Cum facem fata tentatiilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Inger alb

Adusca mai lasat cu gura cascata! Sper, ca doar glumesti!

Voila!

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mispas007@yahoo.com spune:

Adusca, ca sa nu te simti singura pe-aici:.... si eu!

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si eu...si sfatul il dau din proprie experienta. e mai bine sa nu ... stiu ce spun. sa ma creada pe cuvint.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by adusca

quote:
Originally posted by Inger alb

Adusca mai lasat cu gura cascata! Sper, ca doar glumesti!

Voila!

cred ca daca e un copil in joc pe primul plan trebuie ca ea sa puna copilul.daca va face ce? ca nu inteleg...sex cu acel tanar? pt asta a slabit 5 kile? hai sa fim seriosi...ca nu suntem in filme de groaza...te pomenesti ca se topeste pe picioare prietena ta pana nu se cu tanarul respectiv.PO-VESTI!
sau ce altceva sa faca? Sa se mute cu el, sa-si paraseasca sotul, etc?
daca are asa barbat bun cum il descrii, si pune interesul copilului mai presus de un , atunci se calmeaza ea, mai ales ca are barbat acasa care sa o calmeze din cate zici.

numai bine,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Poate ca moderatorii ar trebui sa mute subiectul la "Retete pentru slabit"
5kg intr'o saptamana e ceva...

Alin

*astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by adusca

quote:
Originally posted by xenocid

Poate ca moderatorii ar trebui sa mute subiectul la "Retete pentru slabit"
5kg intr'o saptamana e ceva...

Corect!!!! Parca la asa ceva nu as rezista tentatiei
Cinci kileeeee? Vreau si io!

In alta ordine de idei vad ca toate sunteti Maica Tereza (nu vreau sa jignesc pe nimeni, chiar va admir) dar ma intreb io asa ca Fulga, cum, Doamne iarta-ma, numa' io am fost tentata?

ehehei, mai bine Maica Tereza ... decat Maria Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Salut,

Adusca, nu esti singura....indiferent la ce varsta este si in ce conditii se intampla este minunat, cel putin asa am simtit eu, este n vis, o nebunie , e frumos si trece .

Seara faina!

criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Angela T.

ehehei, mai bine Maica Tereza ... decat Maria Tereza

he he he, chiar asa de pofticioasa nu sunt, si io ca fumeia maritata imi lasa gura zoaie dupa Brad Pitt....adica voi l-ati da jos din pat inteleg, nu? Iaca io nu as fi asa haina, is miloasa, nu m-as indura, recunosc sfios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Parerea mea? Nu isi iubeste indeajuns sotul sau poate chiar deloc, poate ma insel eu insa.. Uite si eu am avut multi prieteni, niciodata nu am fost indragostita cu adevarat, pana l-am intalnit pe el 'the one for me' si de aceea imi zburau ochii mama mama.
Dar de cand l-am intalnit pe sotul meu, vreau sa iti zic ca toti ceilalti tipi ma lasa absolut rece, pana chiar si Brad Pitt
Poate vi se pare ca exagerez, dar pana si cand ma examineaza vreunul aproape ca ma infurii si nu alta. Eu am fost intotdeauna de principul prietenii vin si pleaca, sotul este pentru totdeauna!
Am intalnit si eu un neamt cand am fost sa imi vizitez prietena in Germania(am fost singura, fara sot), tipul marfa, marfa avea niste ochii, ce mai.. Bine crescut si toate alea.. Era amic cu prietena mea. Cand m-am intors inapoi in Olanda, aproape ca plangea langa tren sa nu plec. Mi-a parut rau de el, dar i-am zis ca eu am logodnic, il iubesc, cu el vreau sa fiu toata viata si cu asta basta. Iar acum ne-am casatorit si suntem super fericiti.(eu cu logodnicul, nu cu neamtul )

Mello motanelul iubit

Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Poate ca am prea putini ani de casnicie la activ (vreo 5),dar eu tot mai cred ca m-am casatorit cu Brad Pitt+Tom Cruise si-nca vreo 3-4 frumusei la un loc la care s-ar adauga si un "mascul" din ala din filme cotate cu xxx,si mai e si un gentelmen desavirsit.
Ce poate fi mai tentant de atit?
Ca vorba aia:"sa nu dai vrabia din mina pe cioara de pe gard"
Dar fiecare stie ce e mai bine pentru el.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput