Vopsirea parului in timpul sarcinii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Nu exista nici o dovada (o afirma medicii) ca vopseaua dauneaza fatului, insa nici nu e indicata in primul trimestru de sarcina. Eu mi-am intrebat ginecologul si mi-a dat voie sa ma vopsesc abia in saptamana a 14 si am ales o vopsea fara amoniac. Asa ca e mai bine sa se astepte pana in trimestrul al II-lea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu nu m-am vopsit dar m-am suvitat cu Blanche si nu am patit nimic, bebe ii mare si face foarte bine pana acum :)

Adriana si Aidan 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

eu am intrebat-o pe dr.mea si a zis ca treaba cu "vopsitul dauneaza copilului" e o falsa supozitie si o reticenta vis-a-vis de "chimicale",pe care de altfel le intalnim si folosim la orice pas,fara sa ne dam seama..ideea este ca intr-adevar nu ar fi recomandat vopsitul,dar pentru ca in aceasta perioada firul de par este foarte sensibil,se deterioreaza usor si se reface integral abia dupa 2 ani..deci din aceasta cauza,trebuie tratat "cu blandete" pentru calitatea lui si nicicum pentru ca ar dauna lui bb..
asa ca fiti frumoase si increzatoare in voi insiva fiecare asa cum simte!!
pup!
moki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si eu mi-am intrebat medicul si am primit verde la vopsit. Ideea e ca nu s-a dovedit ca ar dauna fatului, ca nu s-au facut studii mari in acest sens si ca e infima cantitatea de... ce-o fi -care ajunga in corp. Ca atare, vorba medicului meu ginecolog, o femeie gravida nu trebuie sa fie o femeie neingrijita. Nu face rau nici epilatul, nici miscarea, nici machiajul si nici vopsitul parului. Toate ii fac bine lui bebe pentru ca o mama optimista si care se simte bine va face un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare

Eu m-am vopsit cu Hena. Am gasit o super vopsea si am zis de ce nu. Eu inainte de sarcina ma vopsisem roscata si apoi crescand parul se vedea urat. Intreband mai departe doctorul meu mi-a zis mai bine nu, dar daca totusi vreau sa aleg ceva natural, vopseaua din plante ar fi ideala. Si a mers foarte bine. Parul arata excelent.
Nu stiu exact daca alaptezi ai voie sa te vopsesti?

37 sapt si 5 zile

beatrice

Mergi la inceput