Vopsirea parului in timpul sarcinii
Fetelor, stiti cumva daca ne putem vopsi in timpul sarcinii si daca da, cind anume? 
Am inteles ca,in nici un caz in primele luni de sarcina...daca este riscant, ramin si nevopsita, nu-i bai, mi-am cumparat un creion special cu care pot sa-mi dau la radacina, este culoarea parului meu.
Multam'fain! 
si bobita 6+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Raspunsuri
adrianafedorca spune:
cica in primul trim nu ar fi indicat, eu de frica nu m-am vopsit deloc, tu cel mai bine intreaba-ti doctorul,
numai bine si sarcina usoara
Adriana si bebelinul 38+
PatriciaArdeleanu spune:
Eu m-am vopsit in timpul sarcinii de citeva ori, dar cu vopsea fara amoniac. am nascut un copil frumos si sanatos.
Am o prietena care are 2 copii, si care s-a vopsit la greu cu vopsea adevarata, fiind aproape carunta inca de la 25 de ani.
Fiecare face cum crede pina la urma. Si eu m-am interesat inainte la toate cunostintele care s-au vopsit :-)
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Kittycat spune:
In nici un caz in primul trimestru (risc de malformatii congenitale) si de preferat deloc in sarcina sau cat mai rar si de preferat cu coloranti produsi natural. Daca unele femei s-au vopsit pe toata perioada sarcinii si n-au avut nimic nu inseamna ca acest lucru e valabil pt toate
si viitorii lor bb. Cred ca a nu te vopsi 9 luni e un sacrificiu muuuuult mai mic comparativ cu satisfactia de a avea un bb sanatos si frumos. Fiecare face insa cum vrea...
Andra,
de printesa
(15.11.2004)
clio spune:
Eu m-am vopsit in primele luni de sarcina destul de des, cu atat mai mult cu cat in prima luna habar nu aveam ca sunt insarcinata...La echografiile facute pe parcursul sarcinii la dr. Iosup nu mi-a fost semnalata nici o malformatie.Sper din suflet sa fie asa! La un moment dat intrasem in panica, insa era destul de tarziu, sarcina fiind avansata...
Nicoleta si bebelusa +38
ligia13 spune:
Delicat subiect!
Aici tre sa faci cum simtzi tu, ca daca ceri parerea e nasol, parerile fiind f impartzite la acesta problema.
Eu sunt de parere ca daca parul arata nashpa, cu fire albe, ma rog daca tu il vezi urat tare, mai bine il vopsesti,pt ca daca nu psihicul tau e demoralizat si bebe simte.
Vezi ce teorie am in mine?
rrox3 spune:
La ambele sarcini m-am vopsit, o data pe luna, cu vopsea din comert (L'Oreal) din necesitate, am o gramada de par alb. N-am avut nici o problema. Vopseaua sta 30 minute in cap, chiar daca se absoarbe ceva prin piele si ajunge in capilare e o cantitate infima. E important si sa se simta mama bine, nu sa fie stresata ca arata ca dracu. Fetele mele sunt foarte bine amandoua ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
miflore spune:
Eu mi-am intrebat medicul pentru ca si eu traiam in aceeasi ambiguitate; parerile erau pro si contra in egala masura; si medicul mi-a spun ca am voie dupa 19 saptamani de sarcina.
Ceea ce si voi face.
Mihaela 16+
NinaB spune:
m-am vopsit lunar TOATA sarcina. si am continuat dupa ce am nascut in conditiile in care bb a fost alaptat!
si bb e absolut ok!
daniela1075 spune:
Si eu m-am vopsit pe toata perioada sarcinii si nu s-a intamplat nimic rau, Alexandru e putin cam chel acum da nu cred ca e din cauza ca m-am vopsit eu ![]()
si multa sanatate.
Dana si Alexandru(28.06.2004)
Ina869 spune:
Va multumesc dragele mele pentru raspunsuri! 
Obisnuiam sa ma vopsesc o data la o luna,5 saptamani, fiindca imi apar fire albe( de, am inceput sa ma vopsesc de la 18 ani, desi mi s-a spus ca nu-i bine,ca-mi distrug parul din cauza chimicalelor si voi deveni sclava vopselei pe viata) si desi am fost roscata foarte mult timp, ultima data cind m-am vopsit la coafor m-am facut suvite in toate culorile si, spre norocul meu, firicelele albe de par sint bine ascunse de cele aurii - galbene, asa ca pentru o perioada sint asigurata...
Intr-adevar, aveti dreptate, trebuie sa existe o cale de mijloc; tin foarte mult - cel mai mult! - la sanatatea copilului pe care il voi aduce pe lume si tin si la aspectul meu ( asa cum bine spuneau rrox3 si ligia13 este importanta si starea psihica,cind nu arat bine ma deprima numai cind ma uit in oglinda..)
Gravidutzelor le doresc sarcini usoare si celor care aveti copilasi sa va bucurati de ei si sa fiti mamici fericite!
Pupicei 
& bobita 7( fix!)
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.