Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

canuta-om-sucit, tre sa introduci data ultimei mestruatii si daca preferi fata sau baiat... Sincera sa fiu, eu am incercat de fiecare data cu baiat, si nu contest ce a spus coralia76... Oricum e cam tarziu acuma... sanatos sa fie orice ar fi... tot puiul nostru e

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Fetelor, cum va mai descurcati cu greturile ? Mie imi fac un program monstruos, incep sa vomit de dimineazta de la 4 si in cel mai bun caz mai am cateva ore pauza pe la pranz. Dupa 3-4 dupa amiaza, iar incep spectacolele. Ma simt epuizata, nu mai reusesc nici macar sa ma mai concentrez la munca, ma doare capul ingrozitor si abia astept sa ajung in trimestrul 2. Voi reusiti sa controlati in vre-un fel spasmele stomacului ?

Raluca, leoaica in asteptarea puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ralcat:
Nu reusesc nicicum. Credema ca imi iesesi pe nas si mi se umfla fata de spun ca explodez. E asol ce sa mai. Si eu abia astept sa ajung in trimestrul 2.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor,
M-am mai linistit. Petele au disparut si vreau sa cred ca nu au avut nici o semnificatie. M-am hotarat ca e timpul sa am o atitudine pozitiva si sa fiu cat mai bucuroasa in aceasta perioada de sarcina si atunci cu siguranta bebicul meu se va simti bine.
Va doresc tuturor cat mai putine probleme si sa aveti parte de un weekend cat mai linistit si mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Bic, sunt bine, multumesc de intrebare.

Fetelor, am postat intrebarea cu simptomele sarcinii oprite din evolutie pentru ca nu prea am simptomele clasice de graviditate si ma speriasem. Nu am greturi, nas infundat, somnolenta. Singura burtica parca se umfla (si sunt in 8 s) si ma dor sanii. Oricum, am fost la dr. si e ok.
Mi-a prescris dr. de familie ca vitamine pentru sarcina beta caroten si new life (cred ca sunt de la california fitness). Stiti ceva de ele? Si apropos de analize, pe langa cele clasice, mi-a spus pentru ca am catel, sa fac si toxoplasmoza, listeria si chlamydia. De cmv a spus ca nu e asa important.?????

Va pup si astept sa vorbim

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

P.S. Mi-a spus doctorita ca analize mai ieftine s-ar face la giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bubamara,
Sa stii ca nici eu nu prea am simptome. Eu am somnolenta si dureri de sani, dar nu am greturi, nu am pofte, nimic. De-asta eram putin ingrijorata cand au aparut acele pete roz-pal, dar se pare ca nu e nimic de care sa ne facem probleme. Cred ca ar trebui sa ne consideram norocoase ca avem sarcini asa usoare.

Meems 5s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, dragutelor, eu nu ma pot lauda cu simpotme iesite din comun, ci doar totul cu moderatie. Dar conrtar indicatiilor din carti, mie sarcina mi-a facut numai bine acum: paradoxal, aveam tot timpul reflux esofagian, de cind am ramas mi-a trecut. Avem o problema cu faramite de mincare ce ramineau undeva pe git, nu mai am...Doar cu cosurile a fost invers, adica eu cu pelea mea ce fina am ajuns o buboasa.
Ah, si inca ceva...la mine faza cu scaderea memoriei e deja testata. eu sint de felul meu foarte zapacita si imprastiata, dar acum mi-am atins apogeul. M-am tembelizat rau de tot. Probabil ca ati observat ca scriu cu foarte multe greseli. Cica daca inversezi literele, esti debil mintal. Eu faceam asta in mod sistematic la citeva fraze , dar acum, dupa vedeti, mi se intimpla aproape la fiecare propozitie. (ia ghiciti cit mi-a luat sa corectez mesajul asta? ) Apoi uit tot timpul lucruri: cartea de debit in automat, uit sa incui usa la closet si da lumea peste mine, apoi imi uit cec-ul pe closet, apoi uit sa iau un cec de acasa si tot asa.

Despre sexul copilului: nu mai pot de nerabdare sa aflu ce o sa fie. Cu multa vreme inainte, cind imi faceam si eu planuri ca orice femeie ca o sa am copii, ma gindeam ca eu nu o sa vreau sa aflu ce e ca sa pastrez suspansul pina la nastere. Da' acum nu mai po' de curiozitate. Eu inca stau prostita si ma intreb cum mama ma-sii am ramas eu insarcinata luna aia, cind ne-am hirjonit cu patru zile inainte si cu o zi dupa ovulatie (imi stiu foarte bine ovuluatia, ca da semne, si exact aceeasi data apare si in calendarul pe care l-ati indicat voi si pe care il consultam in fiecare zi inainte sa devin )...
Acum, o fi barbata-miu potent, da' chiar asa domne' sa supravietuiasca PATRU zile?!?? Sau oi fi eu a smechera si oule mele de gaina principala traiesc mai mult de 12 h?!???
Asa ca daca teoria cu viteza e adevarata, as vrea sa stiu eu pina la urma cine a fost mai tare, sau oul?

Va pup pe toate.

DPN 2.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ah, ca uite iar am uitat ceva.
Partea cea mai frumoasa pentru mine e ca dupa calendarul de la conceptionstore.com implantarea a avut loc chiar de ziua mea.... Ei, acum ce sa mai intelegi, cum sa ma iau un dupa vreun calendar chinezesc? Ce virsta pot eu sa consider ca am avut la data conceptiei, cind implantarea s-a produs taman de ziua mea???

DPN 2.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Buna la toate mamicile si viitoarele mamici! Eu am 10 saptamani sunt noua pe forum dupa cum bine se vede si v-am descoperit prin intermediul unei prietene. Sincer imi sunteti de un real ajutor deoarece ma aflu la prima sarcina si am 100000000 de intrebari. Cum se face ca fetele din Romania nu au de luat vitamine? Aici primul lucru pe care l-au facut medicii cand au aflat ca astept bebe a fost sa imi dea prenatalele, asta fiind din a 5-a sapatamana.
Eu personal cred ca am majoritatea simptomelor de pe aici, vomit panan imi vine rau,. sunt ametita, am greturi, somnul mi-a cam pierit din pacate, nu suport cam nici un miros, nu mai gatesc
DPN meu ar fii 17.11.2005 UM nu stiu ce inseamna, pentru mine momentan are o singura insemnatate dar nu cred ca e cazul aici : unitatea militara. Poate ma lamureste si pe mine vreun suflet milostiv.
Va pupic si ne vom mai auzi

Mergi la inceput