Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
acris spune:
LA MULTI ANI, CRIS ! - 1 ANISOR
LA MULTI ANI, RADUCU ! - 1 ANISOR
LA MULTI ANI, AYUMI ! - 11 LUNI
Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri !
Scuze pt. intarziere....
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
acris spune:
Probleme DC:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47976
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
tnicoleta spune:
HRISTOS A INVIAT!
Buna fetelor. Sper ca ati petrecut bine de sarbatori.
Aris, imi pare foarte rau de bunica ta. Dumnezeu s-a odihneasca in pace.
Irinusha, LA MULTI ANI! lui Cris, multa sanatatea si sava bucurati de el.
Haideti sa va spun minunile pe care le face bobocelul meu. Incepand de sambata, domnisoara mea nu mai sta locului o clipa. Deci cand eu aveam mai multa treaba ea trebuia musai sa stea lipita de mine, ca tasu cand pune mana pe ea e prapad. Asa ca am tinut-o cu mine in bucatarie cand in carut, cand pe jos. Asa ca a inceput ea sa-mi demonstreze ca a invatat bine lectia cu urcatul si coboratul din pat (la noi bucataria este marita si acolo am si o canapea), sus-jos pe canapea, dupa aceea se ducea la carut si se urca cu picioarele pe roti sau se baga aproape toata in cusul de la carut. Eu ii spuneam sa se dea jos de pe carut iar ea se uita gales la mine dar cu picioarea cauta un punct de sprijin pentru excaladat.
Duminica am fost la tata unde am rupt turta nepoatei mele de 2 ani. Bianca nu a vrut sa stea decat cu mine si s-a plimbat toata ziua prin curte. Ba singurica, ba impingand la carucioarele verisoarei ei, ba pe tricicleta. S-a jucat si in nisip pe care de altfel l-a si gustat, si vroia tot timpul sa fie unde era gramada mai mare de copii, sunt in totatl 8 vrisori.
Luni am fost si la socru meu la Calugareni unde Bianca a jumulit toate florile de prin curte si s-a repetat povestea cu lipitul de mine.
In finalul acestor eram terminata, abia ma tineam pe picioare si nici sa mananc nu am putut.
Ieri am vrut sa scriu dar am inceput serviciul la noul loc de munca si nu am apucat decat sa va citesc. Am observat chiar ca au si disparut niste mesaje, cred ca nu a functionat DC-ul in we.
As mai scrie dar tre sa mai si muncesc.
Pupici la bb-i si copilasi, sa cresca mari si sanatori
PS: Mama da ce ama mai scris
Nicoleta si Alexandra Bianca
http://community.webshots.com/user/tnicoleta
mephala30 spune:
Buna!
Acris, condoleante si 'Dumnezeu s-o odihneasca' pe bunica ta.
Madutza, bine ar fi sa mai invioram subiectul!
Cum mai stai cu slabitul?
Dana, nu ne plictisesti. Mai povesteste-ne!
Vanessa, waw, deja are 2 maselute Cata? Mai, mai, ce harnicut e!
Irinusha, si eu citesc cu multa placere ispravile pe care le face Cris si ma amuz teribil.
Sa va zic cate ceva si despre Iustin: merge binisor tinut de o manuta, da din cap toata ziua (el cica spune "nu"), trage tastatura de pe birou, mouse-ul, de asemenea. Cand face cate o boacana, ma priveste dulce cand il cert....ei, ma topesc dupa el.
Are 6 dintisori, 4 sus si 2 jos; doarme (in continuare) destul de prost noaptea...cam atat despre noi.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Madisor spune:
Hristos a inviat!
La Multzi Ani, Ayumi! La Multzi Ani, Cristian si Raducu! Sa avetzi toata viatza ca o primavara plina de flori!
Irinusha, sa itzi traiasca si primul an implinit sa ii aduca numai impliniri si sanatate! Si la noi Pastele a fost frumos. Am fost la tzara. A fost vremea superba iar Clara a fost intr-o forfota continua... Ba alerga dupa puisorii de gaina, ba speria oile si gainile. A mancat cu pofta si a dormit la fel...
Acris, imi pare tare rau pentru bunica ta! Sincere condoleantze! Nu stiu ce e anu' asta... Numai... LA noi Pastele a fost umbrit de o intamplare... Tata duminica a facut o criza de inima, a intrat in fibrilatzii... Ce sa va mai spun... am avut inima cat un purice pana l-am restabilit si a venit un doctor... Ma gandeam si mi se rupea inima de sora-mea...
V-as mai scrie dar trebuie sa plec sa o iau pe Cori de la scoala... Mai vorbim...
Va pup!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
Carmenbr spune:
LA MULTI ANI CRIS!
LA MULTI ANI RADUCU!
LA MULTI ANI AYUMI!
Dragele mele,
Eu nu am avut asa un Paste cum am sperat! Sotul meu a crezut de cuviinta ca e mai bine sa ma faca sa plang in ziua de Pasti! Deocamdata mi-e greu sa vorbesc despre ce s-a intamplat, dar o s-o fac in curand. Inca am nevoie de timp sa-mi ling ranile! Oricum va multumesc din suflet pt ca ati fost alaturi de mine!
Acris, imi pare rau de bunica ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Si eu fac la fel, cand imi privesc ingerasul simt ca trebuie sa merg mai departe. Ei sunt sensul nostru de a merge mai departe!
Irinusha, e tare dulce Cris si tu povestesti asa de haois poznele lui. Sunteti niste dulci amandoi. Sa iti traiasca baiatul si sa iti aduca numai bucurii!
Madisor, imi pare rau ca tatal tau s-a simtit rau, dar slava Domnului ca acum e bine. Sper sa auzim numai vesti bune!
Madutza, pupici la zulufata si multumesc pt gandurile bune!
Vanessa, deja maselute! Pai noi abia avem al 4 dintisor si plangem noaptea din cauza lui, mama-mama! Bravo, la campion. E tare harnicut!
Sa speram ca nu mai dispar mesaje!
V-am pupacit pe toate mamicutele si pe toti bebelusii si copilasii nazdravani!
Carmen&Ericutz,gemanas-ingeras
Pozele lui Eric
danaA spune:
Buna fetele!!
Carmen, nu te mai uita in urma daca a trecut. Sau eu asta am dedus din mesajul tau---ca s-a terminat. Tre sa mergi inainte! Pupici multi si tie si lui Eric.
Madisor, multa sanatate tatalui tau!!! Am impietrit cand am citit despre tatal tau ca ma gandeam ca nu demult ai pierdut-o pe mama ta.
mephala, Iustin cel jucaus zici ca tot nu doarme noaptea? Stefa al meu s-a mai linistit de cand nu-l mai alaptez. Sau poate ca doarme mai bine de cateva zile ca e obosit dupa ce a fost bolnavior.
Acris, sigur femeie de afaceri iese Amalia!!!Si condoleante pt pierderea suferita. Suntem alaturi de tine.