Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
Flavia_Hurducas spune:
Codruta, bineinteles ca as putea sa repet triplul test, dar asta inseamna iarasi timp si asteptari, asa ca m-am hotarat sa fac direct amnioceneteza.
Tonnia, amnioceneteza o fac la Genetic Lab, dar recoltarea se face in Brasov. Dieferenta este de 1 mil., pe care oricum i-as fi dat pe drum, plus ca nu am chef sa ma pun pe drumuri dupa aceasta operatiune. Vin din Germania in 30 aprilie si in 4 mai voi face acest pas. Cu laboratorul acesta are contract maternitatea din Brasov.
Flavia 16+
Ioana75 spune:
miflore, felicitari pentru rezultatul de la triplu test! Eu as fi scris lista cu liniuta de la capat ca sa pot sa bifez tot ce-am cumparat; dar nu tre' sa te iei dupa capul meu patrat
; multumim mult, e foarte frumos cum ai scris
.
Flavia, am sunat la Sanador, ei nu trimit triplul test nicaieri, il fac ei. Nu iti trebuie programare, iar pentru recoltare singe poti veni si simbata, intre 8 si 12 (parca).
Despre beta HCG, pe rezultatul meu de la Medsana (am facut testul in saptamina 4, dar am toate valorile) scrie:
Saptamini 12-16: 18300-137000 mlU/ml
Pe rezultatul de la Sanador incep saptaminile de la 0, deci de la data conceptiei, asa ca mai adaug eu 2 saptamini:
Sapt 10-14: 10000 - 100000 mUI/mL
Sapt 15: 10000 - 95000
Ioana
Tonnia spune:
Flavia, vezi aici:
http://www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html
http://www.childbirth.org/articles/pregnancy/betas.html
valen spune:
Ei, voi merge maine la Medicover sa repet analizele asa ca deja m-am linistit.Norina
Miflore felicitariIoana
Flavia_Hurducas spune:
Medicover, Medsana si Centrul Unirea lucreaza toate cu Genetic Lab.
Flavia 17+
cge spune:
Fetele, super listuta cu bagajul.
Si e cam tot ce ne trebuie.
Eu la Victor mi-am facut bagajul dupa cartea "Mama si Copilul" cea tradusa.
Si va dati seama, ca m-am dus fara vata, ca in Vest spitalele au vata![]()
Cristina
moki spune:
Bravo,Mihaela!Imi place ca esti descurcareata!!!Tine-o tot asa!
Mariana,La multi ani lui Stefan,multa sanatate si
!
Fetelor,cum decurg controalele voastre lunare?Discutii,intrebari,si control din ala care ne place noua???..
Si vreau sa va mai intreb cum va mai distrati,daca mai dansati..eu am fost aseara la o petrecere cu firma si fiind atmosfera nu ma mai opream..oare ce zice bb cand ne zbenguim asa?
Pupici,
Moki!17+
dana_lucia spune:
Buna fetelor, va salut si eu astazi si sper ca aveti cu toate o zi buna.
Mariana Tache un sincer La multi ani pentru Stefan, ce virsta frumoasa, 1 anisor!
Flavia, eu ti-as sugera acelasi lucru ca si majoritatea fetelor adica repeta triplul test si poate te gindesti bine inainte de amnio, ai totusi niste extra riscuri cu aceasta si poate nici nu e nevoie. Medicii de aici nu fac asa ceva decit daca sunt convinsi ca e absolut necesar. Eu sunt sigura ca bebe si tu sunteti bine si ca un triplu test refacut iti va aduce multa liniste.
Va
,
Dana_Lucia
nicole74 spune:
Buna, gravidutelor!
La Multi Ani, Mariana, pentru Stefan! Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Flavia, imi pare rau pentru triplu test, dar din fericire asta nu inseamna nimic cert. Si eu sunt de parerea fetelor. Sa repeti triplu test, inainte de amnio. E decizia ta.
Ioana, tu nu ai facut ureaplasma si mycoplasma in primul trimestru? Sau se fac si in al doilea, ca mie nu mi le-a dat sa le repet.
Nicole 20 saptamani
Pupici