Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
Emilly spune:
Hristos a inviat!
care va sa zica mesajele din 23 si pina acum s-au evaporat...pacat
Sa petreceti in continuare frumos!
Emilly cu gaza ei
Helen spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va dorim un Paste fericit alaturi de cei dragi, multa lumina si liniste in suflete!
adlemi spune:
Buna seara si de la noi si...Hristos a inviat!!!
Taniamultumim de intrebare, Albastrelul face foarte bine. De aproximativ o saptamana, se da jos de pe canapea si merge de-a lungul ei! Asa ca...mai avem putin!!!Si noi fetele frumoase din Constanta si ne vedem la vara!
Si pentru ca m-ati amuzat putin cu greutatea corporala...Eu am 47 kg la 1.65(aproximativ).
Si in ceea ce priveste bb 2, le admir pe fetele care au deja curajul sa -l faca. Si noi il vrem pe bb2, neaparat o fetita macar la fel de frumoasa ca Albastrel dar pananu se rezolva pb lui Albastrel nici nu ma gandesc.
Dar mai avem putin!!!
Cu cele mai pozitive ganduri,
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
amuleta spune:
Adevarat a inviat si de la noi !
Si Alma creste, repeta cuvintele usoare dupe ce i le spui de citeva ori si se cearta pe limba ei cu bunicii, daca nu e bagata in seama. Am primit ceva poze de curind si mai sa n-o recunosc. Doamne, mi-e tare dor de ea si sper s-o pot aduce inapoi pina la sfirsitul anului. George si Maria m-au innebunit ca vor un bebelus, sa aiba grija de el. Si s-o auzi pe Maria ce mindra e cind vorbeste de "sora mea, Alma" si vineaza toti bebelusii din vecini. Asta apropo de nostalgia pe care vad ca o aveti sa mai aveti un bebe. Sa stiti ca este ceva firesc dupa ce bebele nu mai seamana a bebe, sa incepi sa-ti mai doresti inca unul micut si inofensiv.
buli spune:
noi plecam azi la tara la parintii mei si stam o saptamina.
multumim la toata lumea care ne-a trimis mesaje, ne-au facut mare placere.
ne cerem scuze daca noi am uitat pe cineva.
oricum, va imbratisam pe toti cu drag si abia asteptam sa ne revedem.
o saptamina minunata
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Emilly spune:
Hristos a inviat!
fetelor printre picatelele de timp pe care le aveti libere poate imi raspundeti si mie la intrebare: cit lapte mai beau copilasii vostri si cind?seara inainte de nani, in timpul noptii sau dimineata imediat dupa trezire?multumesc tare mult!
Inca o data vreau sa mai incerc sa-i scot laptele din timpul noptii dar nu vreau sa fie cu riscul de a nu mai bea chiar si doar 300ml pe care ii bea la 3-4 dim.
Ieri am vorbit cu viitoare educatoare a Ilincai si ne-a mai zis ca trebuie sa o invat cu o singura repriza de somn in timpul zilei, si aici daca aveti idei m-ati ajuta enorm.Acum doarme dimineata o ora si apoi undeva pe la 3 pm inca vreo 2 ore si in timpul noptii cam 10 ore.
pupicei!sarbatori fericite!
Emilly cu gaza ei
firutza spune:
Hristos a inviat!Va dorim din suflet multa sanatate si bucurii cu carul!!
Emilly,Edi bea la culcare,seara,200ml lapte+cereale si dimineata pe la 7 tot 200ml.Dar dupa ce-l bea mai adoarme pana pe la 9-9.30!Eu n-am facut nimic,asa si-a format el programul,doar ca profit si eu si dorm alaturi de el ca o lenesa...poate asta il stimuleaza!Peste noapte daca se mai trezeste bea ceai sau ,mai nou, apa!La pranz mai doarme 1-2-3 ore,in functie de vreme,de oboseala,de ...Incearca sa nu o mai lasi sa doarma ora aceea de dimineata,fa-i de lucru ceva[usor de zis,nu?]si poate asa doarme mai mult o singura repriza!Succes!
Noi am stat astazi aproape toata ziua la tara,la niste prieteni,apoi dupa 18 am iesit in parc pana pe la20.Edi a cazut frant...dar asa de tare s-a distrat.!!La tara a fost incantat de purcei si acum face si el:`grof-grof`,ma rog,pe limba lui;a alergat dupa o pisica si o tot striga pisi,pisi...s-a jucat cu baietii mari carti...a fost un cumintel[manca-l-ar mama!]dar nu a vrut sa doarma decat 50 min!
Cam atat despre noi pentru astazi.
Va pupam si sa auzim numai de bine
Dalia&Edi{14 ian.2004}
claudiachirila spune:
Hristos a inviat!!!!!!!!
Si sarbatori fericite la toata lumea.
Nu prea am mai reusit sa mai intru pe forum in ultimul timp. Sper sa rezolv cu netul la serviciu si sa intru mai des, ca acasa nu mai reusesc.
Sper ca toata lumea e bine si sanatoasa. Copiii sper ca in continuare fac tot felul de pozne.
Dragos azi a fost super: ne pregateam de plecat afara si cat am reusit eu repede sa ma incalt, s-a urcat pe fotoliu, apoi pe masuta, a tras florile cu tot cu vaza si mirosea floarea. Era un scump.
In rest suntem bine, avem 4 masalute si ne ies caninii.
Sper sa reusesc sa intru mai des de acum.
claudia si dragos
Emilly spune:
Adevarat a inviat!
Dalia mercic mult de raspuns. de miine nu o sa mai ploua si o sa iesim de dimineata in parc, sper asa sa-i aman somnicul de dimineata, greu mai e sa-i fac un program sa ne multumeasca pe amandoua
In legatura cu lapticul de seara...nu stiu ce sa mai zic, sincer ma depaseste.La cite cereale maninca facute cu lapte si date cu lingurita inainte de somn nu ar trebui sa se mai trezeasca noaptea dupa laptic sincer ma dau batuta....
nani bun
Emilly cu gaza ei