Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Stiu Kid, si dr. mea mi-a spus de echo morfologica. Si de asemenea mi-a mai spus ca ventualele defecte pot fi minore, gen picior plat. Echo morfologica nu iti da insa un rezultat la fel de sigur ca amnio, in sensul ca poate da si rateuri.

Flavia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

nicole, eu una, mananc f multe lactate, as putea spune ca am un meniu preponderent in lactate, asta pentru ca imi plac foarte mult.

dar foarte prost stau cu fructele . nu stiu ce se intampla ca de vreo 2 ani nu-mi mai fac cu ochiul,... rar mananc cate-o banana sau un mar si cam atat. in perioada asta mai suplimentez cu vitaminele din pastilute, dar stiu ca nu e bine ce fac

cat priveste suplimentul de calciu, dr. meu nu prea il recomanda in timpul sarcinii, cica ar putea provoca contractii. in concluzie, e bine sa fie luat din mancare

ioana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uf Flavia, eu nu mai stiu ce sa cred de la dr astia. Al meu zice ca malformatiile sunt multiple si rareori ajunge la termen si se vad bine la eco, a ta spune ca poate sa aiba platfus doar...
Eu nu stiu ce sa mai cred? Toti doctorii astia au facut aceleasi cursuri? Si cum stii care are dreptate? Cred ca innebunim daca stam sa ne gandim la toate aspectele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Fetelor, ma duc sa ma intalnesc cu Lucia. Dar revin repede. Nici una nu avem timp din pacate sa mergem undeva si sa stam si noi linistite de vorba.

Flavia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Imi pare rau Flavia, si eu cred ca nu are rost sa repeti triplul test. De prea multe ori am auzit de rezultate eronate. Mai bine sa faci amnio, macar asta e sigura. Dar eu m-as duce in Bucuresti sa o fac. Cei de ocolo au mai multa experienta. Nu e mare lucru. Iti iei sotul la o plimbare, luati un pranz romantic la restaurant, vizitezi si mini pris unde sunt lucrusoare excelente la preturi dubios de mici. Eu asa voi face pe 24 mai cand ma duc la echo morfologica.
Succes si drum bun in Germa. Cred ca mergem si noi dupa Pasti la Munchen dar cu avionul si numai 2 zile.
Mirela 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Flavia, nu te speria de amniocenteza, a devenit o
chestie de rutina...o fac foarte multe fete. Dr. meu
atata m-a batut la cap ca tritestul nu are nici o relevanta,
incat o sa fac amnio (la mine e vorba de varsta), m-am interesat
la fete care au facut si parca am prins curaj. Eu iti tin pumnii
sa se termine totul cu bine.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor parca m-a auzit ieri Dumnezeu am rezultatul de la triplu test care este negativ si totul este bun sint asa de fericita

Flavia hotararea ta este importanta si sintem alaturi de tine;eu am o prietena aici care a avut 2 sarcini si amandoua au fost cotate cu" trisomi 18 accru" si a facut direct amniocenteza la care rezultatul era negativ si copii sanatosi tun

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari nanadana !!!
Am cautat in tot Clujul medicamentul prescris pt hemoroizi de doctorul meu, dar nu se mai importa (supozitor doxiproct). L-am sunat si mi-a zis sa i-au tablete detralex. Dar nu cred ca le voi lua! Mi frica! Daca se agraveaza, atunci am sa i-au.
Codruta 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu nu am facut triplul test. am fugit de el ca haiducii de potera.
nu l-am facut pentru ca nu am vrut .

asta imi da impresia ca e ca la meteo: daca are probabilitate sa fie 40% adevarata predictia, de ce nu zic direct invers, macar sa fie procentul de probabilitate mai mare. sper sa nu se supere nimeni...

asa rezolv eu cate o problema din cand in cand...

in schimb am IR crescute si sunt la tratament .
dar simt eu ca o sa fie f bine totul...

cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kristinuta, ce iei pentru IR-uri crescute?

Am venit de la doctorita. Mi-a recomandat si ea relaxare, sa stau fara griji. In ciuda "defectelor" mele, bb are indicele de crestere 78% (la 14 saptamini era mai bun, 85%) - pe asta l-a calculat Iosup la morfologica. Pentru IR-ul marit mi-a dat No-Spa de 3 ori pe zi, pina nasc. Pentru listeria, mi-a zis sa nu mai iau antibiotice. Crede ca titrul meu e stabilizat mai de mult la 1/320, si nu e boala recenta (asa mi-a zis si dr. de la Cantacuzino specializata in listeria acum 2 luni). Eu o sa repet oricum analiza peste vreo 3 saptamini, sa vad daca ramine la fel.

Si cel mai important, mi-a zis ca nu are rost sa ma risc cu transplantul de la oki, si imi recomanda cezariana. Iar mi s-a luat pietroiu' de pe inima.

Mi-am mai amintit ceva: i-am zis ca am luat 7 kg in 20 de saptamini, si daca e cazul sa iau masuri. Mi-a zimbit dulce, si mi-a zis sa nu-mi fac nici o problema. Doctorita asta e exact pe gustul meu (multumesc, nicole).
Ioana

Mergi la inceput