Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Clara, sunteti niste parinti minunati, are cu cine sa semene Sebastian. Sunteti asa frumosi impreuna, va doresc tot ce este mai bun in viata, sa fiti sanatosi si fericiti! E frumos tare Sebi, seamana la ochi cu tati. Esti mortala cu soacra-ta!!!! E bine ca sotul te sustine, faceti cum ati zis, o proba si daca nu merge, sa fie sanatoasa...

Shobo, si Seb a tresarit asa pana pe la 2 luni si se trezea din somn mereu, dar de la o luna l-am pus sa doarma pe burta, si tresarea din ce in ce mai putin, iar acum nu mai tresare deloc.

Shinutza, multumesc pentru sfaturile cu diversificarea.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

fetele care ati inceput deja diversificarea cu lingurita, cum tineti bebelul in timpul mesei cu lingurita? ca in fund inca nu pot sta... tot pe spate?

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Clara, draga, vin si eu sa ingros rindul nurorilor "rele" cu soacre "bune"
si vreau si eu poze, pls.
danana_me @yahoo.com

PS. Shinuta, ce mare, frumoasa si pletoasa ne-am facut!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Oanadraga, multumim de complimente (nu stiu daca mai stit reclama ai stupide care suna cam asa"complimente parului tau"). NU sunt decat o "primipara in varsta", asa cum m-au trecut pe foaia de observatie la Cantacuzino cand am nascut. Nu-mi venea sa cred ca mie mi se adreseaza asistenta, cand facea inventarul pentru doctorul Popa, care tocmai intrase in tura si nu stia ce marfa noua se bagase la sala de travaliu. Va dati seama ca am intrebat interzisa "Hwo, meeee?" - mai stiti replica lui De Niro? si raspunsul n-a intarziat sa ma lamureasca: sunteti cam in varsta pentru o primipara: adica un fel de animal care naste primul pui viu si-i hraneste cu lapte.

Deci multumim. Zici ca sunt mortala cu soacra-mea? sper sa nu ai dreptate.....

Patricia, avandu-se in vedere ca ingrosi si tu o treaba care este deja groasa, te primesc cu drag in clubul meu intim, pentru ca ce-l linisteste pe roman mai tare decat capra ... vecinului? (pana la urma ce e capra, animal, sau pozitie? in fata soacrei, evident...)
Iti trimit poze instantaneu. M-ai convins. Vrei si cu EA? Poate facem niste papusele ajutatoare pentru ace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Avem si noi filmulet este la site-ul nostru sub denumirea video .
Vizionare placuta !
p.s. data viitoare o sa iasa mai bine acum m-am grabit

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Catiflo daca zici cand vii la Bucuresti si vremea va fi buna poate ne vedem mai multe printr-un parc.
Adana asa este toti copii sunt frumosi dar al meu e cel mai
Adita ma bucur ca puiul tau se simte mai bine .
Lali, Oana sunteti niste norocoase eu la inceput am tras greu cu soacramea dar acum s-a mai imbunat (ma rog de un an jumate este in Italia si vorbim doar la tefon)
Clara poate prima data l-ai cantarit inainte sa faca pishu si a doua oara dupa dar oricumeu cred ca doar doua zile nu sunt relevante mai lasa sa treaca cateva si mai cantarestel o data.
Galaxi am descarcat si eu programul poate am timp sa vad ce se poate face cu el .Multumesc.
Oana sper ca nu i-a facut nimic rau iaurtul lui seb dar eu zic sa-i atragi atentia matusii ca data viitoare cine stie ce-i mai da .
Shobo ai gasit singura o explicatie si cine stie poate este chiar cea reala , si Iustin mai face asa uneori.
Shinuta multumim pt informatiile despre diversificare eu am inceput sa notez mai multe pareri pt a lua o decizie.
eu pe Rebeca o tineam in brate cu capul un pic ridicat si manca foarte bine asa.
Doamne niciodata nu am scris atat dar probabil m-am molipsit de la
voi , oricum eu sigur am uitat sa raspund cuiva dar sper sa nu se supere .

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by eliy

CORNELIAA mama eu deja am dat faliment,a mea mananca 10 cutii de SIMILAC pe luna a cate 400 de grame.si "deloc" nu sunt scumpe.
ALINA MARIA ,saraca mamica ta ce a avut de tras cu 5 nurori!!!!!!!!!!!o fi fost ele bune dar tot nurori sunt.
.

Rayan mananca 15 cutii de Humana 1 pe luna. Sa vedem acum cat va manca din Humana 2, ca o cutie are 900 grame si mai ales ca am inceput cu suc si in curand voi introduce si supita.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Clara, multumesc
inca nu mi-am verificat emailul, abia m-am intors de de la cumparaturi. Am facut si eu prima experienta de iesit afara cu marsupiu. Chiar am intrat in supermarket si am luat cite ceva
Si in legatura cu "primipara virstnica"...m-ai facut sa rid. Nici eu nu am fost prea crudutza pentru o primipara, avind 32 de ani, dar nu mi s-a spus chiar asa . In orice caz, nici eu nici tu, nu cred ca am depasit-o pe mamica celebra de 67 de ani!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Cerealele le fac cu lapte, 4 lingurite la 120 ml si ies destul de dense. De cand ii dau cereale doarme noaptea si nu se mai trezeste la 2-3.
Oana, am mai amanat putin. Nu-l pot lasa cu colici ca abia suport eu in unele zile sa am grija de el. Incepem saptamana viitoare regimul Corneliei?
Clara, in ciuda faptului ca esti trista, ai un umor reconfortant. M-ai facut sa rad cu remarcile tale. Auzi la ei, "primipara in varsta", red ca boceam 3 zile daca-mi zicea cineva asa.
shinutza, eu ii dau sa pape tot pe spate dar cate putin, are nevoie de un ceas sa mestece 50 ml de pulpa de fruct sau cereale.
ce stiti de banane? Eu i-am dat 2 zile si a vomitat dupa, m-am lasat pagubasa.
shobo, copilasul tau spune R??? Stiam ca e printre ultimele litere, desi mi s-a parut ca si al meu ar spune.

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetele, spuneti-mi ca mai toatae ati facut deja vaccinul de 2 luni (noi azi l-am facut) e normal sa fie somnoros si sa nu vrea sa pape... a supt 5 min la sin dupa care n-a mai vrut cu nici un chip si plingea asa -mai tacea mai plingea... nu ma prind daca de la colici dar parca nu... m-am muls intretiimp si nici din biberon nu a luat mai mult de 20ml mai mult fortzat ... am pus laptele la frigider, ce sa fac, in speranta ca va papa mai incolo dar el tot doarme, mai geme din cind in cind insa doarme...

E ok? sa stau linistita? el e un mincacios de felul lui...
l-am schimbat dar am uitat sa-i ia temp. desi am pus mina pe cap si nu pare sa aiab. acolo la dr. i s-a pus preventiv in supozit. Eferalgan si mi-au zis sa-i mai pun eu diseara inca unul inainte de culcare.

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput