Dezamagita de sexul copilului
Raspunsuri - Pagina 3
diana2004 spune:
Mey, fata trebuie inteleasa si ajutata nu judecata .Cred ca atunci cind o sa vada bb-lusa o sa uite ca a vrut baiat .Si eu mi-am dorit o fetita si am fost putin dezamagita cind am aflat ca o sa am un baiat,dar dupa ce l-am vazut am simtit atita dragoste pt el ca parca imi pleznea inima ; e copilul meu si nu as vrea alt copil pt nimic in lume .
Cit despre cererea prietenei spune-i simplu ca nu poti sa stai fara copilul tau sim ca oricum e prea mic ;daca il iubeste va intelege .
Solana spune:
Cred ca esti intr-o situatie foarte delicata si apreciez demersul tau in a-ti ajuta prietena ta cea mai buna.Astazi societatea a devenit foarte dura,arata compasiune si intelegere din ce in ce mai putin,dar in schimb,nu se jeneaza sa puna etichete si sa judece.
Prietena ta trece pintr-o perioada emotionala dificila,generata si de hormonii sarcinii care alimenteaza o vulnerabilitate excesiva si de dezamagirea care o simnte vis-a vis de sexul copilului.E normal ca acesta sarcina sa o resimnta ca pe un esec personal ,mai ales ca a mizat totul.Normal ca se putea gindi in momentul conceptiei ca s-ar putea sa nu functioneze planul de^plecare..dar a riscat.Sa o judecam sau sa o ajutam?
Cred ca micile gelozii pe care le resimti nu sint rau intentionate si faptul ca ti-a cerut fiul tau sa plece in vacanta..nu cred ca are nimic de periculos.Probabil ca vrea sa resimnta experienta ..gen...cum ar fii sa aiba un baietel in preajma...Cred ca l-ar acoperi cu dragoste si atentii si grija..si atita vreme cit face diferenta ca nu e ea mama acestui baietel....e ok...Poate asta o va ajuta sa iasa din depresia in care treneaza si va gasi singura raspunsurile pe care voi i le sugerati...Ar trebui sa mai credem in miracole si in sine nasterea unei noi fiinte e un miracol...si sigur cind isi va tine fetita in brate va uita totul!Important e sa o ajuti sa ajunga acolo!
Mult noroc!
Ana_Alx spune:
eu am fata -un inger,o minunata-si daca ar mai fi sa fac inca un copil vreau tot fata.Eu am o sora geamana si relatia cu ea si cu mama mea e absolut de exceptie.Deaia sper ca relatia cu fata mea sa fie cel putin la fel.Nimic nu se compara in viata-cred eu-cu a avea o sora.Zicea cineva care nu are decat un frate ca se uita cu jind la o prietena de-a ei care are 3 surori,si cum se viziteaza intre ele si cum se ajuta reciproc,cand nu poate una poate cealalta si uite asa mereu sunt una langa cealalta.Am auzit cazuri din astea numai legate de fete,insa frati baieti care sa fie f apropiati nu am prea auzit.Or exista insa eu nu am prea auzit,asa ca prietena ta sa fie fericita pentru ca nu stie ce binecuvantata e de Dumnezeu.
Ana
vikinga spune:
Mai eu cred ca respectiva femeie e mai exagerata acum ca vorba aia e gravida, hormonii aia te zapacesc de tot, doar stim si noi. Daca ea e o mama buna si iubitoare cu celelalte 2 fete asa va fi si cu cea mica. Cred ca mai rau o intoarce pe dos faptul ca nu-i poate fi pe plac sotului. Si ala ca barbat si tata ar trebui sa se poarte altfel, nu are minte? Ce-si arata dezamagirea fata de saraca femeie insarcinata. Nu ar fi rau sa discuti cu el si sa-i zici.Si mai cred ca nu au simtul umorului. Daa iti trebuie in viata si o doza de relaxare ca sa zic asa si sa mai faci si haz cind nu iese totul cum vrei.Iar in conditiile astea e total neindicat sa-ti lasi copilul tau cu ei. Draga mea nu conteaza nici o prieteneie nimic si nici mofturile unei femei cu fundul in sus cind e vorba de puiul tau. Cum sa o refuzi? Pai pur si simplu: nu categoric, chit ca ii zimbesti si-i vorbesti diplomatic, NU-ul trebuie sa ai grija ca e categoric! Daca vrea sa stie cum e cu baietii, o poti invita la schimbat pampersi si la adunat jucarii dupa printul tau, ma rog isi poate petrece o zi in compania lui DAR NUMAI SI NUMAI alaturi de tine. Mai ai grija, sa nu faci compromisuri numai asa ca iti e jena sa-i spui ce simti. Cererea ei e exagerata si ma mir cum nu-si da seama de asta. Ea de fapt nu se gindeste decit la ea, sa faca terapie pe copilul tau. Hai mai sa fim seriosi, ce! Sunt mai importane nevoile unei femei de 30 de ani sau cit o avea sau nevoile unui bb de 10 luni??Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Laura Takacs spune:
Parerea mea e ca prietena ta nu e matura. Si pe deasupra cum ziceau si celelalte fete ar fii vrut sa faca pe plac sotului, au barbatii fixul cu baietii, dar numai cei "necopti" la minte. Astia sunt oameni egoisti, care fac copii pentru ca asa se "poarta" in societate. Un copil e o sursa de iubire indiferent de sexul lui. Nu as putea sa-mi inchpui vreodata ca dau in depresie numai din simplu fapt ca nu e sexul dorit.
Cat priveste cererea de-ati lasa baietelul cu ea in vacanta, mi se pare nu numai deplasata, dar si anormala. Daca o supara refuzul tau, atunci inseamna ca ceva nu e in regula cu ea. Inteleg ca hormonii ii joaca feste, dar cate dintre noi nu au fost gravide si nu inteleg cum e? Daca intr-adevar e mai grav la ea decat la media gravidelor, poate ar trebuie sa vada un medic.
Cred ca realizezi si tu ca nu poti pune la egalitate prietenia ta cu ea si relatia si dragostea cu si pentru copilul tau.