Bebelusi de iulie-august 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Mitzura, eu Cottage Cheese am luat din Metro, chiar asa scrie pe cutie este facut de o firma ceva de genul Land... nu mai stiu cum (am si aruncat cutia). A fost foarte buna, dar sa stii ca seamana foarte mult cu perlele de branza de la Dorna.
Sunt la servici, nu pot sta mult. Daca aveti timp uitati-va cu ce se ocupa fiica-mea in timpul baitei inainte sa ne mutam in baie
http://community.webshots.com/photo/326382078/326384775bKsSPd
Noi cu somnul tot rau o ducem, chiar daca ne culcam in jur de 8:30. Si tare isi mai baga degetele in ochi si se trage de urechi cand se trezestea noaptea. Totusi cred ca trebuie sa iasa si al doilea dinte.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Simona R. spune:
'Neata!
Fetele,voi ati dat la bebelusi iaurt cu CAPSUNI?Ca nu stiu daca sa-i dau...de capsuni e vorba......
Al meu bebe doarme ca s-a sculat de la 7 si la 10 era frant.Cand se scoala o sa iesim afara ca este soare si o sa mergem sa luam borcanas pt. la pranz ca nu mai avem ce papa....
Si la noi a fost un vant ieri de nu mai puteam sa imping carutul!
Mai vorbim...astept raspuns pt....capsuni!Merci!
http://community.webshots.com/user/simonarida
roxanaz spune:
Mitzu Marcelle a semnat condica la capitolul trecut, pe ea am bifat-o. Cori n-a mai zis nimik de o saptamian, ea are invoire dinc auza de invatat hahahahhaaa. Nicole e cuminte cu moatza un pic racita.
Simona R eu ii dau iaurt cu capsuni de la campina, ca si cel cu fructe de padure. nu a avut nici o porblema de la ele, ptr ca sunt prelucrate termic, nu crude.
Cotage cheese eu iau de la covalact si i-o dau asa, cu galustile alea intregi ca sa mai invete si el sa mestece
roberta04 spune:
Neatza si multzam de urarile de revenire pe aici
Raportul de azi- l-am cantarit pe Strumf si are 10 kg sau ceva peste, nu a stat nicicum pe cantar si s-a cantarit tati la doctor cu si fara el. Este mai mult decat alintat, ma intreb ce vom face cu el, nu sta nici 2 minute singur,se plictisestre imediat de orice activitate, cand il vede pe tati intinde manutzele dupa el in diserare sa-l ia in brate...Ne-am apucat si noi de curatenie generala si facem cu schimbul, unul face pe dadaca, celalalt baga shmotru.
Mai nou nu mai vrea sa doarma in patut, asa ca pe la o bucata de noapte il luam intre noi si dorme cu capul pe tati si cu picoarele pe mine si va puteti imagina, cred, ce somn e asta, cu suturi in cap, in gat... Iar dimineata ma trezeste tragandu-ma de par...asta pe la 5-6...
ANDREEA, frumoasa foc moatza ta in baie, noi suntem disperati cu baitza in dormitor, face inundatie iar in baie nu avem caldura, am scos caloriferul cand am montat masina de spalat si nu avem cum sa-l transferam acolo.
Hai ca va plictisesc, mai sterg o usa, un geam ceva si mai revin.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
rain spune:
pupici pupici!
fetele io sint pe aici, dar luni dupa ce am scris un mesaj lung, lung in care va spuneam ce weekend ingrozitor am avut ...s-a blocat calculatoru si mi-a fost lene s-o iau de la capat!
asa cum spunea si Simona am avut un weekend care m-a terminat psihic si fizic, luni am fost in recuperari!
sambata am ajuns cu moata iar la spital, a racit exact ca data trecuta, deci tot laringita, asa ca sintem din nou pe antibiotic, tati e racit si el cobza ....sint mama eroina cu doi copii de ingrijit si oblojit
si da, aveti dreptate, va zic io ca am vazut cu ochii mei ...Roxi e slaba si frumoasa, Andreea la fel, Simona R la fel ...de fapt aici la mamici de iulie-august numai mamici sexoase si frumoase sint !!!!
acu sa va zic si de mine, ca laudatorii sint plecati la plimbare ...am ajuns la 50 kile in fix 3 luni de dieta, de vreo cateva zile n-am pofta de mancare mai deloc si slabesc vazand cu okii, drept urmare am incaput intr-o pereche de pantaloni masura 36, ii purtam pe la 20 de ani si i-am pastrat ca sa ma laud si io cu talia de viespe de la varsta aia, da uite ca acum imi vin
si daca va mai zis o faza dura ...aseara in timp ce-i dadeam lui Alex (tati) o "aspirina", mi-a zis sa nu mai slabesc ca il inteapa oasele mele si el crede ca am slabit destul , ziceti si voi ...rau ca esti grasa, rau ca esti slaba!
am vazut toate pozele cu puiuti si imi vine sa-i pupacesc pe toti, asa de dulci si de scumpi sint toti, m-am bucurat pentru toti iepurasii din gasca, numai noi ( si Patrick) nu avem nici urma de dinti si mai avem putintel si facem 9 luni!
va pupacim
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
BLUE ANGEL spune:
Buna dimineata !
mai , azi Luca s-a trezit la 7.30 si cu un chef de joaca mama, mamaaa!
si mie mi-era un somn ...
multumim de complimente !!! chiloteii i-am luat de la Baby Expo - era un stand care facea reclama si clubului de inot Micii Campioni.. aveau o gramada de modele mi-a fost f greu sa aleg ... mi-au placut tare mult dar tot in funduletul gol va sta in nisip .. astia numai asa vand vin fetele ...
Roxana , am si eu o intrebare ... de unde mai vrei sa dai jos ? ca dupa mine arati perfect .. si te-am vazut live !
si eu citisem aseara measjul Marinei si nu am reusit sa compilez si mi-am zis ca sunt obosita si m-am dus la culcare !!!
Mitzule , Cottage Chease se gaseste de la Covalact - de fapt se cheama branzica de casa si mai jos scrie Cottage Chease ...
Anca , bafta la cautat bona ..
Andreea , pentru cruste poti folosi ulei de masline , de migdale dulci sau chiar ulei de ricin .. eu il dadeam dupa baie si-l masam bine ... paote iti mai spun fetele care s-au confruntat cu problema asta
Olivia , cred ca-i tare haios Luca cel frumos asa ragusit .. avem si noi in grup un baitel care asa s-a anscut cu vocea ragusita si mereu ma minunez de el ...
acum ca avem si cu ce sa ne imbracam ... mi s-a facut un dor de mareeeeee!!!
la noi e soare .. sa vedem cat tine !
pupici
hai ca mesajul asta l-am scris dimi si mi s-a blocat calc .. noroc cu copy /paste ...
Nicole , ce bine-mi pare sa te aud .. dar imi pare rau ca moatza mica e bolnavioara ... ai uitat sa ne treci si pe noi la dinti lipsa ..chiar intrebam zilele trecute daca mai sunt bebciide varsta asta fara dinti ...
multa sanatate moatzei si sotului ...si tare faza cu slabitul
Andreea , este o scumpa Stefania !!!
o sa iesim si noi afara
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
szivarvany spune:
Fetele, am apucat de am vazut pozeleee !!!
Roxanaz - deci e ok iaurtul cu capsuni si fructe de padureee ???
Despre noi: in continuare spune doar tata si altele pe tema asta, nici vorba de mama, papa foarte bine - i-am facut conopida la cuptor cu smantanica si pesmet si a mancat precum sparta :), doarme toata noaptea si este sociabila in sfarsiiit !!!
Am tuns-o iarasi ca este imposibil cum ii cresc pletele, deh, seamana pe mine !
Eu obsedata de bandane si caciulite, pot deschide magazin, avem toate culorile si formele posibile !
Am gasit pantofiori Tesorino cu 1.000.000 lei. Ziceti-mi si voi, eu consider ca pantofii sunt extrem de importanti, ce pantofiori ati cumparat ?????????
Pupici de la noi !
Doamne, abia astept sa merg acasaaaa !!!
http://community.webshots.com/user/giulia16
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Doamna Bibi spune:
Hai ca mai intru si eu putin la raport,asa sa nu ma dati la disparuti...
Ce sa zic,eu sunt la fel de stresata si de ametita de tot ce se intampla,dar asta e...alerg acum sa mai iau un credit,sa vad daca obtin,asta pentru amenajarea casei.
Felicia si eu sunt disperata cu dintii lui Bogdan,dureaza deja prea mult,primul semn a fost acum o luna si tot nimic pana acum,ma apuca si pe mine disperarea,dar pe el saracu'
Kim,cottage cheese o amestec cu putin smantana si o bag la blender,se stramba daca i-o dau asa granulata.
Cine intreba de marci de branzica de casa Covalact,Napolact chiar si Dorna.Da' tot mai mult prefera branza Fagaras,e mai fina.
Simona,e mortal Luca in slip,dar eu il prefer la mare in putza goala
aaaa....sunt dusa,nu mai stiu ce vroiam....revin cand imi aduc aminte...
pupi
BLUE ANGEL spune:
Monicuta, iti tinem pumnii sa se rezolve totul cat mai repede si bine
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
Doamna Bibi spune:
Nicole,imi pare rau ca moata e bolnavioara,ai grija ca se repeta problema,poate n-ar fi rau sa-i faci o ...cum naiba se numeste???... cultura aia din gat...ops neuronu' e la gara!!!!!
Simona,si noi suntem stirbi...inca...si nu stiu act mai dureaza,dar cand ies ies multi,cred ca si jos si sus. Si piticu meu s-a trezit dimineata la 8 chiuind si razand in hohote,chiar daca toata noaptea s-a foit si a marait...ce o avea,sa fie dintii de vina? Eu nu sunt obisnuita cu chestii din astea.
Ahhh...mi-am adus aminte,ura!!!
Vroiam sa intreb fetele care culca copii singuri in camera,voi cum faceti noaptea ii auziti cand se foiesc si se trezesc,cand maraie,daca se dezvelesc? Cum faceti ca eu vreau sa-l instalez singur in camera,da' n-am interfon sa-l aud si nici nu mai cumpar acum.