Cu dragoste,din IASI (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Intrebare:
Stie cineva unde se mai pot face in orasul nostru gauri in urechi cu pistol- in afara de Coriolan. O amica a batut centrul si Mall-ul si tot n-a dat de un astfel de loc. Sa fie magazinul Corolian din statia Piata nicolina singurul loc de acest fel?
Multumiri anticipate pt. eventualele raspunsuri!

Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinkutza spune:

Fetelor unde sunt Finantele Publice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Depinde care finante cauti. E cladirea mare , inalta, langa hala, de fapt chiar acolo in fata. Cele unde se depun declaratiile pe venitul global, sunt peste drum, langa fostul RC STAR.
L-am dus astazi pe Mateiu la bunici, ca tot voia la "bunica Maria" si l-am lasat acolo, sa vada vaca, iar noi am plecat ca niste hoti. Si peste jumatate de ora cand am sunat plangea de mama focului. Mi s-a rupt sufletul, offff...sper sa se obisnuiasca, caci altfel, plec in zbor dupa el.
Va pup si o saptamana buna tuturor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by herra

da' nu a mai fost Iris si la concertul in aer liber, de la Palat?
vezi ca nu numai fumul dauneaza, ci si decibelii...

pe 1 iunie incep serviciul - ce ironie a sortii!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

A fost super la Iris la Palat duminica trecuta... Si au zis ca vin in toamna cu nu stiu ce turneu... parca de lansare a noului album...

Astea in loc de plecaciuni si rugaminti fierbinti:te rooog cind mai afli de concerte IRIS ,"striga" si la mine!

CristinaDumbo Jumbos si Mihnea fani IRIS

Mergi la inceput

ADUSCAAAA......babuscaaaa....de la o alta babusca(eu,adicatelea)o urare din inima:

LA MULTI ANI,LA MULTI BANI
Si multa multa sanatate,ca-i mai buna decit toate
!

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

ADUSCAAAA......babuscaaaa....de la o alta babusca(eu,adicatelea)

Stii ceva, la laudat toate suntem bune, DA? Repidi si tu babusca,iaca io nu ti cred, pt ca-s Toma necredinciosu', pana nu ating nu pun botu'
Deci fapte, nu vorbe...io am demonstrat ca-s babusca...tu o poti face? N-as credi:))
Dar saru'mana di urari, m-ati uns la suflet....si mai treciti la munca bre, lasati chiolhanurile.... pt ca am mai zis, cineva tre' sa munceasca in tara asta, si doar n'oi fi tocma' io aceea...ca-s o duamna, ce pana me'

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

La profilul meu personel gasesti "onorabila" virsta de 37 de ani si 4 luni!
Asa-i ca-s tinerica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Elena, nu mai stiu de alt loc, dar de ce nu vrei la Coriolan, acolo i-am facut si eu Ilincai si nu am avut probleme?!

quote:
Originally posted by Elena I.

Intrebare:
Stie cineva unde se mai pot face in orasul nostru gauri in urechi cu pistol- in afara de Coriolan. O amica a batut centrul si Mall-ul si tot n-a dat de un astfel de loc. Sa fie magazinul Corolian din statia Piata nicolina singurul loc de acest fel?
Multumiri anticipate pt. eventualele raspunsuri!

Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Bine, babushtele, nu va mai certati... semneaza: o juna prima de opshpi ani

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

La profilul meu personel gasesti "onorabila" virsta de 37 de ani si 4 luni!
Asa-i ca-s tinerica?

he he he, pustoaica esti....ce-ar fi dac'as mai ave' io tineretea ta...toata lume ar fi a me'
pana una alta vi-s decana de varsta, asa ca-mi puteti zice bunica, mamaie sau mai intim, babusca:))

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput