bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
PatriciaArdeleanu spune:
Ah, Erica, ce punct sensibil ai atins cu muntele tau de calcat...sa-l vezi si pe al meusi vorba ta, cind ma gindesc la marea curatenie, ma apuca jalea.
Nici eu nu primesc prea mult ajutor, pentru ca sint toata ziua singura, sotul ma mai ajuta seara si in wkend. Dar noroc ca Rebecca doarme cite 3 ore, si am timp sa imi fac toata treaba singura (si e mai bine, pentru ca am acceptat un pic de ajutor de la mamasoacra si mai bine ma lipsesc ()
Azi si ieri a fost sotul meu liber si am profitat si eu si am dormit dimineatza pina la 10.30!! un adevarat record, pentru ca eu ma trezesc la 6-7 cind papam si pe urma nu prea mai dorm, iar in cursul zilei, nici atit. Si nu stiu cum se face, ca mereu ne apuca ora 1 noapte trezi...
PS. Crinuta, trimite si mie linku'
Erica, albumul tau desprecopii e gol..sau ai si tu un link??
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Shobo spune:
Lali, m-am mai uitat odata... in pozele "ma votati?", "vine primavara" seamana ff mult cu al meu ... nu-mi vine sa cred...
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
BDana spune:
Eu curatenia de Paste cred ca o termin muuult dupa Paste dar, asta e. Ambele mame lucreaza si nu am decat un bunic la dispozitie care este pensionar dar si-a gasit si el un job de noapte asa ca nu pot sa apelez la el prea mult. saracu` vine cand il chem dar totusi...
Azi mi s-a intamplat o faza...:copchilul meu tot timpul vrea sa suga, zici ca e nemancat de 2 saptamani (si are la 3 luni 7.150kg) asa ca azi, cand m-am apropiat mai mult de el sa il pupacesc pe obrajor, nu stiu cum a intors capul, mi-a luat nasul in gura si a inceput sa suga la el cu sarg. Am ramas un moment interzisa pe urma am inceput sa rad de s-a speriat si el, saracu`.
Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/
mia_tincu@yahoo.com spune:
Mai Dana, chiar am ris cu pofta!!!
Fetelor, vreau si eu sa mai pun poze cu puiul meu sa ma laud si eu(eventual si voi), dar zau daca mai stiu cum!!!Nu mai zic ca sunt in ceata cu listuta....daca are cineva timp sa treaca si la noi ca la 3 luni avem 60 cm. si 6 kg.,va rogggg.Ce mai, sunt a-tehnica total!!!
Chiar nu luati nici una Exluton?Nu stie nimeni ce e..."cu mama lui"-cum se zice in popor?
Chiar as vrea sa vedeti niste poze-aaaaaaaaaa, si comentariu de sub poze?Cer pre mult?
Si eu voi alapta "in deplasare" daca va fi nevoie, mai ales ca al meu Cosmin e foarte explicit cind ii e foame!!!
Seara pic si eu de parca m-as indopa cu somnifere, mai ales ca nazdravanul meu de vreo saptamina si-a facut un fel de program de doarme numai la prinz, si numai afara-deci mami tre sa spuna "pas" la nani la greu, de parca n-as fi ( ca si voi)restanta rau de tot. Daca stau si ma gindesc ca tot intreb de contraceptie, cind eu numai chef de nu am!!!Dar totusi...
Cit despre curatenia de Paste...la PASTELE CAILOR!
oana cretu spune:
Gabi, e draguta patania cu Seb, dar pe moment ramai asa , innainte de a te bufni rasul. E scumpic tare Iustin in costumasul acela alb, parca ar fi un ingeras. Iar Rebeca e o fetita adorabila. Sa fie sanatosi!
Bellamia, si pe mine a facut des pipi, o data era sa faca si cacutza, dar am pus pampersul in fata la timp. Iar o data il tineam dezbracat sus si facea pipi pe pieptul meu, nu stiam ce e cald. Ce ma amuza e ca rade de fiecare data. M-a intristat tare faptul ca trebuie sa va separati de pui, va inteleg totusi. Imi imaginez ce este in sufletul vostru. In ce tara plecati si cand? Sper sa ne mai dai vesti dupa. Si tu ai fost tare cu bau bau. Fetelor, de cate ori ii zic lui Seb "ma-m&" rade, si asta de cand i-am zis prima oara. La "ta-ta" mai putin. Or sti cine e mama?:P
Mia, cum sa va uitam, scumpa? Nu v-am uitat, oricat ati lipsi de pe aici, cel putin eu nu va uit. Sper sa ii treaca si lui Cosmin de tot colicii, mi se rupe sufletul cand va aud ca au, pentru ca stiu ca ii doare, mititeii si ei nu au nici o vina. Sebe precoce, dar si are o energie...mamaaaa...nu cred ca o sa mai tinem pasul cu el in curand. Da din maini si din picioare cu o forta, ca uneori am impresia ca il scap din brate. Si a invatat sa chiuie, zici ca-i la nunta.:))))) Parca ar fi muzicutza. Iar noua lui jucarie sunt buzele si nasul nostru, sa ne apuce si sa traga. Aseara, innainte de a-i taia unghiutele i-a lasat lui George un semn pe nas.:))) Uf...cata energie are...Pentru a pune poze in album te duci pe un alcum si dai "add photo" si selectionezi poza din calc sau daca creezi album nou, dai sa creezi, si aduagi la fel, "add photo".
Leta, imi pare rau ca Andreea trebuie sa mai suporte o data vaccinul, dar daca trebuie, mai bine sa i-l refaca. Am vazut-o pe Andreea in poze, am salvat doua unde o ador, in care e cu rochita rosie si cea de la plimbare in carucior, cu caiulita din plasa pe caput. Cred ca e ultima. Sa fie sanatoasa, ca frumoasa este! Seamana cu mama ei, care si ea, este o fata frumoasa, ti-a admirat si pozele din tinerete.
Kita, si eu sunt la fel ca tine, nu pot sa-l las mult sa planga, mi se rupe sufletul, ma apuca si pe mine plansul. Si asta apropos de ce ai zis, cum ne descurcam singure. La inceput imi era greu, dar m-am obisnuit. George ma ajuta cat poate, cand vine seara de la munca, si putin in pauza de masa, iar in weekend, cand profitam si iesim toti trei e numai al lui Seb, pot zice. Intr-adevar, sti cat cum faceam mancare innainte, acum rar se intampla sa mai fac, mancam ce apucam, fac cand doarme Seb sau seara, pana noaptea, dar am preferat sa renunt, ca atat de obosita sunt, ca ma trezesc noaptea degeaba, desi el doarme. Alte fete, care se trezesc, ca bebeii cer sa pape, si-ar dori sa doarma, iar pe mine ma lasa Seb, si nu pot eu. Oricum, nu l-as lasa cu altcineva, deja mi-e greu cand trebuie sa il las cate doua ore cu cineva din cand in cand cand am treaba, desi nu s-a intamplat decat de vreo 5 ori. Kita, scumpa, ce ai slabit, bravo tie! Andrei e un scump, am copiat si cu el cateva pozici, seamana cu tine.
Bestutza, tare m-a impresionat cat de frumos ai povestit de focutza ta, Tudor, mi-au dat lacrimile. Sa fiti fericiti!
Lali, bine ai revenit si tu un pic printre noi, un mare "bravo" pentru ambitia de a slabi, sa sti ca se vad progrese. Sa va traiasca ingerasul Dragos, care a crescut, e un scump, seamana cu amandoi. Nu mai zic, ca eu mi-am facut un folder cu cateva pozici de la fiecare, cu ingerasii, si cand sunt suparata ma uit la ei sa-mi treaca. Ii simt de parca ar fi toti ai mei. Simona si bebitza ei ce mai fac?
Crinuta, asa si Seb, vorbeste si rade la orice, pana si la pereti, si noi ne abtinem sa nu radem sa nu-l deranjam. Si tot la fel, cand nu e ocupat cu suptul manutelor si manecilor. Seamana copiii nostri tare la caracter.
Patricia, se vede ca e plina de viata Rebeca, e o scumpa, iar mama ei nu mai zic...
Adita, un mare "bravo" pentru copilasi tai, sa fie sanatosi si cuminti ca si pana acum, si sa aveti parte de tot ce este mai bun, ca o meritati din plini, niste parinti eroi.
Dana (V.Erica, sa nu confundam), esti mortala, tare mi-as dori sa te vad si in poze cu ingerasii tai. Chiar ca fac ce vor din noi puii, si nu-ti mai zic, ca si mie mi-e frica tare cu Seb, cand o sa inceapa sa mearga o sa slabesc fortat.:))) Nu am ami pomenit atata energie pe un bebelus, cate doua ore incontinuu, nu se opreste din joaca si ras, bine, dupa care pica si doarme ca lumea inca vreo doua ore. A ajuns cu joaca si cu dormitul lui sa nu vrea sa mai manance decat la 4-5 ore, nu vrea, dar si cand mananca, mananca 200 ml de lapte. Imi pare rau ca a trebuit sa-i pui lui Ruxi atela.:( Mie imi place cum ai facut lista, o sa o fac toata asa, iar daca e vreo fata caruia nu-i place, sa spuna si sterg.
Shobo, ti-am vazut si tie bibishorul, sunteti adorabili toti trei, intr-adevar seamana cu Dragos al lui Lali, nu stiu ce sa cred! Glumesc! Sa fiti sanatosi si fericiti, copii cu copilas pot spune!
BDana, sa va traiasca puiutzul, ce expresiv este si atent, sa fie sanatos!
Va pup dulce, mor de somn, dar am vrut sa va raspund la toate.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
bbdeian-feb2005 spune:
Sunt Oana. Am reusit, dupa 2 ore de "chin" sa fac listuta. M-am trezit la 5 ca sa va fac o surpriza, cand va treziti, sa o vedeti, ca eu nu-s acasa astazi. Sper sa va placa, si daca nu, spuneti, am facut-o sa arate la fiecare la fel, ca erau destule diferente. Daca am omis ceva la cineva, imi cer scuze, dar m-am culcat la 2:30 si m-am trezit la 5. Va pup si va doresc un weekend placut.
Amaya spune:
Buna dimineata mamici, sa aveti un weekend minunat.
Cornelia, Patricia v-am vazut pozele si sunt tare frumoase si printesele la fel; Cornelia, si bebe Andrei are piticii pe perete, de fapt toata camera e plina de desene animate; Patricia imi plac la nebunie pozele in care bebelina ta e in rochie de blugi...
Oana, imi trimiti si mie link-ul cu pozele lui Seb?
Mamici care va plimbati in parcul Moghioros haideti sa ne intalnim la o shueta, ca mie imi e aiurea sa stiu ca poate trec pe langa voi prin parc si nici nu stiu.
In alta ordine de idei, am trecut si noi la dormitul pe burta noaptea si, in afara faptului ca se taraste si il gasesc cu manutele intre saltea si patut (cum ma si asteptam), doarme tare bine...va multumesc pentru sfat.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
V. Erica spune:
Neatza fetelor,
Azi noapte i-am pus atela lui Ruxi pt prima data, la ora 21.00 dupa ce a adormit. A dormit dusa pana la 03.00 si s-a trezit plangand: am crezut ca-i e foame ca de obicei, si ii era intr-adevar, insa n-a vrut sa pape chip! pana nu i-am scos atela, a tipat ca din gura de sarpe, deci am tinut-o cu atela de la 21.00-03.00, o fi de-ajuns? ca ortopeda mi-a zis sa i-o pun noaptea atata timp cat sta ea linistita ...
Patricia, da - albumul meu e gol - nu stiu cum am reusit sa ma-nvete cineva sa-l sterg ca eu , iar cand voi avea timp poate incerc sa-mi fac si eu album. Pana atunci cine vrea sa vada poze, sa-mi trimita adresa de mail pe PM. Valabil si pt Oana( Imi place cum ai schimbat in lista.)
Week-end placut! (Eu in we asta nu mai plec, raman aici pe baricade sa ma lupt cu rufele si curatenia, cel putin azi. Sa vedeti faza ieri: ma plang eu sotului `draga, n-am chef de nimic azi!` oarecum disperata ca nu mai am loc de rufe de calcat si alte alea de facut prin casa... iar sotul zice: `pai daca n-ai chef: nu fa nimic!`, zau ca nu-mi trecea prin cap, eu tot ma lamentam si speram c-o sa-mi vina cheful, da` uite ca n-a fost asa, bine ca mi-a dat el ideea)
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
Oana, ce bine-mi pare ca "te vad"!!!Ma bucur ca ai scris asa mult, si ca mi-ai raspuns si mie.Tocmai prestez la un nou album sa vad ce iese.Da' chiar ca n-ai somn, si eu care ii dau mincare mai mult dormind lui Cosmin(de 3 ori pe noapte-tzitzi!!!!!!!!!!).Dar sint f fericita ca incepe singurel sa-si faca un fel de program...
Mai fetelor,baietasul meu de cartier adoarme in jur de 8 seara, + -.Si inteleg ca nu e singurul. Pe de o parte ma bucur, ca pot lua masa cu tati in tihna dupa aceea, mai string pe ici pe colo. Bun. Dar cind o fi de-o terasa, de-o iesire???Hai ca adoarme, dar fara baita,neschimbat?Ca noi am fost intr-o seara la nanuti la masa, bb a adormit pe la 8 si ceva,iar pe la 11 cind sa plecam mi se rupea inima sa-l iau de acolo, asa de bine si frumos dormea!Si primul somn il doarme pina pe la 12-1, asa ca nu puteam astepta, va dati seama!Deasta zic, nus cum o sa fie, dar eu am incercat sa-l mai tin seara, da'n-am pe cine!!!
Inca ceva!Nu ca n-am alte griji si treaba la greu dar tot imi imaginez...voi o sa mergeti la munte, la mare, anul asta, cu bb?
Am pus si io poze, ca de cind ma chinui...
Numai ca am gesit. Ultimul album e de la botez, cind avea 6 saptamini, nu 3 luni, si nus cum sa modific...Of, tare-s dusa cu pluta....
Va anunt si cind fac albumul de 3 luni, ca acu' aveti ce vedea, nu mogildeata aia mica-mica-mica!
Cosmin al meu seamana tare bine cu un alt bb da' nu mai stiu care, tre sa ma mai uit...Oricum cind am timp(cind oare???)ma uit ca disperata la pozele cu bb-ii vostri si sunt unii mai frumosi ca altii!
Am prins aseara pe Prima o secventa din "Dincolo de limite" si era o fata care a nascut la 30 de sapt. o fetita de 1,350g.Doamne ce micuta era, dar lupta sa traiasca, si fiecare zi era o lupta cistigata.Si ma gindesc ce norocoase suntem ca avem bebelusi sanatosi, si noi la fel(nu iau in calcul racelile sau problemele trecatoare...)ca n-am auzit pe nici una din voi( slava Domnului)ca aveti probleme grave.AAAAAAA. CA UN BB E PRISLEA SI ALTUL HERCULE, IAR RESTUL PE LA MIJLOC, zau daca are importanta, nu credeti?
Va pup, un weekend frumos si sanatos, si...nu uitati de pozici.