Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eram si eu fericita ca am devenit membru junior... si acum vad ca m-au retrogradat...

La multi ani, Cris!
La multi ani, Raducu!
Wow! Primul an implinit!!!

La multi ani, Ayumi!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Cristian Mihai si Raducu!
La multi ani Ayumi!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Cristian Mihai! 1 an!!! Irinusha, sa-ti traiasca puiul si sa-ti aduca numai bucurii!

1 an! La multi ani, Raducu!
11 luni! La multi ani, Ayumi!

Pentru 1 mai:
1 an! La multi ani, Dragos!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetele! Pupici la bb-ici si copilasi!

Mai, dar au disparut total ... data trecuta parca au reaparut dupa un timp de, acum se pare ca nu ... si va urasem si eu Paste fericit!

Saru'mana de urari fetelor! Suntem baietel acum, nu bb ... si eu ca mamica si mai umflata in pene! :) Parca nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an ... a fost un an obositor, dar cel mai frumos din viata noastra. De cand cu Cris stim sa apreciem mai mult viata, stim pentru ce traim ... dar stiti si voi ce sentiment e :)

Ptr. zilele trecute:
La multi ani Dragos (Alina), Dragos (Mihaela) si Alexia Gabrielle!!! Sa cresteti mari si sanatosi! Iar viata sa va fie plina de bucurii si reusite!

Ptr. azi:

La multi ani Raducu!!

Ayumi, pupicei dulci ptr. 11 luni! Sa cresti mare si sanatoasa!!!!

Diana, saru'mana ptr. informatii. Am vorbit cu dr. si m-a sfatuit sa raman la planul facut, ptr. ca dupa el, hepatita A ar avea prioritate ... mai ales ca la meningita sunt mai multe tipuri, iar copilul e deja vaccinat contra la un tip (nu mai stiu la care ... poate ma uit si-ti spun). Oricum, nu-i dracu' asa de negru ...
Pupici dulci ptr. Vladut!

Mai fetelor, pe unde umblati? De Paste am inteles, ati fost ocupate, dar si acum? Haideti, ca imi e dor de o vorba ...
La noi a fost bestial ... a fost si o vreme minunata, s-au ajuns aproape la 30 de grade, cica cel mai cald inceput de mai din istoria Germaniei (barem de cand se inregistreaza schimbarile meteo). Au fost bunicii la noi, am baut si mancat, am stat la vorbe pana pe la 2 noaptea (asa am petrecut noi invierea ... la biserica n-am mai ajuns, dar oricum nu-i aceeasi atmosfera ca in tara), ne-am simtit excelent. Fiind si vremea asa frumoasa ne-am plimbat de nu mai puteam de picioare ... si binentele ca Crisulici a fost ba la Oma in brate, ba la Opa in spinare, ba la mama, ba la tata ... un rasfacici :) Era chiar sa adoarma la Opa in spinare, noroc ca l-am vazut ca cine stie cum mai pica ... L-a toropit asa de rau caldura de n-am mai avut probleme cu adormitul ;) Cum spunea si Bertha, cel mai frumos Paste! :)

Va pupic si sper sa mai vorbim! :) O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

MULTI ANI TRAIASCA MULTI ANI TRAIASCA LAAAAA MUUUUULTIIIIIII ANIIIIIIII!!!!!!!!!!!! CRISTIAN-MIHAI SI RADUCU!!!
Irinusha sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, numai bucurii!!! Uite ca a trecut anisorul, mamici in toata regula. Ma bucur ca ati avut un paste asa frumos, de fapt nici nu se putea altfel, chiar daca s-a rasfatat baiatul, avea si de ce nu-i asa. Sa ne povestesti ce daruri a primit si de petrecere... Multi, multi pupici pentru Crisulet!
La Multi Ani Ayumi!!! 11 luni, mai este un picut...
Ce liniste pe aici???!!! fetelor abia suntem la inceputul sarbatoritilor pai pana ne vine si noua randul...sper ca tot intr-o sarbatoare o s-o tinem, nu...
O sa revin cu noutati si despre noi

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Laurina, unde-s noutatile? ;) Pupici fotbalistului! Ce mai face? Cum mai e cu sanatatea? Dar tu? Poate ne vedem in curand ... eu tot mai sper ca o sa ne intalnim in mai multe mamici de mai-iunie :)

Cadouri nu a primit inca, ptr. ca party e duminica si vrem sa desfaca atunci cadourile. Noi i-am luat un calut de cauciuc pe care se poate topai (ca mingia cu doua "tzitzi") si un puzzle din lemn. I-a trimis si nasa din Monaco pachet (tot asa, il impachetam si-l punem sa desfaca) si cine stie, daca-i baiat cuminte, mai primeste si de la Oma si Opa ceva ;) Oricum noi ii luam in prostie tot felul de jucarioare (majoritatea de la talciocuri), ca vorba lui tata, o sa ne umplem casa cu ele ... ultima data i-am luat lego si papusi de teatru ... dupa ultimele e innebunit. Se piteste tati dupa un scaun si face teatru cu ele si Cris sta si se uita cu gura cascata. Iar cand mai oboseste si tati tipa la el sa continuie ...
Azi a fost o zi normala, doar ca l-am rasfatat un pic mai mult ... l-am tinut in brate cand a vrut, l-am pupacit de numai stia de el si am primit urari de la toti. Iar eu m-am mandrit in dreapta si in stanga ca a facut baietelul meu 1 an Oricum facem poze sa va aratam si voua petrecerea ... multi nu o sa fim, dar sper sa ne simtim bine!

Va pupacim din nou!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!

La multi ani!!! Cris si Raducu!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

La multi ani Ayumi!!

Irinusha, sa va traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii!!!Tare haioase sunt mesajele tale si tare ma mai amuz cand le citesc.

Fetele, nu am apucat sa mai intru ca am avut o saptamna infernala. Stefan s-a imbolnavit. A facut iarasi crup si am fost la urgente in toiul noptii ca nu putea respira. Trei zile la rand am fost pe la medici. In final am ajuns si la ORL-ist si ne-a dat antibiotice si ceva picaturi la nasuc. Acum e mult mai bine. De fapt aproape ca nu mia are nimic. Tare greu mi-a fost o saptamana ca nu dormea noaptea ca nu putea respira. Bine ca a trecut. In rest el e tot activ. Chiar asera a tras o tranta in bucatrarie si a dat cu gura de podea si vreau sa zic ca-i curgea sange si din nas si din gurita si din buza. mama, ce m-am mai speriat!!! Acum e cu buza umflata parca s-a batut cu cineva. E tare grabit si nu mai umbla incet ci alearga si din cauza vitezei iata ce se intampla.
Mai nou face niste crize de personalitate de ma sperii. Ieri i-am luat din mana tubul cu crema pt fund si s-a enervat baiatul si a inceput sa urle si sa se tranteasca pe jos de nervi. mama, ce ma asteapta cand mai creste un pic.
L-am intarcat si parca imi doarme mai bine. Se trezeste de 2 ori pe noapte. Pe la 2 si-i dau apa si pe la 5 cand vrea lapte si asa plange pana apuc sa-i incalzesc laptele de trezeste toata casa.
Sunt multe de povestit despre aventurile lui, dar nu vreau sa va plictisesc.
Va pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Buna seara!
Sper ca ati avut niste sarbatori fericite si linistiteNoi am fost plecati aproape o saptamana la Breaza (azi am venit) si avem o groaza de vesti. Lui Cata i-au iesit 2 maselute. Acum chiar daca spuneti ca e prea devreme tot nu am de ales. Si ii ies in curand si 2 dintisori de jos (ca acolo nu are decat 2, iar sus 4, defapt 6 acum cu maselutele). Asa cum arata cred ca sunt cele de langa canini. Canini stiu ca ies mai tarziu. maselutele habar nu am ca nu-mi mai aduc aminte de la Andu. ma duc si eu sa citesc asa de curiozitate ca ele sunt deja iesite.
O alta noutate este ca incepand de azi se ridica singur in picioare. Se aseaza ca in pozitie de "de-a buselea", ridica si genunchii, ramane in manute si in varfurile picioarelor si deodata e in picioare. Ieri facea figura dar cadea in fundic. Azi i-a iesit.
Am prins vreme tare frumoasa la Breaza si i-am dat drumul si prin iarba sa zburde. Era asa de fericit si il alerga pe Andutu.

La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima perioada!!

Din ce in ce mai multi bebelusi se transforma in copilasi. Noi ca de obicei, printre ultimii, mai avem o luna jumatate.

Sanatosi sa fie toti!!

Va pup si mai intru maine, sper sa ma timp. E si Cipi in concediu si poate ma scoate la o plimbare ca ieri am facut si noi 10 ani de cand ne-am casatorit si nu prea am sarbatorit daca am fost plecati.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dragele mele si Hristos a inviat!

La multi ani sarbatoritilor: Cris si Raducu la implinirea unui minunat anisor!

La multi ani Ayu!

Carmen, iti doresc sa iti dea Dumnezeu putere sa treci cat mai usor peste ce necaz ai!

Fetelor, si noi am fost puturosele de Pasti, de fapt nu prea am fost acasa...Noutati despre noi? Ana vorbeste la telefon, incearca sa isi puna pantoful in picior, ciocneste oua (cu un zambet imens pe fatza).

Haideti sa ne dezmotim si sa mai vb. si noi poe aici!

Irinusha, ma bucur ca a fost totul minunat de ziua lui Cris. Sa ii transmiti 1000 de pupici de la noi!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

HRISTOS A INVIAT !!!!

Hop si eu dupa cateva zile de absenta...Mi-a fost dor de voi !!!!!

Am avut un Paste plin de evenimente placute dar si f. neplacute.
Dupa cum va povesteam, noi de Paste am luat motzul Amaliei. "Petrecerea" a avut loc undeva intr-un satuc de munte, unde nasii nostri au o casa de vacanta. Este un peisaj superb acolo (in curand o sa pun si poze sa vedeti ca nu va mint). Ne-a ajutat si vremea.
Am stat 2 zile acolo, rupti de realitate, fara semnal la telefoane..
Amalia a fost extraordinar de obosita, nu prea a dormit acolo (ca daca nu este in patutul ei nu se poate dormi), a alergat toata ziulica prin iarba, a cules la papadie de era galbena toata...
Vroia numai la mine de nu mi-a tihnit nimic din preparatele culinare...dar a fost frumos....
Sa va zic ce a ales dupa tava (stiti cum e obiceiul, nu?)
- prima incercare: o bacnota de 50 de eur
- a doua incercare: o bacnota de 1.000.000 lei
- a treia incercare: creion
- a patra incercare: cheile de la masina
- ultima incercare: a curatat tot dupa tava
Cica se pune la socoteala primele trei lucruri alese (arata ce se va face copilul cand va fi mare)
A mea cred ca se va face femeie de afaceri

Am terminat cu evenimentele placute....

Sa trec la cele neplacute, chiar daca imi este greu sa o fac...dar voi sunteti prietenele mele si va spun: A MURIT BUNICA MEA chiar in ziua de Paste.
Si eu habar n-am avut ca am fost plecata si nimeni nu a reusit sa dea de noi din cauza faptului ca nu aveam semnal la telefoane.
Va dati seama ce soc a fost pe mine, chiar daca ma asteptam sa se intample si chestia asta.(stiti ca va mai povesteam)
Ieri a fost inmormantata.

Cam atat....mi-e f. greu fara ea, dar am ingerasul meu acasa care ma face sa uit de toate relele din lumea asta....

Acum vad ca mi-a disparut de la semnatura linkul cu povestea nasterii....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput