa deja-naturala toataSi sutienele sunt frumusele(chiar sexicoase-nu numai albe),ca am vazut unele care aratau cam industiale se ma exprim asa-mai necioplite(cam semanau cu turcismele pt babe dupa gustul meu-cu toate ca erau de firma).Poate are si in Ro-la Marks&Spencer.
Imi tot face bebe inventarul pe la coaste cam naspa senzatie,na ca s-a intors la intestine si ma preseaza e la ora de anatomie,il face dr mama,hopa iar e la coaste,are un ritm.Sotul zice acum cateva zile ca respir greu(ne uitam la tv),s-a ingrjorat ca nicidata nu am respirat asa...Ma face sa tusesc bebe,un fel de gadilici,cred ca ma cauta si la plamani-v-am zis ca am dr particular
N-am rezistat ieri si i-am mai luat ieri 2perechi de pantalonasi lui scumpilin(tot albi si galbeni).Erau la 1e bucata.Si am luat si nepoticii(de 3luni) un pantalonas roz-2e,o bluzita cu ciclam si roz cu floare in degrade-1e si un plovaras alb cu floricele colorate brodate la margini-2e.Am prins reduceri mari.

si pestiuc iubit si saltaret de 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ce-am mai scris!
LULU75-la multi ani!
AC-ai grija de tine si de bebic din burtik!
Ce pot sa iau cadou unei fetite pt comunion?Ce se obisnuieste in USA?Hai,pls,dati-mi idei ca suntem invitati pe 7,ziceti-mi si mie ce ar merge?O sa va zic si eu la ce ne-am gandit,dar nu stiu daca merge!

si pestiuc iubit si saltaret de 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burticile mele, ce active ati fost astazi!!!!!

Lulu 75, La multi ani, multa sanatate si un bebel sanatos si cuminte!!!

AC, sper ca bebelusul tau sa aiba rabdare pana de ziua Americii, iar tie iti doresc muuuulta sanatate, ai grija de tine, sa nu te molipsesti si tu de la micutza ta!!!

Adriana, esti cool cu AMR-ul!!!! Ce putin mi se pare ca a mai ramas!!!! La mine mai este ceva... nu am inceput AMR-ul inca!!

Pupici burtici, lasati numaratul kilogramelor, ca... nu ajuta la nimic...

Irina si bebe 24 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Mai fetelor, ce e AMR?
LAmuriti-ma si pe mine pliiz!
Pupici!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Delia scumpa, AMR sunt initialele de la Au Mai Ramas ... zile.

Neatza la toate burticile, cred ca inca mai dormiti, eu am fost trezita de un vis oribil si am preerat sa stau treaza decat sa mai visez tampenii....

Pupici,

Irina si bebe 24 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele...

Eu nu sunt bine deloc...de 2 zile plang de durerea de gat noaptea....noroc ca nu fac febra deloc...in rest am niste dureri infioratoare.

Dr zice de ampicilina...eu as mai incerca alte lucruri mai naturale...
Cineva zicea de sirop de brad ,de unde il i-au?

Va pupik pe toate...eu am luat 9 kg...de la 50...asa ca....

AniS si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetelor!

Vad ca e cam liniste p-aici. Ca de obicei in timpu week-end-ului.
Eu am fost ieri la ecografie si placenta mea s-a mai ridicat. Este la 1 cm distanta de col. Dr. m-a linistit ca o se se mai ridice. Din pacate dr. mea nu era la cabinet sa vad ce zice si ea. M-am mai linisit putin. Ce nu-mi place e ca ecograful il arata pe bebe de 20 de saptamani. Am intrebat-o pe dr. de la eco daca a ramas in urma copilul si mi-a spus ca ecograful nu arata cu exactitate varsta copilului. Mi-a aratat ca ecograful indica 20 sapt+/- 2 saptamani. DBP era 53 de cm. Incerc sa nu ma stresez prea tare cu chestia asta. Poate ca la un ecograf mai performant iti arata cu exactitate varsta fatului. Am sa-mi intreb dr. cand ma duc la ea sa vada ecografia.

V-am pupat
acusor 22 sapt+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, daca nu-ti trece incearca si cu ampicilina.
Pentru sirop de brad incearca la Plafar. Trebuie sa gasesti.

Sanatate multa

acusor 22 sapt+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

dar pentru tuse ce pot sa i-au???

Bebe e oar afectat de raceala asta sau ce dumnezeu e?

AniS si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput