Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
valen spune:
Neatza gravidutzelor!MarianaTache sa-ti traiasca baietelul!Trebuie sa fiti tare fericiti....Intrebare pt. fetele carora li s-a intamplat Se pare ca am o infectie urinara cu un stafilococ auriu hemolitic + candida. Dr. ginecolog mi-a zis sa-mi refac analizele pt. a fi siguri ca am infectia asta. Voi ati avut pana acum? De candida nu-mi este teama pt. ca e des intalnita in timpul sarcinii dar infectia cealalta ma cam nelinisteste; probabil ca din cauza ei m-am si trezit cu ..... in sus.
LiaMia spune:
Salutare, gravidute!
La multi ani, Stefanut! Mariana, sa-ti traiasca copiii sanatosi si fericiti!
Buna listuta cu necesar pentru spital.
Ioana, nu-l chinui pe bebe :)! Repaus cat se poate daca asa zice nenea doctorul! Ca bb creste cel mai mult si sanatos cand mamica lui se odihneste!
Pupicei,
LiaMia
mihaela_e spune:
Buna dimineata,
Multumesc tuturor fetelor pentru mesajul de sustinere. Chiar am nevoie pt ca este multa materie si e un exament foarte greu iar eu nu am decat o luna la dispozitie. Oricum, astept ajutor din partea lui bb, ca doar acum suntem 2 in 1!!![]()
Mihaela, ma bucur sa ai luat initiativa de a modera subiectul cu listuta de spital
. Aveti grija, sa nu creasca foarte mult, ca o sa intram in faliment...
Din pacate, desi azi trebuia sa merg la Iosup, nu ma voi putea duce pentru ca a intervenit o problema urgenta la serviciu, ca toate problemele de altfel....dar sper sa ajung macar seara la medicul meu ginecolog....asta daca nu stau ca ieri la serviciu pana la ora 23
. Si colac peste pupaza, dupa ce eram cam tulbure si cu capul si cu nervii pe la ora 22 (aseara) a venit un dragut de client care mi-a spus Vai, Mihaela ce te-ai ingrasat. Ce te faci, ca acum vine si Pastele si mai pui ceva kilograme pe tine. Drept pentru care i-am multumit pentru grija manifestata fata de propria-mi persoana si i-am spus ca-l astept in octombrie cu donatii serioase pentru copilul meu pe care l-a confundat cu grasime. A promis solemn sa va face donatii substantiale.
Flavia, stai linistita...sunt sigura ca si tu si bb sunteti ok. E ciudat ca tuturor fetelor din Brasov sa va iasa aceleasi probleme la aceeasi analiza. Sa ai grija cu drumul.
Pupici pe burtici....
Ioana75 spune:
mihaela (_e), acu' ca ai doua creiere, vei invata de 2 ori mai repede
(asta apropo de bancul ala care zice ca un Project Manager crede ca 9 femei pot naste un copil intr-o luna
). Iar pentru clientul "dragut": sa-i faci o farsa si din partea mea
.
Ioana
cge spune:
Mihaela_e, spor la invatat !
Sa vezi ce bebe destept o sa ai.
Eu cand eram insarcinata cu Victor, am trecut si printr-o sesiune si licenta. Si le-am luat cu note mari ![]()
Victor a iesit un copil destept, a invatat singur sa citeasca la 5 ani si cu litere mari si mici.
L-am laudat destul ca orice cioara cu puiul ei.
Acuma imi citeste numerele din agenda telefonului si se minuneaza cati barbati am![]()
![]()
Si eu o sa am 2 saptamani de lucrul intens la serviciu, trebuie sa termin un proiect pana la 1 Mai.
Mariana, "La Multi Ani" si numai bine ptr Stefan.
Cum a suportat rubeola ?
Stiu cum e la aniversarile piticilor.
Anul asta cand Victor a implinit 5 ani, m-a apucat asa o nostalgie incat la 2 zile am ramas gravida iar![]()
Va mai scriu si o zi super,
Cristina
cge spune:
Valen, stai linistita, infectia urinara se trateaza cu antibiotice permise in sarcina.
Si apoi e bine ca ai trecut de primul trimestru.
Ce sa zic mie mi-au iesit mereu la prima sarcina urmele unei infectii urinare. Am tot repetat analizele si pana la urma a fost ok.
Fina mea a avut infectie urinara in timpul sarcinii, a tratat-o, si a nascut un baietel super sanatos, frumos si nazdravan. Acum are 1 an si 6 luni.
Multa bafta si sa vezi ca o sa fie bine.
Tu oricum esti luptatoare si curajoasa.
Cristina
codruta_grg spune:
Flavia, nu ai cum sa repeti triplu testul inainte de a face amnio?
Bafta la examen Mihaela!!
Mariana, La Multi Ani pentru Stefan!!!
Ma duc iar la medic azi sa il intreb ce inlocuitor sa cumpar pentru doxiproct, ca nu se mai importa.
Codruta
21+
mihaela_e spune:
Gata!...Mi-am fentat sefu....am aranjat cu un client "sa ma cheme urgent la el" ca daca nu ma duc intra radioul in greva.... asa ca am plecat la Iosup. O sa va spun maine ce am facut, ca dupa Iosup ma duc la scoala, sa ne mai desteptam putin.
Sa aveti o zi buna in continuare.
Mihaela 13+