Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!! Bine, v-am regasit, vad ca ati fost plecate toate ca nu ati mai scris nimic pe aici.
Noi ne-am intors luni seara de la Poiana Brsov, a fost super, vineri si sambata a cam plouat, dar duminica si luni a foast soare, f. frumos. Am mancat o gramada, ne-am plimbat, am jucat volei, baietii fotbal, ne-am simtit f. bine.
Am pus poze http://community.webshots.com/album/336878537zpbDGA

Va pup, vb. mai tarziu.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata Soare!
In sfarsit si-a facut aparitia si la noi dis -de-dimineta.Aseara am vb. cu Mav, Claudia si Emilly pe yahoo pana pe la 12. Si dimineata de chiauna.. am incurcat ziua de vaccin. La prima ora(insemnand 7) m-am spalat, m-am machiat, m-am facut gigea si cand s-o trezesc pe Bibi, m-a vazut Anduta si m-a atentionat ca nu e miercuri. Si sunt ca o bella acum in casa. Trebuie musai sa ma afisez pe undeva...
O zi minunata!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze Aprilie!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hristos a inviat si La Multi Ani!!

Am intrat pe fuga sa va salutam si sa va uram toate cele bune (cu intarziere de cateva zile, dar fix de Paste forumul n-a vrut sa mearga)!

Emilly, Malina bea cam 500ml de lapte, vreo 200 inainte de culcare si restul de 300 in 2-3 reprize peste noapte! Inca n-am reusit sa o dezvat de trezitul in miez de noapte, da' asta e, o sa vina si vremea aia cand sa pot dormi si eu o noapte cap-coada fara treziri din 2 in 2 ore (cam peste vre-un an-doi, tinand cont ca mai e un bebe mic pe drum ).

Am reusit sa vad si cateva poze, cu Albert, Monica, sa va traiasca mandretea de baiat , se vede ca i-a placut in Poiana!

Gata, v-am pupat, o zi buna tuturor, si poate reusesc sa intru si eu mai des pe aici, ca tare m-am puturosit in ultima vreme!

Mickyyy (34 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by dady68

Buna dimineata Soare!
In sfarsit si-a facut aparitia si la noi dis -de-dimineta.Aseara am vb. cu mav, claudia si emilly pe yahoo pana pe la 12. si dimineata de chiauna am incurcat ziua de vaccin si la prima ora(insemnand 7) m-am spalat m-am machiat, m-am facut gigea si cand s-o trezesc pe Bibi m-a vazut anduta si m-a atentionat ca nu e miercuri.si sunt ca o bella acum in casa. tb musai sa ma afisez pe undeva...
o zi minunata!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze Aprilie!

Ce nu poti controla...evita!

Esti tare!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Hristos A Inviat!

Am fost si noi plecati la Brasov, la parintii finilor mei, acolo am petrecut de Pasti...Maysa si-a facut de cap, a fost in centrul atentiei, s-a indopat cu castraveti acrii,rosii, ceapa verde, drob, cas, carnaciori, cozonac, pasca, etc...numai mancare de copil de 1 an si 3 luni......Nu am avut cum s-o scot la capat cu gazdele care ma tot criticau ca nu las copilul sa manance ce-i place...PLus ca ne vedea pe toti mancand la masa, doar ea nu era mai fraiera, nu??? De azi si-a intrat in normal!
Monica, si noi am fost in Poiana luni, mi-ar fi placut sa ne cunoastem...

Necazul meu cel mare este ca fiind vremea capricioasa, in casa curent cateodata, cald rau noaptea...Maysa a racit...sper sa-i treaca rpd, am luat masuri de urgenta...Eferalgan, picaturi in nasuc, pompita...sper sa fie o forma ushoara! In rest e super bine dispusa, face numai nazdravanii...doar nasul ii curge, si tuseste putin!

Emilly, sa-ti spun cum e la noi:
7,30 - 8,00 - trezirea, un biberon de 250ml lapte
9,30 - 11,00 - somn
11 - prima gustare (banane cu iaurt/branzica de vaci, mere rase cu biscuiti/cereale, soldatzei de paine cu unt/branzica/ou/rosie, etc)
14,00 - 14,30 - pranzul (supa/ciorba cu carne sau felul doi de-al nostru mai zemos (eu gatesc doar pui/vita), pilaf de pui simplu sau si cu legume, piure cu carne/ficat, etc + o portocala stoarsa)
15,30 - 17,30 - somn
18,30 - a doua gustare (din cele enumerate pt dimineata, in sensul ca ce a mancat dimineata, nu mai mananca seara, ii dau alceva, sau mamaligutza cu branza si smantana, sau gris/orez cu lapte, iaurt cu fructe si cereale, etc)
22,00 - 22,30 -250/300 ml lapte cu 3-4 masuri cereale, la biberon
22,30 - 23,00 - somn pana dimineata, fara sa se trezeasca...doar cand ii dau dintisorii se mai trezeste!

In restul zilei, joaca si plimbat pe afara!

VA pupic,m mai revin...

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Si ca sa va descretzesc putin, va invit sa cititi ceva ce pe mine m-a amuzat...N-are nici o legatura cu realitatea, nu-i asha?

CURS DE FORMARE PENTRU BARBATI

Tema stagiului : Sa devina la fel de inteligent ca o femeie (deci, sa fie perfect).
Obiectiv pedagogic : Curs de formare care permite barbatilor sa-si trezeasca acel organ, numit creier, a caror existenta o ignora.
Program : 4 module sunt propuse, din care 1 obigatoriu.

Modul 1 : CURS OBLIGATORIU

1. A invata sa traiasca fara mama sa (2000 ore)
2. Sotia mea nu e mama mea (350 ore)
3. Salariu i-l dau sotiei mele (550 ore)
4. A intelege ca fotbalul e doar un sport, iar Ronaldo e un cretin (500 ore)
5. Sotia mea nu e infirmiera mea
6. Sotia mea nu e bona mea

Modul 2 : VIATA IN DOI

1. A avea copii fara a deveni gelos (50 ore)
2. A inceta sa spun prostii cand sotia mea isi primeste prietenele (500 ore)
3. A invinge sindromul telecomenzii (550 ore)
4. Nu fac pipi pe alaturi. Mai avansez putin, mai uit de pretentii ...
(exercitiu practic insotit de caseta video) (100 ore)
5. Nu transform baia in piscina municipala atunci cand fac dus ...
6. Cum sa ajung la cosul de rufe murdare fara sa ma ratacesc ? (500 ore)
7. A sti sa ma inbrac singur, sa-mi aleg singur hainele si sa nu ma fac ca nu stiu unde este sifonierul (200 ore)

Modul 3 : TIMP LIBER SI DISTRACTII

1. Calcatul in 2 etape : a) 1 camasa in mai putin de 2 ore
b) idem pentru celelalte articole (exercitii practice).
2. Menajul ... o activitate familiala si valorizanta.
3. Tin minte zilele cand trebuie sa duc gunoiul.
4. Invat pe din-afara definitia cuvantului « aspirator » : « aparat de uz casnic, care serveste la aspirarea prafului, a deseurilor » (pentru a castiga
timp, urmaresc Nivelul 1 al modulului 4)
5. A sti sa ma servesc de un servetel ...
6. A sti sa adun deseurile dupa o sedinta de bricolaj ...
7. A-mi revizui limba romana : femininul de la « asezat in fata televizorului » nu este « in picioare in fata aragazului »

Modul 4 : CURS DE BUCATARIE

Nivel 1 (debutant) : Aparatele de uz casnic : - "ON" = punere in functiune - "OFF" = oprire (... a aparatului)
Nivel 2 (avansat) : Prima mea supa instant fara a evapora apa.
(Exercitii practice : Fierberea apei inainte de a adauga spaghetele)
Nivel 3 (expert) : Facutul cafelei, fara a uita nici apa, nici cafeaua, si fara a utiliza ness-ul, care este incompatibil cu filtrul de cafea.
Nivel 4 (best of) : A sti sa servesc cafeaua, fara a varsa jumatate pe alaturi ...

Si totusi, ce ne-am face fara EI???

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Ramona super toate

Mercic de raspunsuri, ce de maninca Maysa...cite kg are?bravo ei

Aseara am avut prima tentativa de a o dezvata de lapticul din cursul noptii, a miriit vreo 2 ore dar nu m-am lasat si in final a adormit apoi neintoarsa pina la 8.30.Sunt din ce in ce mai convinsa ca e chestie de obisnuita trezitul gazei mele.I-am oferit apa, a luat 2-3 guri si nu a mai vrut, sa vedem la noapte ce ne asteapta.

Tania noroc cu Anduta ca era tare nasol sa ajungi la vaccin cu Bibi si sa nu fie ziua cu pricina.
Deci la plimbare cu voi

Monica mi-au placut mult pozele din Poiana, ce verde e totul...si floricele, superb.
Tu arati de parca n-ai fi nascut

Ma gindesc saptamina asta sa ma axez doar pe scos masa din timpul noptii si de saptamina ce vine trebuie sa-i scot somnul de dimineata ca la gradi va fi jale altfel ( din 15 iulie gaza mea merge la gradi iar mami la scoala si mai )

o zi superba in continuare!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Buna din nou

numai eu bantui pe aici...

Am fost in parc si ca si ieri dupa 10 minute a inceput sa ploua, m-am cam saturat de atata ploie, acum normal s-a oprit si noi in casa
I-am luat gazei pufuleti ca de cite ori mergeam la fata vecinei baga pufuleti la greu cu pumnul, asa ca acum papa pufuleti.Mi se par cam sarati pentru ea...voi le dati la copilasii vostri?

Somnic bun!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hristos a inviat! Sper ca Sfintele Sarbatori de Paste v-au adus liniste si lumina in suflete si va regasesc sanatosi si voiosi.

Da, recunosc, merit o urecheala pentru chiul. Am insa motive. Nu doar oboseala si munca. Insa am fost bolnava, am probleme grave cu bila si cred ca pana la urma voi ajunge la operatie. A murit bunica mea de la Constanta, joia trecuta am fost la inmormatare. Ehehe, si lista ar continua. Stiti doar, eu sunt un magnet pentru probleme.

Multumesc tuturor pentru gandurile bune, pentru mesaje si emailuri.

Alex este bine, cu 2 maselute si crize de personalitate. Promit ca revin maine seara, pentru ca avem probleme si la capitolul asta si sincer sunt secata de rabdari si de solutii. Tare as vrea sa stiu daca si nazdravanii vostri fac asa nazbatii si dau dovada de o vointa proprie din ce in ce mai "distructiva".

Pana atunci insa va pup dulce si va doresc numai bine.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Da Roxana si Ilinca mea are crize de personalitate si de vreo saptamina chiar s-a schimbat in "rau"...parca nu mai e fetita mea gingasa care intelegea de vorba buna si nu mai pot nicicum sa o mai duc cu zaharelul.Daca nu se intimpla ca ea e tregedie mare.

Aseara vorbeam cu al meu sot si incercam amandoi sa gasim solutii.Am citit si din cartea Dr.Spock, concluzia e una:perioada in care isi dezvolta personalitatea, descopera ca poate fi independenta si ca, daca cere(a se citi urla) i se va da.

Tot concluzionind la cele citite e bine sa fim ferme si sa se inteleaga ca daca nu e voie undeva apoi nu e voie si basta poate sa urle mult si bine...stiu ca teoria e una si practica alta dar inclin totusi pentru un inceput de "discplina".

Ca o ideie luata din emisiunea "Supernanny" e bine sa se stie cine e mama si cine e copilul, deci copilasul trebuie sa stie ca trebuie sa asculte de acele persoane mari, inalte si "rele" care le interzic lor atatea frumuseti.

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput