bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Oana, multumim amindoua pentru aprecieri.
Ce fac bebelusii astia din noi , dar in fond, ei sint mindria noastra, nu? Asa, Rebecca e plina de viata, vesela si hlizita mai tot timpul, scoate tot felul de silabe si sunete, etc. mai nou, cred ca incepe si ea sa descopere savoarea minutzelor si a degetzelelor POate ne mai vedem online.

Oana (Amaya), multumim frumos. Si mie mi-a placut si abia astept sa o scot afara in rokitze, acum ca s-a facut frumos. Sa-mi trimiti si mie sa-ti mai admir si eu mindretea ta.

Erica, adresa de mail (valabil si pentru celelalte fete) sa-mi trimiti poze este danana_me (ca si la album) yahoo.com. Merci
Imi place cum iti zice sotul sa nu faci nimic, si al meu face la fel cind nu am chef (si nu stiu ce e cu mine, in ultima vreme chiar nu am chef sa mai fac, dar fac, ca n-am incotro...). Pina la urma, se aduna si mai multe si tot pe noi pica, nu pe ei.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

buna mamici,imi pare asa de rau ca nu pot scrie mai des dar sunt rupta de oboseala cu serviciul asta.vin acasa seara la 11 si pana ma culc se face 12 ,mai dorm si eu 3-4 ore.cam atat dorm in 24 de ore.
OANA CRETU cred ca e tare scump SEBI al tau.a mea inca nu mi-a facut pipi pe fata dar mi-a facut pe maini in timp ce ii schimbam scutecul.dar acum fetita mea are o obsesie cu parul meu,de cate ori o iau in brate ma apuca de par si nu vrea sa-i dea drumul deloc.apoi ma omoara cu babutele ei,trebuie sa merg cu prosopelul dupa mine sau cu servetele.isi uda toate hainutele.eu tot la sfatul vostru am inceput sa ii dau suc de mar cate o lingurita pana aam ajuns acum la 6 pe zi si il primiste f bine,sa vedem acum cu sucul de morcovi,am inceput sa ii dau de ieri.....sa vedem de o sa ii placa.

fetelor sunt suparata ,ajutati-ma voi ca voi stiti mai bine,vreau sa pun poze dar nu pot sub nici o forma,cum sa fac?vreau sa vedeti ce fetita scumpa si falcoasa am.
sa aveti o zi nemaipomenita,va pup si va doresc numai zile linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, ti-am trimis pozicile lui bebe Andrei...nu te speria, sunt multe poze fiindca noi il pozam in fiecare zi ca sa-l vada si bunica lui , care e departe, cum creste...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Patricia, ti-am trimis poze pe mail.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc, Amaya si Erica!
Si noi facem zilnic poze, la fel ca si tine, Amaya, avem rude departe si vor sa o vada zilnic :-)

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna, mamici. Oana multumim de apreciere si urari.
am si eu o nelamurire: maine mergem la un gratarel unde am inteles ca se mananca pastrama de oaie. Acum, problema este: am sau nu voie sa mananc, ca parca am citit pe undeva ca daca alaptez nu am voie sa mananc carne de oaie. Voi ce stiti?

Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, eu v-am scris la 7 dimineata un mesaj, dar nu a fost moderat (cu bbdeian-feb), va ziceam ca, desi m-am culcat la 2:30 (mi-a luat aproape 2 dore acel mesaj lung si sa ma uit pe cateva poze), m-am trezit la 5 (trezita si eu si Seb de cumnata, o apucase trantitul la ora aia), dar oricum ma trezeam (dar nu si Seb;() sa va fac listuta frumoasa, un cadou pentru voi innainte sa va treziti. Am reusit, totusi sa-i dau de capat dupa 2 ore de munca. Daca la vreuna din fete am omis ceva (sigur, la cat dormisem), imi cer scuze.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Hihihi, stiti ce face Seb acum? E cu mana in bluza mea de puijama, pe tzitzi.:))))

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Amaya, uite aici ultimul album, o sa mai fac unul acum:http://community.webshots.com/user/georgegrigore

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Oana, super listutza. A meritat efortul. Nu i-ai zis nimic cumnatei? Eu o "blagosloveam" Nu stim inca unde plecam, abia ne-am hotarat. Trebuie sa se termine anul scolar ca sotul e si el profesor.
eliy, tu lucrezi??? Cum reusesti? Te ajuta cineva banuiesc. N-ai cum sa nu pici de oboseala. Pic eu ca-mi fac singura programul pe acasa...
Pupici la toti bebeii.

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput