Bebelusi de iulie-august 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
roxana1974 spune:
Salut mamici frumoase. Am intrat sa mai fac prezenta si sa scriu si eu a serban mananca cu pofta iaurtul de la Campina cu capsuni si fructe de padure. I-a dat coana mar din greseala odata si fiindca i-a placut si nu s-a intamplat nimic, am continuat. Si noi preferam branzica Fagaras de la Napolact si suntem si mandri ca se face la Cluj.
BB nu mai are okii rosii, cred ca era doar nervos si obosit,
Va pup,
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
rain spune:
Monica, moata doarme singura in camera de cand avea 5 luni si nu am interfon, n-am nimic ...ea stie ce face toata noaptea acolo, se foieste, se dezveleste, isi cauta suzeta, se intoarce pe toata partile, o sa-ti fie greu in primele zile pana te obisnuiesti, dar sigur vei dormi bine, tin minte ca atunci cand dormeam cu ea in camera cum se foia putin ridicam repede capul sa ma uit la ea, si dimineata era super obosita dupa atata veghe, acum dorm bustean toata noaptea, eu nici dimineata n-o aud ...si dupa ce se trezeste mai sta o jumatate de ora sa se joace, abia dupa ce vede ca nu vine nimeni incepe sa cante sau sa strige la noi
da io tot nu ma trezesc, o ia tati si se joaca cu ea pana pleaca la serviciu, asa ca ora de trezire a mea este la 9 , pana la 9 somn de voie si tare bine mai e!
iti tinem pumnii sa trecei peste perioada asta si pe urma sa va linistiti la noua casuta!
Roxana, bine ca n-are nimic Serban, poate de la praf i s-au iritat ochii! pupacim
Simo, n-am uitat ca si Luca e stirb, pe mine ma distreaza cand rade moata si i se vede toata gingia, zici ca-i babuta fara proteza
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Simona R. spune:
Multumesc pt.raspunsuri!
Merci,Nicole pt.aprecieri!Imi pare rau ca Andreea a racit....ti-am zis atunci la baby expo ca mi s-a parut ca tuseste,dar tu ai zis ca nu are nimic,ca tu de fel o imbraci asa subtire....insanatosire grabnica!!!!!
http://community.webshots.com/user/simonarida
ina32 spune:
Intru si eu pe fuga...doar asa sa nu ne uitati cu totul...
Blue Angel-unde mergeti in Turcia la mare?
Mamagiuliei-eu i-am cumparat ghetute facute de o firma din Oradea, dar nu mai stiu cum se numeste. Sunt din piele si pe interior si au talonet. Sunt cam groase, nu stiu cum o sa fie cand se face mai cald daca nu o sa se incinga in ele. Cum te-ai obisnuit cu serviciul? Ti-a mai trecut stresul?
Roxanaz-wow!! ce slaba esti...
Nu mai tin minte daca ati mai intrebat ceva...scuze...
Rain-sanatate moatei.
Raducu are al patrulea dintisor si composteaza tot ce prinde. In rest, mananca bine si doarme bine noaptea.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
ANDREEABANICA spune:
Buna,fete frumoase si siluete!
Am fost la doctor,ne-am vaccinat,am plans 15 secunde pt ca mami fata isteata a luat jucaria preferata a copilului(o rata care macane)si a pus-o sa macane imediat si copchilu meu cuminte a inceput sa rada.Nu a facut nici pic de febra,locul intepaturii se mai cunoaste f putin.
Ne-am masurat-73cm(trei cm in doua luni),ne-am cantarit-8.700kg(1kg in doua luni),fontanela este punctiforma,intr-un cuvant suntem bine.
Noi luam branzica Fagaras,Napolact,Dorna,i-o dau asa cum este,neblenduita.
Papam iaurtel cu capsuni si cu fructe de padure,chiar si capsuni proaspete si nu am patit nimic.
Alexia doarme singura de cand s-a nascut,dormitorul nostru este chiar langa al ei si o aud imediat,nu avem interfon.
Nicole,multa sanatate Andreiutei si multi .
Andrea,o scumpa mica si frumoasa,Stefi la baitasi pe ea.
Lucaciu in slip,o frumusete,imi vine sa-l mananc.
De Patrik ce sa mai zic,superb,dar si mami a luio sexoasasi pentru voi.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
roxanaz spune:
Daria tesorino cam asa sunt, 800-1.000, calitatea super extra dar totusi un pic cam scumpi, daca ii iei ia-i un numar mai mare (20 de exemplu) si vezi ca se gasesc si sandale, sa nu ii fie cald la vara. incearca sa gasesti incaltari "tino", sunt romanesti si de piele, nu stiu daca sunt cele de care zice Ina (adica daca-s facute la oradea sau nu). au preturi cam in jur de 350-400.000....si-s de calitate.
Monique nu iti face griji, Bobo va fi sigur la el in camera singur. si pun pariu pe ce vrei tu ca urechea ta e mai fina decit orice interfon. barbata-miu ride si acum de mine ca doar a miscat copilu si eu is deja la el in camera, zice ca am arcuri. in primele nopti o sa dormi cu urechile ciulite ca iepurii dar dupa aceea te vei obisnui, la sigur! bafta la luat creditul!
Tizo, ce bine ca Serban e ok cu okisorii, pupam pe amindoi!
szivarvany spune:
Ok, am sa caut Tino daca ziceti ca`s bune ... mi-e teama sa nu pateasca ceva micuta ca stiu ca incaltarile tre` sa fie de marca sa fie foarte bune !
DoamnaBibi - mai greu la inceput, dar te obisnuiesti, ca doar ai fecior mare ! Noi de la 6 luni am terminat dormitul in aceeasi camera, eu pe coltar, Giulia in patut, acum suntem foarte bine, mai ales ca ea doarme toata noaptea. la inceput patrulam sa vad ce face, dar am ajuns sa se trezeasca omu` mai repede ca mine cand maraie. Mama denaturata sunt !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
ina32 spune:
Pantofii facuti la Brasov cred ca sunt de la Tino.Cei pe care i-am cumparat eu sunt facuti la Oradea si am dat pe ei 500 mii.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
roxanaz spune:
asa Ina la brasov, mi-a picat si mie fisa. au vreun magazin de prezentare la voi? ca vreau si iooo...aici se gasesc ff rar numere mai mici, doar de pe la 22 in sus si tare-mi plac. am gasit o pereche de adidasi mortali in slegors, albi cu negru...dar mari....
eli spune:
Buna! Sa facem si noi prezenta pe ziua de azi.
Ca vb despre dinti, lui Stef i-am zarit o dungulita alba in gingie la 7 luni si o sapt, dupa o sapt sparsese si al 2-ea isi facea si el prezenta, iar acum dupa aproape o luna au crescut amandoi 25-33%.
Bebeii vostri musca doar cand le ies dintii sau dupa ce au aparut primii dinti musca tot ce prind. Caci Stef daca sunt prin apropiere si nu se joaca, ma musca de unde prinde si capseaza tare, tare bine.
Nicole, sanatate Andreei!
Roxi, vazut poze, frumosi foc sunteti amandoi.
Kim, Stef adoarme intre 19:40-20:30, rareori e 21 (cand doarme mai mult la amiza si se trezeste la 6 sau dupa). Noaptea, doarme 4 ore maxim si apoi se trezeste. I-am dat uneori doar lapte praf sa vad cat bea, intre 160 si 200 ml. Azi noapte, slava Domnului, nu s-a mai trezit decat sa pape si apoi a adormit la loc, dar nu la el in pat ci la noi. Cred ca o sa il pun pe tati sa cumepe niste dopuri de pus in urechi si vom incepe instrucita cu el ca nu se mai poate, dimineata sunt moarta de somn, se trezeste flacaul si devreme (la 7).
gemenilor Eric & Filip (gweno) si Richard(super lia) si tutor bebeilor care au facut zilele trecute 8-9-10 lunisoare.
Ma duc sa vad cateva pozici si apoi nani.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei