Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Multumesc Alina Maria, lasa ca are timp Mandy sa pape atat dar poate ca e mai consistent lapticul cu orez si de-aia papa mai putinel.

Ihihihi, ne-am cumparat sosetute cu manseta si adidasi de la buburuza.com!!!! Rosiiiiiii!!!!! O sa fim scufita rosie de Pasti!!! Pupa mama gogosica ei!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Oanadraga, ti-am scris pe oana_george@yahoo.fr si mi s-a intors mailul . Spune-mi unde-am gresit. Din ciclul"era atat de urata ca nici bumerangul nu se intorcea la ea...)
Asa e, ai dreptate cu fetele, nu sunt suparata, doar ca atunci eram trista si voiam sa fiu scarpinata intre cornite. (sper ca nu am o premonitie cu barbatu-meu...)
Fetelor, astazi il vaccinam pe Sebastian si deja imi vine sa plang. Cand am vorbit aseara cu doctorul ma intreba daca este cineva acasa sa-l tina, de parca era porc la taiat.
Am uitat sa va spun ce dimineata antrenanta am avut. Dupa ce asta-nopate m-a trezit din 2 in 2 ore ca sa-si refaca rezervele strategice (din ale mele, la cum arat acum), dimineata am auzit o paraiala cumplita la curulina lui. Am pus mana pe un pampers curat si cand sa-l schimb, fetelor, era murdar de kk pana la gat. NU stiu cum, dar exista o singura explicatie: a aflat de vaccin!!

Fetelor, e posibil ca timp de doua zile bebe sa nu ia deloc in greutate? L-am cantarit aseara, pentru ca ne ceruse dr. greutatea si am constata ca cu 2 ziel in urma tot 5.120 kg. avea. Ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Clara, oanageorge14@yahoo.fr

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Cornelia, nu am stiut cum ii dai tu, ca eu iti ziceam daca stiam (ma referla Debridat si vorbesc serios). V-ati gandit serios sa adoptati un baietel? Eu am o admiratie mare pentru oamenii care dau o sansa si copiilor batuti de soarta. Felicitari pentru biberonul baut de Ioana! Seb bea 200-210 de vreo 10 zile. Are mama un mancacios....

Merci, galaxy pentru site, o sa i-l dau lui George. Ma bucur ca te-ai trezit pe zambetul lui Robert, si mie mi se intampla la fel si cred ca e unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care ni le ofera viata.

Bellamia, imi pare rau ca s-a stricat calculatorul, eu cred ca as innebuni sa nu am vesti de la voi. Ma bucur ca s-au mai rarit colicii. Merci pentru compliment, scumpo! Te rog frumos, nu mai fi pesimista, cum adica ati facut un copil in floarea varstei si il cresteti ofiliti? Incearca sa uiti de toate problemele (cum fac si eu, desi stiu ca este greu) si uitati-va in fata ochilor cum creste minunea careia i-ati dat viata, rodul iubirii voastre.

Merci eliy pentru felicitari. Cam ai dreptate cu soacra mica, nu mi-am dat seama.

Adita, ma bucur ca nu-l mai doare si ca mananca, este o veste buna, o sa-i treaca cu antibioticele repede. Eu zic sa mai incerci un cantar, caci este diferenta mare totusi.

Dana (V.Erica) , imi pare rau ca te-ai ales cu virus. Asa-i c avem toate niste copii minunati. Dar nu am primit nimic pe mail sa a va vad. Hihi, imi fac timp sa va raspund la toate, chiar daca e una din pauzele in care doarme Seb, ca, cum uneori nu sunt acasa, se aduna mesaje, si nu vreau sa mai omit pe nimeni, ca toate imi sunteti la fel de dragi.

Shinutza, multumesc pentru parerea care ti-ai facut-o despre mine, si voi aveti niste suflete minunate, doar ca nu aveti timp sa scrieti, asta e diferenta, si va inteleg. Multumim pentru sfaturile cu diversificarea.

Adana, eu cand ma bag in pat ma bag in bratele lui.[:P] Am doua iubiri m ari, si am promis sa nu fac diferente, caci, daca nu ar fi fost una, nu as fi avut doua acum. Nu e deloc slab Sebastian, te inseli. Cred ca o sa fac si eu regimul disociat incepand cu saptamana viitoare.

Lali, in privinta soacrei, eu am cea mai buna soacra de pe lume, ca si tine, uneori ma enerveaza ca e asa buna, niciodata nu imi zice ce safac sau ca ce am facut nu e bine, imi explica pe o cale ca nici nu-mi dau seama. In privinta asta nu am sa ma plang niciodata.

Crinuta, cerealele se fac cu lapte.

Alina, ma bucur ca mai scri si tu cate un pic. Probleme avem, poate chiar mai mari ca George nu are de munca, dar discutiile cu voi ma fac sa uit.

Clara, de fapt e gresita aceea. Am corectat-o. Este oana_george14@yahoo.fr. Cu luatul in greutate eu zic sa vorbesti cu doctorul, ca stiu de la Seb, de la spital, ca dupa o zi, lua 20 - 30 grame si cand nu lua isi faceau griji doctorii. Nu mi-ai zis, ce zice sotul de povestea cu soacra. Ma bucur sa te mai vad si cu simtul umorului, e important asta in viata, ca ne face sa uitam de probleme.

Fetelor, ieri seara matusa lui George i-a dat o lingurita jumate de iaurt (acru) , si nu am zis nimic ca e mai rau ca o soacra mare, ca tot vorbim de soacre (dar nu una ca a mea), natural, dar e iaurt oricum. Credeti ca ii face rau, mai ales ca eu nu i-am dat decat lapte pana acum?

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

am adaugat si cateva poze noi, cu iulia nuda si cu iulia si mami.

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Shinutza, ce mare a crescut! Si ce par mare are!!! Sa fie sanatoasa! Si vreau sa te vad cu ea in brate din fata.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

hehe oana multumim frumos !! sa dea Doamne Doamne la toata lumea numai bine, sa ne facem ratustele si ratoii mari si sanatosi! noi acum ascultam povesti, fata mosului cea cuminte. diseara cand ajunge tati acasa ii ordonam sa ne faca o pozuta din fata si postam.
in legatura cu supele, la inceput se face numai morcov si putin radacina de patrunjel (si se paseaza numai morcovul), apoi la cateva zile se introduce o leguma noua. niciodata nu se obliga copilul sa manance o leguma care nu ii place. se poate adauga: mazare, dovlecel, catrof, ceapa (ceapa nu se piseaza), telina (e mai parfumata, trebuie observat daca e agreata)tomate, albitura, foi verzi. de asemenea, la inceput se pot adauga si o masura-doua de lapte praf, ca sa nu fie trecerea prea brusca de la gustul laptelui la cel al supei-piure.
merg sa fac supa ... azi incercam lingurita. am mai incercat pana acum, insa se cam enerveaza, ca nu curge usor ca la Domnul Bibi.

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

CORNELIAA mama eu deja am dat faliment,a mea mananca 10 cutii de SIMILAC pe luna a cate 400 de grame.si "deloc" nu sunt scumpe.
ALINA MARIA ,saraca mamica ta ce a avut de tras cu 5 nurori!!!!!!!!!!!o fi fost ele bune dar tot nurori sunt.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Clara, esti super comica, am ris cu gura pina la urechi
GATA , ne-am intors de la vaccin si e ok. n-a plins decit cind l-a intepat si imediat l-am luat inn brate si a tacut :)) usor.
corneliaa, marfa mama cu Debridatu' dupa ce l-am trimis ieri pe socru sa mi-l ia in disperarea mea ... azi ni l-a dat pediatra GRATUIT ... daca as fi stiut nu aruncam ieri banii pe el. tu nu stiai ca se da gratuit??? mie imi spusese o farmacista proasta ca gratuit se da doar Sab-ul si de aceea nici nu m-am mai gindit ieri sa i-l cer pediatrei.

fetele, Bibishor cind doarme tresare asa cu miinile in sus deodata... ce insemna asta ca e cam des??? e normal? mintea mea isi poate explica doar ca inca nu e adaptat cu totul la mediul extrauterin si in somn se stie in lichid, iar cind se misca cit de putin simte ca nu e chiar asa si tresare... eh, ce ziceti de mine ce explicatie am gasit

acum astept sa se trezeasca sa-i dau papa ca au trecut cele 2 ore de mult timp dar vad ca doarme. i-a pus un supozitor Eferalgan acolo si tb sa-i mai punem diseara inca unu' preventiv sa nu faca febra si sa speram ca asta a fost tot. i-a mai facut si vaccinul cu 2 picaturi antipolio parca.

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Oana dragace sa spuna saracu barbatu-meu... Evident ca ma sustine la greu, dar si cu masa e de lucru din greu... Am hotart sa incercam putin sa vedem cum e, iar daca nu merge, va merge ea, soacra, departe de lumea dezlantuita.
Azi dimineata se plangea ca o sa moara, pentru ca i-a recidivat o alunita pe care a operat-o acum vreo 5 ani, cu suspiciune de cancer. Nu vreti sa stiti ce am gandit... Evident ca nu de rau extrem, dar sper ca semnalele astea de mai de sus (de parca poate sa fie ceva mai presus de ea...)sa o mai lumineze si potoleasca (nu chiar de tot). Daca s-ar intampla acum ceva ar deveni martira, si nu avem nevoie de sfinti parinti.

Fetelor, sa nu ma judecati aspru! FAc si eu haz de necaz, ca ce mi-a mai ramas? Daca nu m-am putut indragosti si eu de un orfan.... Va dati seama ca si eu sunt mama de Sebastian?

Mergi la inceput