Mamici de martie - aprilie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Sper sa mearga(stiti voi regula la pozele mele:dati pe link,va logati cu propriul username si password de yahoo,apoi vedeti pozicile);cateva din cele facute ieri au disparut,din pacate,dar urmeaza alte sute...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Ati facut alt topic sau tot pe acesta conversam?
Parca sunt pe alta planeta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hristos a inviat!

Felicitari tuturor mamicilor si multa sanatate bebelusilor. Gata, am intrat in luna mai, au inceput emotiile pt. mamicile de mai-iunie.

Mamacita, felicitari! Alexandru este superb! Multa sanatate si sa va aduca numai bucurii. Si mie imi e groaza de ingrijirile care i se vor da bebelusului in spital. Sper doar s afie sanatos. Daca tu ai avut probleme cu personalul, imagineaza-ti cat de greu ne e noua celor care nu avem nici o tangenta cu medicina.

Mariei nu i-am dat calciu, doar vigantol, la inceput ii picuram in gurita, apoi (pana astazi) i-am dat intr-o lingurita cu lapte.

Baita i-am facut dim prima zi cand am ajuns acasa, dar in putina apa, ii puneam o fasa in jurul buricului si incercam sa nu o ud. Dupa baita, ii uscam foarte bine buricutul. DUpa ce i-a cazut, am facut baie normal.

Despre alaptat, din pacate nu pot sa iti dau sfaturi, ca la noi a fost dezastru...

Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

mamacita Eu nu ii dau calciu, nu cred sa fie obligatoriu, cel putin pediatra mea nu mi-a prescris, doar Vigantol (vitamina D), care e obligatoriu din cate stiu pana la 1 an.
Cat despre baita, alessandrei i-a cazut buricul la 10 zile, si pana atunci i-am facut doar baitza uscata (nu o puneam in cadita, ci doar o dezbracam si o spalam cu o batista si ceai dintr-un lighean). Dupa ce i-a cazut buricul, i-am facut baie in cadita, mai intai cu f putina apa (imi era frica), si apoi din ce in ce mai multa.

Apropo, am si eu cateva intrebari pentru proaspetele mamici:
- voi spalati bebelusi pe cap la fiecare baita? Ce sampon folositi?
- ce picaturi (bonnisan, sab simplex, spumisan, etc) ii dati micutilor pentru calmarea colicilor, si ce alte "picaturi" aveti in dotare?

giuliatm & alessandra (7 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

HRISTOS A INVIAT!

Fetele, aici aveti pozici cu ingerasul meu:

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=335627495

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Giuliatm, eu o spal pe capusor la fiecare baita cu sampon Nivea Baby pe care il folosesc si pentru corp.
Picaturi inca nu am in dotare, dar am auzit ca pentru copilasii care sunt alaptati la san functioneaza Bonnisan, iar pentru cei hraniti cu formula, Sab simplex. Eu am Baby drink si Baby calm, dar voi cumpara si Bonnisan.

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=335627495

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Neata fete!!! Sunt suparata si eu ca s-au pierdut mesajele de sapt trecuta, caci ultimele doua zile nu am mai fost pe aici!

Bine ai revenit mamacita!!! Ne-a fost dor de tine! Nu-ti fa probleme cu intrebarile, caci cred ca eu le-am avut pe cele mai puerile si multe saptamina trecuta!!! Si multe mai am!! Nici eu nu credeam ca ma va ajunge necazul si tristetea depresiei, dar am facut si eu destul de urit. Si inca mai am uneori momente cind ma simt asa de down! E un dragut Alexucul si este mare!!! Sa va traiasca si sa se faca mare si voinic!

Oana - ceva nu ai facut bine cu pozicile! Ai facut albumul public?

Mai pun si eu niste pozici acum! Cu cea de a doua saptamina a puiului!

Noi in continuare avem colici! Dar in acelasi timp suntem mult mai fomist seara! Iar de doua zile nu mai doarme bebelul dupa masa de 8 dimineata, initial stam treaz cuminte, povestim cu mami, dar dupa 45 min incepem sa plingem suparat! Oare ce o fi? Dureri de burtica si dimineata?
Gata fug ca e deja prea suparat sa-l plimbe bunica (care de altfel ar sta toata ziua cu el in brate!!!)
Pusici,
Oana si David 15 zile

http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

ocrainic,sa-ti traiasca voinicul si Christos a inviat!
Parca m-am mai linistit cand am vazut pozele,caci si Alex face ca toate minnile cand vrei sa-i schimbi Pampers-ul si am recunoscut si alte momente unuce prin care trecem si noi saptamana aceasta.Dar unde ati iesit,frate,cu el asa mic?Am intepenit!Si v-a dat voie pediatrul sa-l scoateti?Macar sa stiu si eu,ca aici nu a sosit nimeni sa-l vada,sa-l ia in evidenta,cica te duci tu la ce medic vrei si decat sa-i dau vigantol si mai stiu eu ce mai bine 10 min afara...
oanamc,nu pot sa vad albumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Hristos a inviat!
buna buna, feicitari Teodora, sa va traiasca Antonia Maria, si sa creasca mare frumoasa si sanatoasa
noi am fost azi s-o vedem pe Sara si pe mamica ei Danna-j, vreau sa spun ca e o papusica mica si foarte frumusica, Dana sa simte bine, va transmite Paste fericit si Hristos a inviat. Roxx si te roaga sa complectezi listutza la Sara cu 53cm, si scor 8/9,
Mamacita, ma bucur ca ai revenit si suntetzi bine sanatosi,
oana nici eu nu pot sa-ti vad pozele, cum mai e lactatzia, s-a mai domolit?
Coral, voi ce mai faceti?, suntetzi bine?, te asteptam pe forum, si ai promis niste pozici
Lorelai, ce mai fac gemenele?
noi suntem bine, avem colici si bubitze in continoare, dar facem tot posibilul sa fie bine, astazi au fost 29 de grade, si prima zi cu rochitza, cu capusorul gol, si doar sosetutze,(am avut paturica la noi), i-a placut asa mult, si radea la soare mititica- dar de maine iar se strica vremea, asa ca trecem iar la pantalonasi si caciulitza

pupicutzi,
o noapte frumoasa

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

mamacita, noua ne-a zis de la spital sa o scoatem in fiecare zi afara progresiv, azi 5min, maine 10 etc, imbracat adecvat, si schimbat imediat ce va intoarcetzi acasa,
a si apropos de buric, aici ii baga in apa din a doua zi (in prima zi nu ii spala deloc, iar a doua zi cu tot cu buric, iar dupa baita, folosesc o sare speciala pt buric, Biancai i-a cazut buricul in 5 zile

nu am eu talentul lui Creanga(adica sunt departe detot), dar tot am sa scriu povestea nasterii, si in curand va aparea "amintiri din spital cu Bianca"

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput