Constanta la apel!!! (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Azi am fost la tanti dr. sa ne cantarim ca doar am facut o saptamana. De fapt habar nu avea dr. ce greutate ar avea ca la externare nu au cantarit-o. Avem fabuloasa greutate de 2,900 gr, adica cica am luat cam 300 de grame...Pai sa ia ca s-a crucit dr. ce lapte am. Gras si mult. Asa ca dam in continuare la muls si facem provizii la frigider pana ii trece icterul ca sa manace si ea cum trebuie nu cu pauze si hopuri.
De mancat nu pot cruditati ca face Delia diaree.Si nici smantana...Doar gatit totul...si am o pauza de memorie...

Cornelia te inteleg foarte bine prin ce treci. La fel ma gandeam si eu...De ce misca asa putin, daca nu este ceva acum la final...Apoi in noaptea dinainte am zis ca mor de frica.Cand mi-am luat la revedere de la Bianca ma pocnise plansul si am tinut-o intr-un bocet pana la spital.Cel mai groaznic a fost in sala de travaliu pana mi-a facut mialginul. Eram singura, ca nu da voie la nimeni dintre apartinatori, unele urlau altele ragneau, si ma simteam parasita...
Fi tare oricum dureaza mai putin decat la prima iar apoi ai sa vezi daca nu te minunezi zilnic cum de ai trecut si peste asta...
Iti doresc sa ai parte de o nastere cel putin la fel de usoara ca a mea...

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Adevarat a inviat !... si la mine.

Loreen, felicitari si sa fie sanatoasa si norocoasa micutza nou nascuta !

Ana 68, Stralucitor 1, bine ati venit, sper c-o sa ne vizitati cat mai des. La Constanta s-a facut cald si frumos dar in noaptea de Inviere a fost umezeala si a plouat, drept pentru care n-am avut tragere de inima sa ma duc la biserica.
Ieri am fost pe malul marii de dimineata si era apa limpede si fara nici un val, ca o balta imensa, oamenii se plimbau, se pupau, faceau jogging, stateau lungiti pe nisip, care mai imbracati, care mai la pielea goala...
Noi am cules scoici si melci si le-am arangat acasa intr-o vaza in care aveam un bambus.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Va multumesc pt. incurajari.

Crixia, pai tocmai pt. ca am o idee la ce s ama astept, sunt asa de speriata .

Maine implinesc 39 de saptamani si e chiar ziua in care se nastea Maria, deci de maine in colo, chiar ca nu mai am rabdare .

Loreen, mi-e o groaza de momentul despartirii de Maria, deja am facut ceva crize, doar la gandul asta. Parca as pleca la razboi... Multe kg inainte Deliei ! Este bine ca ai lapte. Ma gandesc, ca usor - usor o s ava obisnuiti si cu suptul.

Liris, cu somnul, e mai greu, ca la cat sunt eu de somnoroasa de obicei, acum fac mai mult nopti albe.

Va pup!
Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am fost asa obositi zilele astea ca nu prea am avut timp sa scriem sa povestim si sa citim....scuze...
am fost pe la neamuri, am fost si la Eforie, unde David a fost ff incantat ca am mers pe dig si in curtea din la casuta noastra...

Cornelia bafta multa, las sa stea la caldurica ca se face mare si cu putere de supt!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David e bine, a avut o zi nasucul infudat dar cu toata sperietura mea a trecut ff repede. Azi am fost din nou la dr, si ne-a mai dat o reteta de singulair...cel putin 6 luni vom lua medicamentul asta. M-a asigurat ca nu va mai raci, ca de fapt racelile de pana acum erau un fel de "crize de astm"...sau o urmare a unor sensibilitati si nu o raceala propriu zisa...
Acum si mie mi se pare ca o duce bine de cand ia singulair si sunt mai increzatoare...daca 6 luni nu va face nici o criza, inseamna ca deocandata am depasit pericolul...dar trebuie sa il protejam si sa se fereasca toata viata...

David e cam cersetor cu jucariile...de obicei ii trece repede, dar ieri am fost in satul de vacanta si l-am dat in trenuletz, marea lui pasiune (greseala maaaaaaaaare!!!), ma gandeam ca o sa se bucure asa de iepuras...Dupa cateva ture de trenuletz, a trebuit sa ne dam si jos, si a urlat vreo 1 ora jumatate dupa trenuletz...ba noi (eram cu tot neamu!!) i-am luat si un camion cu lopatele sa ii mai treaca supararea....dar ne-a pacalit, a luat camionul si a fost cuminte cat l-am platit ca sa inceapa din nou dupa aceea....bocea "trenu, trenu..."...nu mai pupa el tren de acum incolo!!!! Desi sunt sigura ca de fiecare data cand trecem prin satul de vacanta isi va aduce aminte si ne va bate la cap sa il dam...nici nu vreau sa ma gandesc!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Constanteni dragi,
Multumesc de urarile de primire...!
Laura,sa stii ca mi-ai mai alinat dorul cu descrierea de la malul marii....Tare frumos!Multumesc!
Se pare ca toti ati petrecut un Paste frumos.Si noi aici,pe meleaguri banatene am petrecut frumos,in familie.Am avut perte de soare si mult cald,iar copiii s-au bucurat de vreme si s-au jucat din plin...
Va doresc tuturor multa sanatate si zile frumoase!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia e grea despartirea de fetita pana ajungi la spital, apoi cel putin pana am venit acasa, ma gandeam la ea, chiar am vorbit la telefon imediat dupa nastere, insa eram mai mult absorvita de ceea ce mi se intampla.A mea este mare, poate si din cauza asta am fost mai detasata...
Vor trece repede zilele si apoi nici nu vei crede ca ai stat departe de ea...

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Chiar in dimineata asta sa nu mearga forumul! M-am trezit la 3.30 ...cu ceva urme de contractii. Intre timp situatia s-a mai agravat, asa ca ma pregatesc sa plec la spital. O fi alarma falsa sau nu, om vedea. Lutescu e de garda, asa ca nu e nici o problema.
Sa-mi tineti pumnii.

Va pup
Cornelia (39 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Mult succes Cornelia!!! Tinem pumnii!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia baftaaaa!!!!!!! Tinem pumnii sa dureze 15 minute cu totu'!!!!!
Loreen sa traiasca Delia si sa fie sanatoasa! o sa o trec in tabel imediat! eu am avut furia laptelui 4 zile, cu febra 39 non-stop. firsoanele'febra trec cu algocalmin fiole, poti lua maxim 4/zi. comprese reci pe sani si sa manince printesa cit mai des. si intr-o saptamina se rezolva. bafta multa si santate amindurora!
Ana, stralucitor, bine ati venit!!! am sa va trec si pe voi in listuta, sa va simtiti "de-ale casei"
noi am petrecut normal, mincat'baut, plimbat. luni am pelcat la bucuresti, ieri ne-am intors. sper sa am ceva vesti bune in curind.
in rest.....nimik nou.
va pupam pe toate si va dorim o zi super!

Mergi la inceput