Constanta la apel!!! (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:

Stralucitor! Ai tu ceva acolo in inima legat de Constanta! Nu mai sta ascunsa, vino si vorbeste cu noi, despre orice! Suntem o trupa de aspirante, drevidutze, mami se 1 sau 2 bb, mai tinerele sau mai veterane.... diversificate!!!!
Te asteptam!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Ai ghicit ...doar ca nu am ceva in inima legat de Constanta, TOATA inima mea e acolo....
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, sunteti foarte dragutze toate (cu pitici, cu probleme sau fara.....eu va citesc de ceva timp)
Loreen FELICITARI!!!Sa ai parte de minunea mica si sa te bucuri linga ea!!!
Numai bine

ps: Narcisa mi-a fost colega de banca vreo doi ani la Eminescu....dar in ultimul timp vad ca a disparut de pe forum..

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

CRISTOS A-NVIAT !

Salutari constanteni...!

Ma bucur ca v-am gasit pe DC si va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.Mi-e asa dor de Constanta si de mare....de imi vine sa plang!
Eu sunt constanteanca getbeget,nascuta si crescuta la Constanta,ca si fiul meu Alexandru,de altfel.Am fost "adoptata"de timisoreni in 2002,cand m-am recasatorit si uite asa am ajuns in Banat,unde am adus pe lume si pe Luana(banateana).
Am locuit in zona Ciresica,pe aleea Caprioarei 5 pana in 1994,cand m-am casatorit si apoi m-am mutat in Palazu Mare,unde am stat pana in 2002.
Mi-e asa dor de mare...!Cand vreau sa ma relaxez inchid ochii si vad cu ochii mintii plaja de la Melody si marea...La Melody faceam plaja in fiecare vara,mi se parea ca acolo e nisipul mai fain si apa mai curata si mai putin adanca la mal.
Ultima data am fost acasa anul trecut,o saptamana...Tare putin mi s-a parut si tare repede a trecut...
Ce mai e nou pe acasa?
Va doresc din tot sufletul multa sanatate si sa aveti zile frumoase!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

tATIANAs-PUPA MAMA PE EA DE SCUMPA MICA...dOAMNE CE PRECOCE ESTE bIA...Bibica mea abia de vreo luna a inceput sa bata din palme si sa danseze.Pana acum doar balabanea funditul...

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze Aprilie!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

ana68,stralucitor1 bine ati venit !
Stralucitor cand am citit ca toata inima ta e aici in Constanta si vazand unde esti acum chiar ma gandeam ca si o parte din inima mea a ramas in Italia.Sper sa fii inconjurata de oameni minunati asa cum am avut si noi parte.
Tania,Mariuca este bine.A venit si la ea iepurasul si a fost foarte incantata de momentele acestor zile de sarbatoare.Bucuria mare a fost ca a primit un Pluto dar ea la botezat din start Biduu(adica Scooby-Doo).Nu se mai dezlipeste de el nici cand doarme."Ia" multumim!!!
va pupam !!Pe maine!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Bine ati venit stralucitor1 si Ana68!

Eu sunt tot acasa, dupa cum observati . Stau ca pe ghimpi. Imi fac mii de griji. Sper ca bb e bine in burtica, pt. c amisca din ce in c emai putin. Stiu c aspre sfarsit nu prea mai are loc, dar acum mai mult se intinde. Sper sa fie o ultima grija d egraviduta. Abia astept sa il tin in brate si sa stiu ca e sanatos.

Va pupam
Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

Hristos a Inviat!

bun venit noilor fete. ana, 68 inseamna anul nasterii? daca da, se inmulteste randul veteranelor (saisopistelor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Hristos a inviat!
Zilele astea mi-a fost dor de voi dar nu prea am stat pe acasa, ca avem multa lume de vizitat si la multe mese de stat asa ca...
Loreen, sa iti traiasca mica minune, sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii nenumarate. in legatura cu furia laptelui, ti-a zis bine cineva: muls inainte de supt putin, pus bb la san sai apoi muls si golit sanul.
Mygirl imi pare rau de ce i s-a intamplat sotului. Esti o curajoasa. Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum faceam daca patea al meu sot asta inainte de a naste...
Cornelia iti tin pumnii sa vii, ca si Loreen, sa ne spui ca totul este bine.
Avem si noi poze noi daca vreti sa ne vedeti...

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

hristos a inviat!
si sper ca ati petrecut bine si v-ati distrat alaturi de familie.

loreen,

eu pana la vreo 3 saptamani imi mulgeam tot timpul si mai aleas noapte era mai rau, mai puneam compresii cu apa rece (nu f. rece) dar eu il aruncam lapticul imi parea rau dar preferam sa pun fetitza sa suga ca oricum lapte iti vine
ai grija la sfarcuri sa nu se irite
in privinta alimentatiei:cum mamele sunt diferite asha este diferita si alimentatia
eu nu am avut nimik daca am mancat fasole, varza, si cruditati.
totul e sa fie cu moderatie si am baut si beau f. multa apa
contrar celor spuse de altii brau numai apa minerala borsec, biborteni cu magneziu, toate cu acid, dar e posibil sa nu imi faca rau ptr ca asha am baut si mancat mereu
cred ca ideea e ca trebuie sa observi ce iti face bine tie si lu bebe.

jone

tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Cornelia
Eu sunt tot acasa, dupa cum observati . Stau ca pe ghimpi. Imi fac mii de griji. Sper ca bb e bine in burtica, pt. c amisca din ce in c emai putin. Stiu c aspre sfarsit nu prea mai are loc, dar acum mai mult se intinde. Sper sa fie o ultima grija d egraviduta. Abia astept sa il tin in brate si sa stiu ca e sanatos.

dormi bine ca sa fi odihnita si nu-ti mai face griji.o sa fie bine.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Buna fetelor!

Eu sunt tot acasa, dupa cum observati....

Hai Cornelush ca doar nu esti pentru prima data MAMI!!!!! Curaj si incredere!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput