Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

gaza mea e teroare... de cind incerc sa-i scot masa de noapte se trezeste si miriie cite 2 ore.Azi noapte m-a facut cu nervii, am incercat chiar sa-i dau biberonul dar nu-l mai vrea ce-o mai fi si asta?
Am luat-o cu mine in pat vreo 3 zile la rind si cred ca a prins gustul de a sta in patul mare, iar nu-mi place nici asta ca acum se scoala noaptea pentru a sta in patul mare cu mami, cum o dai tot nu-i bine.Am scapat de una si am dat de alta... eu sunt chiauna...

De vreo 3 zile a invatat sa se catere peste tot, imi e inima cit un purice, a cazut o data de pe canapea si parca e mai atenta dar tot o vad cum sare pe pat, fotoliu si celelalte si nu-i trebuie mult sa plonjeze, nu are notiunea de pericol.

La noi in parc nu-i problema daca alearga, parcurile sunt ingradite si nu-i pericol sa se intimple ceva.Si la fel ca si ceilalti bebelusi nu poti sa-i anticipezi directiile.

Tania sanatate maxima!!!

Roxana nervi tari!

Ramonaa greu si la voi cu titi, iti vor trebui nervi tari sa poti sa-l intarci pe Robert.Cind ti-ai propus sa incepi?
In legatura cu mesajul trimis de doua ori ai undeva deasupra mesajului un icon, cred ca ultimul, care iti da posibiliatea de a sterge mesajul.
Nici eu nu stiam pe vremuri dar functia e binevenita.

o zi superba!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Adevarat a Inviat !

Cu stima,

DARAEL & DARAEL & Maria Daria
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare,

Ieri m-am distrat de minune de fata mea care incerca sa se spele singurica, inclusiv in partile alea A inceput din ce in ce mai mult s aimite ce facem noi...

Emilly, poate e de la maselute, te-ai uitat in gura ei?
Sau poate s-a obisnuit in patul tau, si atunci trebuie s-o dezveti. Hoti copilasii astia!

Roxana, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji ca Alex o ia in partea celalta, incerca si ea sa-si manifeste independenta, cred ca e normal. Asta e, mai multa atentie din partea noastra!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tania, nici Alexandra mea nu a luat deloc in greutate de 3 luni. Are 9 kg in cap. Si pe noi ne-a trimis la coproparazitologic, giardia si toxocara (care poate fi luata de la cainii comunitari). In plus trebuie sa facem iar o urocultura. Insa eu nu am ajuns, desi de 2 saptamani tot imi promit ca recoltez si ma duc sa duc problele. Cat despre scaun imi e greu sa spun. Alexandra face in Pampers, nu la oala, si e greu sa ma pronunt asupra formei. Uneori e tare, ca balega cum spui tu. Alteori e mai moale, mai ales cand bea suc de portocale. Iar alteori arata ca niste pietricele mici. Nici nu mi-am pus problema asta pana acum. O sa facem analizele oricum si iti zic.

Emilly, si Alex se catara. Azi s-a urcat pe o masuta tic activity center si a cazut de acolo. Cand reuseste sa se urce pe canapea trece imediat pe masa. De acolo poate cadea oricand, pentru ca se ridica in picioare. E infernal! Si evident ca nu stie cum sa mai coboare si la fel, nu are idee ce inseamna pericol. Nici macar amenintarile mele cu "buf" nu mai merg.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna seara sau dimineatza,iar va dau de ales !

Roxana imi retrag plangerea cu 10.700gr!
Darael m-a bucurat mesajul de la tine,inseamna ca ne urmaresti din umbra .
Catalina de acum sa vezi cenzura pe voi .
Tania nu te ingrijora si la Maria e la fel dar pt linistea ta sufleteasca fa-i si coprocultura.
Roxana eu cand nu mai rezist la brustele viraje ale Mariei,ma ajuta hamul asa ca asta e solutia mea.
Ramonaa ,bafta cu intarcatul!
Si acum sa va povestesc despre ziua de azi.Am fost mai toata ziua plecata cu treburi pt ca m-am hotarat sa-mi incep activitatea,asa ca seara cand am ajuns acasa pitica m-a luat in primire de la usa si fara sa ma lase sa ma dezbrac sau macar sa ma spal pe maini,a sarit la mine in brate si atata m-a pupat si atata s-a lipit de mine,ca m-a topit,vreo jumatate de ora mi-a aratat cum s-a priceput ea mai bine ce dor i-a fost de mine.Imi pare asa rau ,dar trebuie sa ma apuc de treba pt ca sotzul nu mai face fata singur atator cheltuieli si avem foarte multe planuri de realizat si cum in ziua de azi nimic nu se face fara bani,trebuie sa pun si eu osul la treaba,mai ales ca in casa simt ca innebunesc,ma sufoc,nu sunt facuta sa fiu doar mama si sotzie,simt lipsa activitatii,am nevoie de mai mult,insa intr-un fel ma simt vinovata fata de copii,chiar daca de fapt toate eforturile noastre sunt menite sa le asigure lor viitorul.Cam atat pt astazi, va pup pe toate !

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bonjurica fetele!
Multumesc de raspunsuri...incerc sa nu-mi mai fac griji si sa ma gandesc ca atata timp, cat mananca destul de bine si este vioaie....ar trebui sa fie bine. Nu elimin totusi mersul cu probele de laborator desi....giardia ff greu apare din prima proba. Am auzit ca se pune in evidenta, mai sigur, cu metoda Elisa...dar tb. sa ma mai documentez ce si cum...doar lucrez in domeniu...Sa fiu sincera, am inceput sa intru la idei in momentul in care ati spus fiecare cam cate kg. au copilasii vostri si am intrat in panica...ca suntem codase....dar finute...nu?
Eu tot la fel ma chinuiesc cu sinuzita...ma dor nasul si capul...de mor! Iau nurofen forte si dupa 2 ore tot nu cedeaza durerea.Si am o asa incarcata azi...program administrativ-casnic...Si Costin nu-i acasa sa ma ajute....
Va pupicesc si va doresc un We placut!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze Aprilie!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tania multa sanatate si sa te faci bine repede!In ce priveste programul si la mine e la fel ,smotru si cumparaturi+mancarica.Clau nu participa decat la cumparaturi,in rest le fac singurica,el m-ar ajuta daca ar putea insa nu are timp,toata ziua alearga iar cand are putin timp,invata.

Ce zi apasatoare e azi,tuna si e innorat,sper ca maine sa fie frumos sa putem si noi sa iesim pe undeva.O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei
Darael m-a bucurat mesajul de la tine,inseamna ca ne urmaresti din umbra .

Intotdeauna !

Cu stima,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna seara!

Azi am fost aproape toata ziua pe-afara, nu de buna voie, ci siliti de vecinii care-si darama peretii ! Asadar de la 8,30 dimineata au inceput cu bubuiturile langa ap de langa noi, cu un etaj mai sus. Era un zgomot infernal! Si nici macar vremea n-a fost de stat afara, a plouat. Asa ca ne-am facut cumparaturi din Billa si Metro - taman cand e lume multa - dar nu conta, doar sa treaca timpul. Clara a dormit in masina, plimbarea cu masina o moleseste. Am intrat la pranz cat sa mancam, pe urma iar afara. Nici macar in orele de liniste nu s-au oprit! Dupa masa am fost la festival de bere, dar fiind frig, nici berea nu ne-a cazut bine. Clara s-a bucurat ca putea s-alerge incoace-incolo, s-a asezat pe nu stiu cate banci, ar fi vrut sa le incerce pe toate... Cand am ajuns acasa, pe la 20, era liniste. Ce bine! Sa vedem, ce ne rezerva ziua de maine.

Hai sa va spun cum "ma alinta" Clara; nu-mi spune mama, doar cand e suparata, dar imi spune "aaiii". Nu stiu de unde a scos "cuvantul" acesta. Am auzit-o zicand "aaiii-aaiii" cand venea inspre mine, dar mi-am zis ca e chiot de bucurie. Insa cand ne-am uitat la poze si-am intrebat-o cine sunt persoanele din ele, eu nu eram "mama", ci "aaiii".

Ieri ne-am amuzat cum urca singura treptele. Asa ingeniosi sunt copilasii astia (nu i-a aratat nimeni)! S-a pus in patru labe (nu in genunchi) si ca un catelus, cu fundul sus, urca scarile.

Tania, multa sanatate! E bine sa faci analizale pentru Bibi, dar nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. Nici Clara nu face intotdeauna "carnaciori", de cele mai multe ori, combinat.

Roxana, mersul in directie opusa ma supara atunci cand suntem contra cronometru sau trebuie sa ajungem intr-un loc anume. In parc o las sa fuga incotro vrea, dar o urmaresc foarte atenta. Eu am patit-o ca la chemarea unei alte mamici a vrut sa plece cu ea, mi-a facut cu mana, dar cand nu mai eram in raza ei vizuala, s-a intors. Inca nu sunt constienti de pericole. Mai rau e pe trotuar, are tendinta de a iesi in strada. Asteptam sa vedem poze cu Alex tunsa!

Andra, mult succes in activitate!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Hristos a inviat!
Scrisesem ieri un mesaj lung,povestisem cum ne-am distrat zilele astea si cand sa-l trimit,cade forumul!Am zis ca mor,altul mi-a fost sincer lene sa mai scriu...Stiu:rusinica!
TANIA, Edi face in pampers,eu zic ca acum e bine,e mai moale si la el atunci cand bea sucuri naturale sau Tedi;cat priveste greutatea nici el n-a mai luat de 2 luni,nimic:are 11kg dar a mai crescut un pic,are 81 de cm.Pentru linistea ta,fa-i analizele;
ANDRA,spor la lucru,cat despre copii...se vor obisnui ei si fara noi nas in nas toata ziua![zic eu care ma gandesc cu groaza cand voi incepe scoala cum vom sta unul fara altul 6-7-8 ore pe zi?!]dar asa cred ca-i mai bine si ptr.ei dar si pt noi,mai taiem putin[sau mai lungim]cordonul ombilical...
EMILLY,ca si Ilinca si Edi se catara peste tot ,ieri chiar ziceam ca-l voi face alpinist,ca a inceput si prin parc sa se urce peste tot,cat despre notiunea de pericol...cred ca va mai curge ceva apa pe Dunare...!Succes cu noptile:fara laptic si fara nani cu mami,desi uneori si eu il mai iau cu noi in patul mare,daca se trezeste plangand:e asa de mic totusi,poate vor si ei sa doarma in brate[noi cum vrem?]-sa nu dati cu parul!
Despre noi:este si Edi la fel de abracadabrant la mers,astfel incat ,desi stam la doi pasi de parc,tot cu tricicleta ne deplasam ,ca altfel...cine stie unde ajungem sau cand!Iar despre incapatanare:are zile si zile!Pe la noi este invazie de tantari,parca niciodata n-au fost asa de multi si altoiti,o fi de la Dunarea asta asa de crescuta,de la ploile care nu se mai termina...am zis ca anul asta nu mai vine vara!Edi e din nou ciupit de o gajganie,nu stiu ce o fi fost,ca-i plin pe un picior,pe talpa si asa ce se mai scarpina...I-am dat cu de toate dar are niste momente cand nu-l slabeste,indiferent cu ce-i dau;cred ca este el alergic la ciupituri ca prea se fac urate,unele seamana cu niste bataturi,ori unde i-am facut baita...?!Ori am cam facut noi purici pe-aci prin oras sau, mai degraba,prin tara...si ar fi cazul sa luam masuri
Cam atat pentru astazi,va pupam si sa avem parte de o vreme care sa ne mearga la suflet!

Dalia&Edi[14 ian 2004]

Mergi la inceput