Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadm spune:
Meme pe aici se gaseste dispozitivul acela cu care poti asculta acasa bataile inimii puiului din burtica. Poti sa il cumperi sau il poti inchiria de la clinica. Pe un site l-am gasit la $24-$30. Daca e cineva interesat spuneti sa va trimit linkul. Daca il inchiriezi cred ca ajunge la vreo $10-$15/luna.
Anca 17+
ancadm spune:
Vad ca fetitele vin din urma cu viteza
. Eu am emotii. Parca mi-ar place sa am un baietel (la Andreea imi facusem mari sperante sa fie baietel si a iesit fetita), dar Andreea vrea o surioara iar lui tati ii est indiferent. Pe Andreea daca o intrebi ce vrea sa fie baby iti spune ca vrea sa fie o fetita mare ca ea cu care sa se poata juca.
Anca 17+
bonaparte spune:
Mihaela, nu stiu cum va iesi BBul, dar cu siguranta va fi, la un moment dat, mandru de mamica lui desteapta. bafta la examene! si maine, la iosup! (cred ca suntem vecine , parca tu ziceai de Aurel Vlaicu (?))
ioana 15+
mariana tache spune:
Saluuuuuuuuuuuuuuutareeeeeeeeeeeeeeeee!
Tare de mult nu am mai trecut pe aici! (de fapt nu am intrat pe DC).
Mi-a fost dor de voi!
Cred ca ati avut o gramada de discutii interesante; pacat ca le-am pierdut; sper ca nu au mai fost vesti rele si probleme grave de cand nu am mai intrat pe DC.
M-am prins ca Mihaela a dat o listuta cu bagajul de spital. As vrea sa o vad si eu, ca nu mai stiu tot ce trebuie adaugat la bagaj, desi a trecut doar un an de la marele eveniment. oare unde o gasesc?
Maine Stefan face un an! Am baiat mare! Ma apuca nostalgia cand ma uit in urma! A trecut un am minunat! Bine ca sunt din nou
; asa se mai estompeaza nostalgia.
Vreau sa va intreb cum stati cu miscarile bebeilor? Sunt activi sau mai lenesi?
Eu nu am parte de copii prea activi in burtica; si Stefan si bebe2 sunt puturosi la plimbat prin lichid amniotic; dar Stefan e acum foc nestins; daca si bebe2 va fi la fel, o sa am zile de foc!
Deja mi-e somn (nu mai rezist pana tarziu pe calc), asa ca va
; sper ca ne mai "auzim si maine".
Pa!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(21 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata
!
Am vrut sa va dau un raspuns de ieri in legatura cu triplul test, dar nu am avut internet!
Deci, toate fetele care au facut triplul test in acea zi in Brasov (inclusiv eu) am primit rezultate aproape la fel. Adica toate am iesit cu risc de trisomie 18, valorile de risc fiind foarte apropiate, desi este vorba de varste total diferite: de la 26 la 36 ani. Asta i s-a parut suspect dr. mele. In rest totul a iesi OK. Eu nu apucasem sa ii spun ce citisem pe DC despre Genteic Lab, ca a spus-o ea inaintea mea, ca ii suspecteaza ca vor sa faca rost de clienti pentru amnioceneteza. A fost un subiect identic pe DC. Oricum, eu am hotarat sa fac amniocenteza pe 4 mai, pentru ca nu ar fi bine pentu bebe sa stau stresata pana la 9 luni si bineinteles nici pentru mine.
Ei, oricum plecam amandoua de la premisa ca triplul test a fost fals pozitv, asa cum este in peste 75% din cazuri.
A vrut sa ma trimita la amniocenteza saptamana asta, dar eu plec sambata in Germania si nu ar fi tocmai indicata o astfel de calatorie cu masina dupa amnio. ASa ca mai astept pana dupa Pasti si slava Domnului sunt destul de linistita, desi nu pot sa imi scot din cap aceasta problema pentru prea mult timp.
Felicitari pentru noile gravidute si pentru cele care au aflat sexul bebelului.
SExul bebelului meu va fi una din partile bune ale amniocentezei: voi afla 100% sexul bebelului meu.
Flavia 16+
mysweetest spune:
'neatza
,
Codrutza da' poate ne intalnim la Vatra Dornei !
Bine ai revenit Mariana si La multi ani pentru Stefan!
Alinutza felicitari pentru fetita !
+20 sapt
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Raluca si Alinuttzza, felicitari pentru fetite! Sa fiti sanatoase si s-aveti numai bucurii!
Mihaela, super lista!!! Si Bafta la examene, iti tinem pumnii!
Eu inca nu ma gandisem la bagajul de spital! Pot deschide eu subiect pe Odisee (mai ales Mihaela c-avem acelasi nume) daca n-aveti nimic impotriva ca sa posteze cat mai multe fete acolo! Si sa ne vedeti cand vom merge la spital, cu rulotele dupa noi! Glumesc, bineinteles!![]()
Mariana, LA MULTI ANI PENTRU STEFAN!!!
Sa creasca mare si destept, sa faca fetele coada la usa!
Mihaela 16+
Ioana75 spune:
Neatza
!
mihaela (_e), bafta la examen! BB al tau iese direct doctor docent
. Multumim ca ne-ai dat copyrightu'.
mihaela (miflore), sar'na ca te-ai oferit voluntar pentru subiectul cu listuta
. Dupa ce faci subiectul, ne dai link-ul si eu il pun la noi pe prima pagina.
Flavia, drum bun in Germania, si bafta la amnio (desi sint sigura ca mai vorbim pina atunci).
Mariana, la multi ani pentru Stefan
! Sa creasca mare si sanatos
.
jadi, bafta cu cerclajul! Sa nu te stresezi prea rau
. Asteptam sa ne zici cum a decurs.
Ioana
miflore spune:
Flavia, nu te nelinisti, stiu ca e usor de spus da' greu de facut. Intr-adevar triplu test e in peste 75% din cazuri fals pozitiv! CU siguranta si la tine! Pentru linistea ta fa-ti totusi amniocenteza! Cu siguranta n-ai nimic! Si eu stau pe ghimpi...
Mihaela 16+