Mamici de martie - aprilie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
elibui spune:
Salutare fete cucuiete! si Hristos a inviat!!!
Dupa o lunga perioada de absenta revin printre voi cu mult drag si dor! Va felicit din suflet pentru copilasi si va doresc sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi in minte si in trup!
nu am citit nimic din ce ati scris de pe 28 feb pana acum pt ca RDS-ul nu catadicseste sa-mi puna si mie net acasa. acum profit ca e mama la mine si am lasat-o cu bebelusa Alice :)) Fetelor, am nascut pe 4 martie, desi trebuia pe 25 martie! Habar n-aveam ca eram in travaliu, pt ca pe mine nu m-a durut burtica ci doar spatele. Am nascut intr-o ora de cand am intrat pe poarta spitalului, ca aveam deja dilatatie 7. Hi, hi, hi, eu credeam ca ma trimite acasa, nicidecum in sala de nasteri! Nici nu a mai mers sa-mi faca epidurala, ce mai! A fost foaaarte usor fata de cum ma speriase lumea. Ora aceea am petrecut-o cu vreo 20 de studenti la medicina, si am ras, si am spus povesti de am uitat de durere!! Expulzia propriu-zisa a durat cat am impins de 3 ori, bineinteles si cu ajutorul moasei - nemaipomenita femeie!! Cel mai greu a fost cu perineotomia. Am simtit de fiecare data cand intepa cu acul si cand tragea firul, si o durere asa de vie ca nu cred sa fi suferit vreodata atat. Prin urmare, am facut o criza nervoasa, cu plans cu sughituri si tremuraturi si tipete, incat i-am speriat pe toti si au chemat anestezista sa ma adoarma ca sa-mi termine cusatura!!! Am stat 2 zile in spital si am venit acasa!
Alice a avut fix 3 kg, 54 cm si Apgar 10! E o scumpete de fata, cuminte ca un ingeras! Am avut de vreo cateva ori colici si ne-au trecut! Eu i-am dat sab simplex. Bea laptic de la san si ceai ca purcelul, abia se opreste, asa ca ne-am ingrasat si avem aproape 5 kg! Mancam din 4 in 4 ore acum, si noaptea! Tinem capul bine si vrem in brate :)) Ne-am axat pe Libero ca de la restul facem buba la fundulet. Si cu vaccinul am avut probleme, am facut buba maaare cu puroi, dar a trecut acum. Zicem si "ghe" si "aa"!
Inchei aici ca sa apuc sa citesc ce mai faceti voi!
Pana data viitoare cand mai pot intra pe net, va pup si va doresc zile frumoase alaturi de piticuti!
Eli + Alice (de 2 luni fara 2 zile deja!!!)
mamacita spune:
simonette,multumesc pentru raspunsul detaliat.Ma simt incurajata de voi si cred ca voi incerca chiar de astaseara o baita "uscata",caci inca nu ne-a cazut buricelul.Problema e ca eu am incercat sa-i masez doar picioarele si burtica la schimbatul scutecului si tot tipa ca din gura de sarpe,asa ca nu stiu daca-i va placea restul "arsenalului".Chiar nu stiu de ce face in halul asta,initial ii placea,apoi dupa 2-3 pampers a inceput sa nu-i mai placa.Probabil asociat cu spargerea bubitelor facute la spital si aplicata barbar de zdravan de asistentele de copii...Noi il manevram gentil,nu-l dezbracam complet si tot urla de ni se rupe inima

oanamc,si la mine goleste un san la o masa si,pentru ca m-am muls mai rar ultimele 24 ore din cauza ca s-a mai domolit lactatia,a ramas mai mult lapte in san de la o masa la alta,asa incat acum 1 ora mi-a tras 90ml la o saptamana a lui!
mamacita spune:
ellinia,ai incercat cu betisoare de copii,acelea cu baza mai lata,sau nu sunt indicate?Eventual cu un capat de scutecel de finet rasucit,eu asa am vazut la alte mamici...
elibui,bine ai revenit si asteptam cu interes sa apara RDS-ul
Ai fost chiar draguta cu povestea nasterii,chiar curajoasa,iar sutura perineului in acceptiunea mea de femeie si anestezista cred ca n-ar trebui sa se faca fara anestezie,mi se pare groaznic si inutil fara.Sa-ti traiasca Alice!
Fetelor,eu stiu ca nu e bine sa dai ceai copilului daca se alimenteaza bine la san,laptele e tot ce are nevoie;parca asa spunea si Cristinatwo
Chiar,rrox,cristinatwo,pe unde sunteti cu sfaturile voastre atat de valoroase?V-am mai intrebat mi se pare,s-a deschis alt topic,cu bebelusi de martie aprilie 2005?
rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48054" target="_blank"> Mamici de martie - aprilie 2005 (30)
Acum ma apuc de citit, vad ca ati scris mult de ieri ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)